• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
üzerine gitme. o da şua anda yeni bişeyler olacağını anlamıştır. düzene alışmaya çalışıyor olabilir. ne seviyosa onu yesin. yada yemesin. yemiyor diye sinirlenip son başbaşa günlerinizi sıkıntıya sokma annesi.:KK200:

Canm ısrar etme ben öyle yapıyorum biraz sonra anne acıktım çorba diyip geliyor ısrar edince inatlaşıyor.kendiniz gibi düşünün canın bir şey istemiyor annen habire ısrar ediyor
Valla ısrar da etmiyorum üstüne de gitmiyorum ama yok hiç bir şey sokmadı ağzına sadece sordum şunu yer misin bunu yapayım mı diye hayır diyor ya da görünce kaçıyor bi de hasta zaten nasıl iyileşecek bilmiyorum annem diyor hastaneye götürelim şurup yazsınlar diyor boş mideye o şurubu nasıl vereyim dedim hiç bişe yemiyor ki çocuk vücuduna vitamin girmiyor o yüzden sık sık hasta oluyor anneme kalsa hasta iştahı yok öksürüyor şurup alalım iyileşsin diyor Allah’ım kafayı yicem girdik annemle birbirimize ben şurup alsam ne olcak bişe yemedikten sonra şurup çok mu faydalı sanki anlatamıyorum kadına derdimi

bugün muane oldum şeker şuanda çocu etkilememiş çok şükür doktorum korkma için rahat olsun dedi
Çok sevindim canım için rahat olsun artık
Kızlar doktordan geldik şimdi. Bebek 1730 gr, 44 cm şu anda. İkimizde çok sağlıklıyız. Suratını hiç göstermiyor, zaten uyuyordu:KK76:
Maşallah canım seninki nazlı biraz demek ki göstermiyor kuzu :))

Ay bir sey kalmamış valla benimde 30 ocak falan sanirim.bende de cok eksik var tek hastane cantasini hazirladim ne olur ne olmaz diye.. sana simdiden kolay gelsin tatlim hazirliklar icin
çok teşekkür ederim . Sağlıkla gelsinler inşallahh.
Olsun canım 1 hafta olsun:)) babasına yaptır.Sonuçta ufaklıkta varmış. Bende eşime diyorum oğlun diyor baba gel kiyafetkerimi yika ütüle diye:))
hahaha çok iyi taktik. Benimki yapıo sağolsun epe. Valla oğlumla ilgilensin oyun oynasın ben herşeyi yaparım.

Bilmiyorum artık ne gibi gorduklerini. Neyseki sen bugün kurtulmuşsun darısı başıma işallah.Benim annemde 25 yil kv kple oturmuş. Ama hep çok iyi bahsederdi. Ondan dolayı hiç bir zaman onyargilida yaklaşmadım. Göreceğimiz varmış ne diyeyim.Bende kötüyüm dün geceden beri cam açık uyuyabildim herşey kokmaya başladı bir anda midem çok fena bulanıyor.Şimdide cam kapı heryer açık battaniyeyele oturuyorum Hasta olmam işallah.

Ayyyy üşüttün mü canım naptın yaa aman dikkat et ayaklarını sıcak tut. İş çok yapma terlersin üşürsün. Yat dinlen bol bol

Hadi ya:)) bazısı öyle oluyor benimkide yorulmussa veya canı istemiyorsa yatıramazsın ama normal zamanda yapar sağolsun
Valla bende ütünün yarisini esime yaptırdım kendi geldi yorulma ben yapayim dedi benim de yok ya sen otur dememi bekliyordu sanirim tamam al dedimm adam şok :KK45: bende öyle canm bastan alistirdim yanima mutfaga geldigi an bir is veririm zaten gelir gelmez ne yapayim der e gelmeseydin o zaman derim:rapci:

çok teşekkür ederim . Sağlıkla gelsinler inşallahh.

hahaha çok iyi taktik. Benimki yapıo sağolsun epe. Valla oğlumla ilgilensin oyun oynasın ben herşeyi yaparım.
Arada taktik kullanmak lazım.Başta o ne biliyorda öyle demesini biliyor dedide. Sonra gelir yaparım dedi. Bakalım gelsinde birlikte yaparız. Aynen sizin bir tanede daha çocuk olunca onada bakacak biri lazım sonucta

