maşallah onlara canım geçmiş olsun seninle aynıyız bende merakla bekliyorum bakalım ne dicek doktor:)Kızlar çok şükür bugün kontrolüm vardı, herşey yolunda bebişler iyi, kanamam durmuş, kanama alanım küçülmüş. İstirahata devam. Bugün tam 7 haftalık olmuşlar:)
Valla bu süreç hep bir merak:) ama ciddi bir ağrı olmadığı sürece korkma cnm, herşey yolundadır. Ne zaman kontrolünmaşallah onlara canım geçmiş olsun seninle aynıyız bende merakla bekliyorum bakalım ne dicek doktor:)
pazartesi sabah 9 10 gibi gidicem nasip olursa kalp atışlarını duymuş muydun ?Valla bu süreç hep bir merak:) ama ciddi bir ağrı olmadığı sürece korkma cnm, herşey yolundadır. Ne zaman kontrolün
Haberdar et canımKızlar merhaba. Öğleden sonra kalp atışı için gideceğim inşallah her şey yolunda gidecek
Maşallah :)Kızlar çok şükür bugün kontrolüm vardı, herşey yolunda bebişler iyi, kanamam durmuş, kanama alanım küçülmüş. İstirahata devam. Bugün tam 7 haftalık olmuşlar:)
Evet canım benim 1 hafta falan oluyo duyalı, ama duymakla bitmiyo işte:) tüp bebek, ikiz bi de iyice stres ama Allah nasip ettiyse kucaklarımıza alıcaz ondan rahatım:) sen duyabildin mi cnmpazartesi sabah 9 10 gibi gidicem nasip olursa kalp atışlarını duymuş muydun ?
Bence görülebilir canımBenim sat 13 ekim arkadaşlar.Bugün 4+6 yim.Kesenin karından görünmesi için ne zaman gitmeliyim Dr?Pazartesi 5+2 olucam gidip gitmemekte kararsız kaldım
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımİnşallah canım
FemamedYa kizlar folik asit kullanimi hakkindako dusunceleriniz nelerdir ben bi kac yerde iyi olmadgni duydum ama kafam cok karışık ve hangi folik asiti kullaniyorsunuz
Benimde hep yüreğim bayılıyor.acı ekşi kızartma filan dürüm işi canım çwkiyorBiz bu gidisle 100 kilo olcaz boyle hamur isiyle devam ederse bn boregi cok yedim smdi ondan bulanmaya başladı smdi midem pogca yiyorum smdi ondan ne aam bulancak bakalim :)
Kiz napcaz biz bu gidisle blmiorim ama bi iki gundur istahim kesildi sankj benim ara sira bulantilarm oluyor ondan sanirimBenimde hep yüreğim bayılıyor.acı ekşi kızartma filan dürüm işi canım çwkiyor
Ikı gün sonra baya bi rahatliycaksin canım, bukadar beklemenin , sabrının mükafatını verir inşallah Rabbim..ben inanıyorum. Pazartesi hem kalp atışını hemde bebeğinin nekadar büyüdüğünü göreceksin.. bize de bu güzel müjdeyi vereceksinay Allah razı olsun içimi rahatlattın canım kaldı 2 gün 2 gün sonra bende biraz rahatlicam inşallah
çok haklısın evet :) pazatesi beni çağırdı kalp atışı için en son 5+4te gitmiştimEvet canım benim 1 hafta falan oluyo duyalı, ama duymakla bitmiyo işte:) tüp bebek, ikiz bi de iyice stres ama Allah nasip ettiyse kucaklarımıza alıcaz ondan rahatım:) sen duyabildin mi cnm
İnşallah canım Rabbim hepimize sağlıklı bi süreç nasip etsin sağ salim gelsin meleklerIkı gün sonra baya bi rahatliycaksin canım, bukadar beklemenin , sabrının mükafatını verir inşallah Rabbim..ben inanıyorum. Pazartesi hem kalp atışını hemde bebeğinin nekadar büyüdüğünü göreceksin.. bize de bu güzel müjdeyi vereceksin
Insallahhhhhhİnşallah canım Rabbim hepimize sağlıklı bi süreç nasip etsin sağ salim gelsin melekler
Amin inşallahİnşallah canım Rabbim hepimize sağlıklı bi süreç nasip etsin sağ salim gelsin melekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?