Sağol canım inşallah sağlıkla gelirlerAy gerçekten mi yasuper haber saglikla gelsin minnaklar, cok sevindim Haticecim
Aminnn inşallah canım Allah razı olsunHayirli olsun canim maşallah
Rabbim saglicakla kucağına almayi nasip etsin inşallah
On gün sonra dedi canım bu gün aşrı haftaydı tamMaşallah duydun mu kalp atışlarını canım :)
SağolunMaşallah gözünüz aydın
Evet canım tüp bebekti. Bende çok heyecanlandımNeee inanmıyorumsenin tüp bebek miydi canım? Ay tebrik ederim tanımadan heyecanlandım. nasıl hissediyosun :)
Ay maşallah sağlıkla gelsin miniklerin valla çok sevindimSağol canım inşallah sağlıkla gelirler
Aminnn inşallah canım Allah razı olsun
On gün sonra dedi canım bu gün aşrı haftaydı tam
Sağolun
Çok teşekkürler canım inşallah
Ay maşallah sağlıkla gelsin miniklerin valla çok sevindim
Canım ben kese boyunu sormadım. İnşallah toparlar haftasını yakalar bebeğinArkadaşlar merhaba,keseyi görenler kaçıncı haftada kaç mm gördünüz acaba.benim tüp bebek tedavisi ve olması gerekenden küçük dedi boyut için canım sıkıldı biraz. Var mı acaba benim gibi olup sonradan toparlayan
Çok teşekkürler canım. İnşallah rabbim sana da hayırlı haberler almak nasip etsinİnşallah hayırlısı olsun diyorum artık.sizin de hayırlı olsun ikizleriniz değeriniz bayağı yüksekmiş yek görnmesine şaşırmıştım
Doktorunuza söyleyin hemen bendede oldu progestan hap başlattı doktorumKızlar merhaba. Ben 6 haftaligim. Sabah cok fazla midem bulandi birkaç kez kusmasa gittim ama ac karnına pek kusamadim. Tabi bu durumda kendimi cok zorladim sıktım. Az once tuvalete gittim cok acik renkte pembemsi akinti gelmis buyuk ihtimalle kendimi kastigim icindir diye icimi rahatlatiyorum ama yine de korkuyorum boyle bir sey yasayaniniz var mi
Kaç mm di kaçıncı haftada canımArkadaşlar merhaba,keseyi görenler kaçıncı haftada kaç mm gördünüz acaba.benim tüp bebek tedavisi ve olması gerekenden küçük dedi boyut için canım sıkıldı biraz. Var mı acaba benim gibi olup sonradan toparlayan
Cnm bn 4+3de gormustum galiba ama alttan muayeneyle 4 mm diArkadaşlar merhaba,keseyi görenler kaçıncı haftada kaç mm gördünüz acaba.benim tüp bebek tedavisi ve olması gerekenden küçük dedi boyut için canım sıkıldı biraz. Var mı acaba benim gibi olup sonradan toparlayan
Günlük ya da taze süt içebilirsin. Ben süt yerine yoğurt tükettim onda da çok kalsiyum var. Yani illa süt içmelisin diye bir şart yok hatta taze ev yoğurdu sütten daha sağlıklı probiyotik fln.Merhaba kızlar ben süt sevmeyen biriyim ama mecbur bebişim için içicem muzla blrndirdan geçirip soğuk bir şekilde içebilirim ancak şimdi asıl sorum şu ne tür süt içmeliyim sizler ne içiyorsunuz sokakta satılan açık süt, günlük şişe süt, pastorize paket süt ???
5+2 de kese 6 mm di, 6+2 de kalp atışını duyduk .seninki kaç PekiArkadaşlar merhaba,keseyi görenler kaçıncı haftada kaç mm gördünüz acaba.benim tüp bebek tedavisi ve olması gerekenden küçük dedi boyut için canım sıkıldı biraz. Var mı acaba benim gibi olup sonradan toparlayan
5+2 de kese 6 mm di, 6+2 de kalp atışını duyduk .seninki kaç Peki
Kaç mm di kaçıncı haftada canım
Kalp atışı duyuldu muBenim 6+2de 7mm.10-15 mm olmadı gerekiyormuş
Artışı guzel :)Merhaba iyi akşamlar kızlar pazartesi 35 olan betahcg bugün 359 çıktıkorkuyordum düşük çıktı kimyasal falan mı diye ama 4 günde çok iyi yükselmiş
Duyulmadı işte boyut küçük olduğu içinKalp atışı duyuldu mu
Canım benim maşallah Allah kucağımıza alacağımız günleri de gösterir inşallahEvet canım tüp bebekti. Bende çok heyecanlandımrabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah hepimizin bebeklerine. Çok karışık duygular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?