Yok canım daha görünmedi kese bakalım inaşşalah hayırlısı çok teşekkürlerBeta hcg mi bu canım ? İyi artmış ama fazla artmış gibi. Bu sorun değil tabi. İkiz falan olabilir diyorlar bu durumlarda. Ama keseyi gördüysen onu bilemem.
Mide bulantısı kaçıncı haftaya kadar sürüyor
Of :))Ortalama 12 haftaya kadar diye biliyorum.Kisiden kişiye değişiyor tabi.Oglumda 20 haftaya kadar sürmüştü.
Tansiyonunu takip et istersenKızlar bende çok halsizlik var, hareket ederken baş dönmesi ve çarpıntı oluyor..birde geceleri hic uyuyamiyorum 10-15 kere wc ye kalkiyorum.sizde de var mi böyle sıkıntılar? Gece o tatlı uykuya tam dalarken sıkışmakta biraz tuhaf oluyor yani, ne yapsak ki acaba.
Bende de birçok şeyden tiksinme oldu elimizde değil ama geçici :)Bir de canım sadece hamur işi şeyler çekiyo, bulantım olmasa da ne et ne sebze içim istemiyo. Normal mi bu yoksa kapris mi yapıyorum :)
Evet cnm ertesi gün de bakıldı bebeklern klbi atıyordu ama kanama alanı vardı. Yarın kontrole gidicem tekrarİn
İnşallah hiç birşey olmamıştır. Kanama sonrası ultrasonla bakıldımı veya doktorunuza söyledinizmi kanamayı
Aynen içim almıyo, sadece belli şeyler istiyo. O istediklermi de bazen gene de zor yiyorum :)Bende de birçok şeyden tiksinme oldu elimizde değil ama geçici :)
Evet canım benim su gibiKızlar akıntınız oluyor mu su gibi acık sarı ya da ???
Ayy ne güzel sen de açıp açıp fotoya tekrar bakıyor musun?? Bu sefer ben resim çekmedim ama ikinci bebekte çekmiştim sanki inanamıyordum tekrar terar çizgiye bakmak istiyordum keşke bunda da olsaydı resim.Eki Görüntüle 2206256 Adetim bir gün geçtiğinde yaptım canım yani bu sabah
Evet bende de biraz öyle hatta bazen böyle sanki idrar kaçırıyorum gibi oluyor sende de öyle oluyor mu??Kızlar akıntınız oluyor mu su gibi acık sarı ya da ???
Hormonlardan hepsi. Hamilelikte akıntı her zaman daha fazla olur, ve daha su gibi ince olur genelde. Hele son haftalarda, aa işedim mi acaba yoksa suyum mu geldi diyecek kadar olabiliyor o da iyi birşey aslında doğum kanalını efeksyondan koruyor yani bir nevi beden kendini temiz tutuyor bebek gelecek diye.Kızlar ben de anlamadım benim de camasirim sanki bişey islatmis ve cok açık yani .neden bu akıntı ki
Kızlar benim akıntım gelmiyor her gebelikte akınti olurmu yada olmaması sorunmu bilemedim kafam karıştı kkizlar Dr sorsammiEvet canım benim su gibi
Geçmiş olsun canm.İnşaallah sıkıntı yoktur.2 gün önce benimde olmuştu şiddetli bel ve kasık ağrısı.Zaman zaman olabiliyor sanırım.Günaydın kızlar
Dün yine aklım çıktı o kadar şiddetli kasık ağrım oldu ki adet sancısı gibi anlatamam kanama lekelenme hiç bişey yok kuru ağrı ama öldüm öldüm dirildim
Amin canım inşallah son 3 4 gündür yoktu çıktı geldi yine acısında değilim korkutuyo büyüdüğü içindir inşallahGeçmiş olsun canm.İnşaallah sıkıntı yoktur.2 gün önce benimde olmuştu şiddetli bel ve kasık ağrısı.Zaman zaman olabiliyor sanırım.
Geçmiş olsun canım rahim büyüyor ya onu hissediyorsundur.Günaydın kızlar
Dün yine aklım çıktı o kadar şiddetli kasık ağrım oldu ki adet sancısı gibi anlatamam kanama lekelenme hiç bişey yok kuru ağrı ama öldüm öldüm dirildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?