• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ilk oglumda girmisti lohusa sendromuna benle birlikte yatiyordu ameliyatli gibi agrim var diyordu:oha: bunda da kesin dogum izninde lohusa sendromuna girer. Sagolsun her isimi yapar hep yardımcıdır ama abartmada üstüne yok:skandal:
Kiz demek adam eksik hissediyor yasamak için kendini senin yerine koyuyor. Bakalım bende benimkini cok merak ediyorum nasil olacak diye:))kesin o da girer lahusa piskolojisine:halay:

Ay inşallah bizde girmeyelim onlarda girmesinler sendroma falan, zaten ilk 40 zorlu süreç onu da sonra hayırla bi atlatalım, havalar ısınır çıkar çıkar yürür veririz kiloları. Asıl serüven o zaman başlayacak emziriyorum yemeliyim sütüm olmalı :bicak:
Ay insallah canm ya o günleri goruruz acayip gezme istegim var simdiden planlar yapiyorum bebegi kanguraya koyup yürüyüş yapmak istiyorum. Kilo veririz ya bol yürüyüşle emzirmekle ins yeterki saglikli olalim

Doğduğu anda netleşiyor insanın kafasında isim konusu hiç takılma. Senin minnoş seni yormayan bi yaramaz olur inşallah. Sağlıkla gelsinler de sonrasını doğunca halledicez bi şekilde.
İsallah canım sağlıkla gelsinlerde. Eşimde diyor doğunca bakıp mi karar versek diye. Bakalım göreceğiz artık

Kiz demek adam eksik hissediyor yasamak için kendini senin yerine koyuyor. Bakalım bende benimkini cok merak ediyorum nasil olacak diye:))kesin o da girer lahusa piskolojisine:halay:
Ya zaten diyo ben hamile olsam 10 kilo cocuk dogururdum beslenirdim sen beslenmiyon diyo:rolleyes: valla seker olmasa bile cok yiyemezdim ya midemdeki sıkıntıdan dolayı.

Kızlar zaman yaklaştıkça heyecan artıyor. Ama sanki bnde biraz doğum korkusu başladı :KK57: sizlerde de var mı ? bi de oturdum sezaryen doğum nasıl olur onu izledim :KK70:gerçekten kendime ne desem bilemedim.
Ben boyle iyiyim yaa herşey mubah hamile diye
dogum ve sonrasi korkutuyor beni de iki cocuk nasil olacak kizim cok kiskanacak mi

Ya zaten sonlara doğru doğursam da kurtulsam moduna giriyor insan. Doğum korkusu falan kalmıyor ne olacaksa olsun yeter diyo insan :)
Valla zormuş yaa yemek istiyorum yiyemiyorum davul gibi şistim yatsam yatamiyorum hic bi lezzet kalmadi sanki ustelik aklimda hep.yapilacak isler dogum kaygisi ve sonrasi :KK42:aģlamak istiyorum depresyona mi girdim ne hiç tadım kalmadı

Ay inşallah bizde girmeyelim onlarda girmesinler sendroma falan, zaten ilk 40 zorlu süreç onu da sonra hayırla bi atlatalım, havalar ısınır çıkar çıkar yürür veririz kiloları. Asıl serüven o zaman başlayacak emziriyorum yemeliyim sütüm olmalı :bicak:
emziriyorum yemeliyim sutum olmali derkennn sonra da gelsin kilolar benim bi arkadaş vardi hamilelikte neredeyse hic kilo almadi simdi emziriyor kiz iki kati oldu resmen ama azimli verir geri yaza bakalım biz nasil olcaz :)

emziriyorum yemeliyim sutum olmali derkennn sonra da gelsin kilolar benim bi arkadaş vardi hamilelikte neredeyse hic kilo almadi simdi emziriyor kiz iki kati oldu resmen ama azimli verir geri yaza bakalım biz nasil olcaz :)
Ben emzirirken sütüm olsun diye neler yemedim ki aman Allahim anlatamam caresizce yiyeyim de nolursa olsun diyodum kendimden vazgecmistim ama bebeğin nasibi sütten ne kadarsa o kadar geliyor

Bugün bi tuhaflık hissediyorum vücudumda. Bacaklarımı kapatamıyorum bacak arası ağrısı daha felaket oldu. Resmen altta hissediyorum iyice. Belime hafif hafif ağrılar giriyor. Ama doğum başladığı zaman anlaşılır sert vurur bebek diyorlar. Nasıl anlayabilirim sizce? Şuan hissettiklerim doğumla alakalı olabilir mi?

