Kızlar günaydınn , hayırlı cumalar. Dün akşam öyle kötü bir akşam geçirdik ki

her şey güzeldi aslında. Eşim ben kayınvalidem çay içiyorduk sohbet ediyorduk. Tabi ben kayınvalide kişisi yarın gidicek diye mutluyum keyfim yerinde. Durdu durdu eşimin yanında bana sen sezaryen olacaksın zaten normal doğumu bilmezsin sütünde gelmez öyle kolay kolay belkide hiç gelmez ben alır torunuma bakarım sanada vermem dedi. Ve gün içinde bunu 5 kere daha söylemişti geldiğinden beri 30. Kez belkde. Annende senin gibi ameliyatlı mı doğurdu sizi ? Ben 10 tane normal doğurdum . Sen ameliyatla doğurcaksın normal doğuramıcaksın sütünde geç gelicek belkide gelmicek diye defalarca söyledi. Aldırmamıştım cahillik diye. Ama eşimin yanında diyince o kadar kendimi garip hissettim ki. Ve kızlar bu kadın biliyo benim belim sakat. Şuan Topallayarak yürüyorum. 2016 senesinde trafik kazası geçirmiştim omiriliğim ve kalçam kırılmıştı. Felçten korudu Rabbim beni. Buna rağmen doktoruma sordum normal doğumu ortopediyle birlikte mümkün değil ddiler. Tekrar aynı yerden kırılırmış ve bir daha iyileşemezmişim. Üstelik 5 killdan fazla almamda yasak yeniden kırılma riski var. Bunların hepsini biliyor. Ya kızım sütün olur yedirir içiririz diyeceğini milyon kere bu lafları söyledi. O kadar üzüldüm ve sinirlendim ki tansiyon fırladı. Yüzüm gözüm kıpkırmızı oldu. Şeker fırladı. Bebek kasıldı saatlerce hareket etmedi. Tam hastaneyr gidicektik ki gece 12de başladı hreket etmeye. Öyle korktum ki

Hala kendimi çok kötü hissediyorum başım çatlıyo. Bucuma gününde banada dualarınızda yer verir misiniz ?