Ben tahliller icin saglik ocagina gidiyorum. Tahlil işi kolay evime de cok yakın. Doktora da 15de bir. Ama doktorum iyi mi kotu mu hic bilmiyorum. Hic birsey paylasmiyor benimle. Baska doktor arayisindayim. Evime yakin guvenecegim bi acibdem hastanesi var. Onda da doktor tavsiyesi bulmaya calisiom artık.Zikkim yesin az buz parada almiyor bi muayenesi 200 lira canim bn her 10 gunde bir gitsem aylik 600 lira havadan kazanmiyorum o parayi ben sbhtan aksama kadar musteri gelsin die bekliylrum o yuzden zaten ekstra bir doktor buldum artik cok zorda kalmadigim surece oraya gtmem buyuk ihtimal gucum yetmiyor cunku ne yalan soyleyeyim
Smdi sizlerin soylediklerini duyunca gerçekten saçmaladigini farkettim canimSaçmalamış doktorun ne alaka kadın doğum doktoru çıkartabiliyor uğraşmak mı istememiş
hadı ya snede 9. gun git ozmn10 gun kontrol suremiz yaziyor doktorlarin kapılarında
Sen nerde oturuyorsun canim yakiniz galiba seninleBen tahliller icin saglik ocagina gidiyorum. Tahlil işi kolay evime de cok yakın. Doktora da 15de bir. Ama doktorum iyi mi kotu mu hic bilmiyorum. Hic birsey paylasmiyor benimle. Baska doktor arayisindayim. Evime yakin guvenecegim bi acibdem hastanesi var. Onda da doktor tavsiyesi bulmaya calisiom artık.
Sosyal güvencesi olmayanlar 15 gun kontrol süresi,diğerleri 10 gün10 gun kontrol suremiz yaziyor doktorlarin kapılarında
hadı ya snede 9. gun git ozmn
Evet öğretmen ve memurlar emeklı sandığı:)))))
Eşim öğretmen. Ben atanamadım direk kendim işin içinde olmayınca acaba yanlış mı biliyorum dedim.Evet öğretmen ve memurlar emeklı sandığı:)))))
Yok canim adana ya gelin geldim :) eskiden yakinmisiz. Istanbul kartalda oturuyordum.Sen nerde oturuyorsun canim yakiniz galiba seninle
Hmm teşekkür ederim.e devlette de
artık bi ayrım yok ama ilaçta kesılen oranlar falan farklı kımının maaşından kımının reçetesınden kesılıyor öyle seyler
O bizde de var. Normal 55 biz sendika indirimi ile 47 ödüyoruzArkadaşlar birde emekli sandığı olanlar herhangi bir sendikaya bağlıysa muayene ücreti daha da düşüyor ozellerde :) yani benim öyle en azından. Normalde 90 lira sendika kartıyla 75 oluyor :)
kezZikkim yesin az buz parada almiyor bi muayenesi 200 lira canim bn her 10 gunde bir gitsem aylik 600 lira havadan kazanmiyorum o parayi ben sbhtan aksama kadar musteri gelsin die bekliylrum o yuzden zaten ekstra bir doktor buldum artik cok zorda kalmadigim surece oraya gtmem buyuk ihtimal gucum yetmiyor cunku ne yalan soyleyeyim
Ama ben her gttigimde odedim ondan dolayi soylemistimDoktorlar aynı ay içinde sadece bir kez muayene ücreti alıyorlar.. hastanedekileerden bahsetmiyorum özel muayenedekileeden bahsediyorum .... oğlumun çocuk doktoru da öyle benim jinekolog um da öyle... hele doğuma yakın daha çok çağırırlar her seferinde 200 tl olmaz yani :) bir ayda doğum parası gider her kontrolde para alsa...
kez
Ben vajinal almıyorum kuzum içiyorum onla alakası yok sanırımUzulme bnmde oyle bazen altima mi kacirdim diye supheleniyorum sen hesap et benim kati ve beyaz akıntı progestan la alakali alttan aldigim icin gun icinde fazlasini disa atiyor ilac sende kullaniyorsan ondan olablr
Bende tek bi kişi çıkıyo herkestekubra5505 1.sayfadaki gebe isimlerine tıklayınca Farklı kişiler çıkıyor kuzummmm
Bende normal liste çıkıyor.Bende tek bi kişi çıkıyo herkeste
Yok görünüş normal canım tıklayınca birinin üzerine farklı bi nickli kişi çıkıyoBende normal liste çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?