Valla zormuş yaa yemek istiyorum yiyemiyorum davul gibi şistim yatsam yatamiyorum hic bi lezzet kalmadi sanki ustelik aklimda hep.yapilacak isler dogum kaygisi ve sonrasi :KK42:aģlamak istiyorum depresyona mi girdim ne hiç tadım kalmadı

Hepsi hallolur canım, aman herşey mükemmel olmak zorunda mı sanki, yapılacak işleri hiç takma kafana. Doğum inanın kaygı edilecek bişi değil, bi süreç başlıyo ve sonu mükemmel bitiyo. Sonrasını da sonra düşünücez şimdiden ne kaygılanalım boşver.

Belli bi süre hamile olmayacağız sonraki hayatta, o yüzden bunun da keyfini çıkarmak lazım, pozitif şeylere olumlanmak lazım. Bazen hiç halim olmuyo, yattıkça yatasım geliyor, her yerim ağrıyo falan. Sonra diyorum ben naapıyorum. Bi duş alıyorum saçımı başımı düzeltiyorum İnan modum düzeliyo kendime geliyorum, yoksa o gün full hasta gibi yatarım biliyorum kendimi.

Konuştuk zaten, hepimizde bi ağlama durumları var sanırım hormonlardan. Ele geçiremeyecekler bizi, aslında hepimiz birer örgü mü başlasak kuzulara. Birer battaniye örsek hem kafamız dağılır hemde meşgale olur bize :)

Ben emzirirken sütüm olsun diye neler yemedim ki aman Allahim anlatamam caresizce yiyeyim de nolursa olsun diyodum kendimden vazgecmistim ama bebeğin nasibi sütten ne kadarsa o kadar geliyor
Aynen öyle canim bende çiğ çiğ karnabahar yedim petibor bisküvi rezene cayi kestane salep bide 5lt su gozumun onune koyardim icebildigim kadar zorla zorla icerdim bakalim bunda neler yapicaz

Bende hamilelikte değil emzirirken almıştım kiloyu, Temmuz doğumlu kızım, tam ele avuca gelen dönem kışa denk gelmişti, yiyip içip evde oturuyodum mecburen küçük çocukla nasıl çıkıcaksın dışarıya. O yüzden bu sefer dikkat etmeye niyetliyim bakalım ama becerebilmek önemli olan, inşallah almam veririm yoksa yerleşti mi kilo eyvah.

Canm bence bi cildiyeye git sana bitkisel ürün versin.domates ve baharatlı ürünler kullanma.eline sürdüğün kremler kozmatik olduğu için maalesef çok etkili olmuyor
Aynen canım zaten uzun zaman kortizonlu kremler kullandım öyle geçmişti allahtan çatlaklı kanamalı değil benimki. Zaten domates falan almıyorum canım hormonudur kış günü diye bişey bitiyor bişey başlıyor benim de şaka gibi

Canım dermataloga git mutlaka durulmaz öyle mutlaka hamilelelre uygun bir krem verirler çekme boşuna .
Çok kötü durumda değil allahtan canım bakayım olmazsa giderim artık şu son zamanlarda birde bu çıktı tekrardan ilaç kullanmayım artık diyordum çok kullandım hayalimdekileri yaşayamadım hamilelikte şöyle yapcam böyle yapcam diye kendi kendime söylerdim nasip artık

Aman dimi ya, haklısın canım ama kontrole gittiğinde en azından bi cildiyeye de görün. İlerler falan daha çok eziyet çekersin.
Aynen canım ne hayallerim vardı hamilelikte söyle yapıcam böyle yapıcam hergün yürüyüş yapıcam hiçbir halt yapamadım zaten olmazsa çarşamba kontrol var bi görüneyim cildiyeye

Ya zaten diyo ben hamile olsam 10 kilo cocuk dogururdum beslenirdim sen beslenmiyon diyo:rolleyes: valla seker olmasa bile cok yiyemezdim ya midemdeki sıkıntıdan dolayı.
Hahay kadar benziyor bu erkekler birbirine:)) gecen kuzeni diyor hanginizde bebek anlayamadım diye. Adam yanımda değil göbek onden gidiyor. Ben düşünmüyorum kiloyu da esim diyor kilo aldim nasil verecem diye