Ayyyy üşüttün mü canım naptın yaa aman dikkat et ayaklarını sıcak tut. İş çok yapma terlersin üşürsün. Yat dinlen bol bol
Bilmiyorum canım ev kokuyor üstüm başım kokuyor sanki bildiğin herseyi yıkadım banyoya girdim çıktım değişiklik yok. Felaket mide bulantim var dün akşamdan beri anlamadim bende. Üşütmedim ama bu durum geçmezse fena hasta olurum onu biliyorum
Valla bende ütünün yarisini esime yaptırdım kendi geldi yorulma ben yapayim dedi benim de yok ya sen otur dememi bekliyordu sanirim tamam al dedimm adam şok :KK45: bende öyle canm bastan alistirdim yanima mutfaga geldigi an bir is veririm zaten gelir gelmez ne yapayim der e gelmeseydin o zaman derim:rapci:
İyi yapmışsın canım:))Ben biraz titiz olduğumdan başlarda istemezdim yanimda sonra baktım olmayacak hem gidip iste calisiyorum hem evde aksam 10dan once oturamıyorum. Yavas yavas çağırdım gel yapalim birlikte diye. Sağolsun yorgun olmazsa her işime yardım eder.

Ya benim bu oğlan artık hiç bir şey yemez oldu kafayı yemek üzereyim eskiden yediği şeyleri bile bıraktı şuan sabahtan beri bir bardak sütle duruyor sinir krizi geçiricem az kaldı
Köfte patates yada makarna yapsan canım sevdiği şeyleri de mi yemiyor?

Selam kızlar bende geldim araniza. Uzun zamandır yazmadım. 32+6 ben gibi hamile olanlar varmi . Bide bu haftalarda mide bulantısı yaşayan varmi. Ben hiç bulantı yaşamadım. Ama 3 gündür ara ara gelip gidiyor mide bulantısı. Sizler nasilsiniz.
Bende 32 +5 im canm. Ara ara bulantim oluyor yedigim seylere bagli hazimsizlik bulanti yapiyor. Simdi gebelik sekerinden cok agir yemek yemiyorum ondan bulantimda cok yok cnm. Mide yanmasi oluyor bazen baharatli yiyince

Selam kızlar bende geldim araniza. Uzun zamandır yazmadım. 32+6 ben gibi hamile olanlar varmi . Bide bu haftalarda mide bulantısı yaşayan varmi. Ben hiç bulantı yaşamadım. Ama 3 gündür ara ara gelip gidiyor mide bulantısı. Sizler nasilsiniz.
slm canım. Dünden beri felaket mide bulantısı var herşey iğrençmis gibi kokuyor kış günü cam kapi açık oturuyorum evde

Valla ısrar da etmiyorum üstüne de gitmiyorum ama yok hiç bir şey sokmadı ağzına sadece sordum şunu yer misin bunu yapayım mı diye hayır diyor ya da görünce kaçıyor bi de hasta zaten nasıl iyileşecek bilmiyorum annem diyor hastaneye götürelim şurup yazsınlar diyor boş mideye o şurubu nasıl vereyim dedim hiç bişe yemiyor ki çocuk vücuduna vitamin girmiyor o yüzden sık sık hasta oluyor anneme kalsa hasta iştahı yok öksürüyor şurup alalım iyileşsin diyor Allah’ım kafayı yicem girdik annemle birbirimize ben şurup alsam ne olcak bişe yemedikten sonra şurup çok mu faydalı sanki anlatamıyorum kadına derdimi
Canm vitamin ilacı alabilirsin iştah açıyor eczaneye danış faydasını görürsün

Hoş geldin canm sağlıcakla kucağına al bebişini.benim ara sıra acıkırsam oluyor mide bulantısı

Herkese selamlar bugün tombiş oglusumla kontrolumuz vardı. 32+6 olduk artık az bir zaman kaldi. 2,5 kilo 43 cm olmuş kafası 3 hafta diğer gelişimleri de 2,5 hafta ileriden gidiyor. İlk oglumda hemen hemen aynı haftada aynı kilolardaydi ama bu biraz daha fazla kiloyla doğacak gibi. Sezeryan tarihi olarak da şimdilik 9 Subat dedik 39 haftayı doldurmuş oluyor o tarihte. Probiyotik kullanmaya başla dedi sezeryan olacağı için. Diğer randevum on yedi gün sonra. O tarihten sonra her gittiğimde artık nst ye girecekmisim. İdrar kültürü,demir ve kan degerlerime yine bakılacak. Kasılmaları sordum,karnın sertleşip tüm gün boyunca yani dinlensen de geçmeyen ve düzenli gelen bir kasilmasaysa beni ara dedi onun dışındakiler normal dedi. Koca kafalı tostos oğluşum ve benden haberler bu şekilde :)

Back
X