merhaba msjı gorunce yazmak istedim bi arkadasım bu sekılde farklı aylardan stok yaptı fakat bebegıne alerjı yaptı aldıgı marka elinde kaldı malesef deneyıp almak en guzeli tabi uygun fıyatlı keske alınabılse de
Ben calismiyorum calismayanlarin da alma gibi bi imkani yokmu bunuCANIM BEN SİGORTACIYIM
BEREKET SİGORTADA BİZDE YAPIYORUZ 270 LİRA CİVARI BİŞİ OLMASI LAZIM BENDE KENDIME VE EŞİME YAPICAM HEM SURE 6 AY DA DEGIL 4 AY BAYA GENİŞ KAPSAMLI DÜŞÜNÜRSENİZ BENDE YARDIMCI OLABILIRIM
Kontrolden geldim kızlar iki bebeğim varmış çok şükür
Önceki gebeligimde 6+1 de duymuştuk duyulabilir
cok tsekkuler cumlemızınki ınsAllah saglıkla buyur dogarlar6+2'de duyabilirsiniz ama duymazsanız da sakın canınızı sıkmayın, 6-8 hafta arası duyulur diyorlar, herkesin farklı olabilir. Sağlıkla, sorunsuz gelsin inşallah.
Ve maşallah barekallah.Allah nazardan korusunKontrolden geldim kızlar iki bebeğim varmış çok şükür
Hadi gozun aydin canim rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin yavrularınıKontrolden geldim kızlar iki bebeğim varmış çok şükür
Canim.benim. ikinci bebegim olacak. Ama inan Allah büyük. Hallolur gider yeter ki o günler bir gelsin.O kısmı hiç düşünmemiştim de evet haklısınız öyle bir durum da olabilir. Ne bileyim şimdiden çalışıyorken bi şeyler yapayım istiyorum, yetemeyiz diye korkuyorum. Her şeyin hayırlısı olsun.
Ben 7. Haftada Yada 6. Haftanın sonunda duymuştum canımınsAllah baya heyecanlıyım muhtemelen bana da oyle soyler eger bi sıkıntı cıkmazsa,6+2de duyarız muhtemelen dedı ama herkes 8haftada duyuluyor dıyor kafam karıstı
Aminn canım inşallah sağlıkla gelsinler inşallahAaa Gözünaydin canım.Saglikla gelsin kuzular
Allah razı olsun canım inşallah aminnHadi gozun aydin canim rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin yavrularını
Aminn inşallah canımMaşallah kuzulara.. sağlıcakla gelsinler inşallah canım.
Canım benimde ikizmişBen 7. Haftada Yada 6. Haftanın sonunda duymuştum canım
Canim.benim. ikinci bebegim olacak. Ama inan Allah büyük. Hallolur gider yeter ki o günler bir gelsin.
Ay gerçekten mi yaKontrolden geldim kızlar iki bebeğim varmış çok şükür
Kontrolden geldim kızlar iki bebeğim varmış çok şükür
Maşallah duydun mu kalp atışlarını canım :)Kontrolden geldim kızlar iki bebeğim varmış çok şükür
Yok canım maalesef sigortalı çalışan olman gerekiyorBen calismiyorum calismayanlarin da alma gibi bi imkani yokmu bunu
Peki kendi is yerin olursa en az lac aylik bagkurlu olmak lazimYok canım maalesef sigortalı çalışan olman gerekiyor
Onu istersen çağrı merkezinden bi sor canım hiç bilmiyorum bağkurda nasılPeki kendi is yerin olursa en az lac aylik bagkurlu olmak lazim
Bende dusunurdum ucretsiz izin alacagim.nasil olacak ödemeler hersey ona gore ayarlandi gitriÖyle haklısınız. öncelikli olarak sağlıklı sıhhatli doğması Allahın izniyle o günler bir gelsin de.
Maşallah gözünüz aydınKontrolden geldim kızlar iki bebeğim varmış çok şükür
Neee inanmıyorumAminn canım inşallah sağlıkla gelsinler inşallah
Allah razı olsun canım inşallah aminn
Aminn inşallah canım
Canım benimde ikizmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?