Bugün bi tuhaflık hissediyorum vücudumda. Bacaklarımı kapatamıyorum bacak arası ağrısı daha felaket oldu. Resmen altta hissediyorum iyice. Belime hafif hafif ağrılar giriyor. Ama doğum başladığı zaman anlaşılır sert vurur bebek diyorlar. Nasıl anlayabilirim sizce? Şuan hissettiklerim doğumla alakalı olabilir mi?
Nasıl olur bilmiyorum ama doğum sancisinin belden girdiğini duymustum. Dr ara bence o daha dogru bilgi verir sana

Hepsi hallolur canım, aman herşey mükemmel olmak zorunda mı sanki, yapılacak işleri hiç takma kafana. Doğum inanın kaygı edilecek bişi değil, bi süreç başlıyo ve sonu mükemmel bitiyo. Sonrasını da sonra düşünücez şimdiden ne kaygılanalım boşver.

Belli bi süre hamile olmayacağız sonraki hayatta, o yüzden bunun da keyfini çıkarmak lazım, pozitif şeylere olumlanmak lazım. Bazen hiç halim olmuyo, yattıkça yatasım geliyor, her yerim ağrıyo falan. Sonra diyorum ben naapıyorum. Bi duş alıyorum saçımı başımı düzeltiyorum İnan modum düzeliyo kendime geliyorum, yoksa o gün full hasta gibi yatarım biliyorum kendimi.

Konuştuk zaten, hepimizde bi ağlama durumları var sanırım hormonlardan. Ele geçiremeyecekler bizi, aslında hepimiz birer örgü mü başlasak kuzulara. Birer battaniye örsek hem kafamız dağılır hemde meşgale olur bize :)
Örgü bilsem şimdiye baslardim akşamlari o kadar tembellesiyorum ki ayy ne bileyim yaa bugun daha bi kötüyüm

Ağlama sebebimiz aynı:KK70: bizim kiz hicbirsey yemek istemiyor canim sıkıldı oturdum ağladım bende uzulunce kiyamadi hanim kiz yedi biseyler az keyfim yerine geldi.
Benim ilki de 40i beklemediği icin bundan da fazla bir beklentim yok ne kadar dursa iyi ama 38 i doldursun yeter

Benim ağlama sebebim kızımın yememesi değil canım, onun için canımı sıkmıyorum artık. Sofrada gerginlik benim hassas olduğum bir nokta da ondan ağladım:işsiz:

Selam canlar çok kötüyüm bugün yemek yedikten sonra midemde bi ağrı ve bulantı hissettim sonra baktım ağzıma ekşi sular geliyor kendimi lavaboya zor attım içim dışıma çıktı resmen ben kustukça bebek sıkıştı iyice içimde sanki midemin üstüne taş koymuşlar o kadar kötü bir ağrıydı tam birazcık rahatladım derken yine bir bulantı bu sefer lavaboya yetişemedim koridora düştüm eşim tutmasa karnımın üstüne düşüvercektim en sonunda acile gittik faranjit olmuşsun dedi serum taktılar kan ve idrar verdim idrarda enfeksiyon çıkmış hemen Pazartesi kendi doktoruna git dediler saat 2 den önce hastaneye gitseydim doktoruma denk gelirdim maalesef ben geldiğimde çıkmıştı adam mecbur Pazartesi’ye randevu aldım daha iki hafta tahlil yaptırmıştı doktorum sonuçlar temiz çıkmıştı şimdi bu enfeksiyon nerden çıktı anlamadım şu son bir ayı da sorunsuz geçirseydim çok iyi olacaktı ya ama idrar tahlili için örnek verirken idrarımın rengi kırmızıya çalıyordur içime sinmemişti hiç zaten inşallah ciddi boyutta değildir enfeksiyon şimdilik tek dozluk antibiyotik verdiler gece onu içicem bakalım

Canım geçmiş olsun. Keşke ilacına başlayabilseydin bugün tahlilin yapılsaydı da. 2 gün beklemek ilerletecek.

Back
X