2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım Maşallah çok güzel bir Doğum yapmışsın Güle güle büyüt inşallah bebeğini hayırlı olsun

Oh masallah.hemem toparlarlar insallah saglıkla buyut canım

Cok güzel ve hersey tıkırında olmus:) saglıkla büyüt

Ayy maşallah size Kavuştunuz ne güzel

K Kbr0606 çok güzel bir doğum hikayesi olmuş. O adet sancıları geceden beri ara ara bende de var.
Oğlumda belden gelip karnımda ağrı ol uştu. Şuankini o yüzden kestiremedim ama gece uyumaya çalıştım bol bol inş. Pazartesiyi bekler bizimki

Gözünüz aydın Saye- K Kbr0606 ❤ Allah şifalar versin hızlıca iyileşin sıra da bize gelsin Son 1 Ay görünürde ama gününü bekleyen de yokbi telaş yürüyüşe çıktım sabah artık zaman daralıyortam takvimdeki gibi de kırampla uyandım hiç olmazdı

Sağol canım darısı başımıza hepinizinki kolaycacık olsun inşallah

Vişne suyu olabilir ama ben reyhan şerbetini tavsiye ederim. Mor fesleğen şerbeti olarak da geçiyor

Yaz mevsimi için çok ideal ve mukemmel bir tadı var. Rengi de çok güzel. Ohh canim cekti
Evet onun rengi özellikle çok hoş ama birkez yaptığımda benim midemi bulandırmıştı reyhanını mı çok koydum acaba bilemiyorum tabi

Aha kadına bak ! Hayalimde ki poncik doğumu yaşamış. Gelmiş geçmiş olsun canım. Ikinizi de öpüyorum ❤ Uslu kızıni da anasını hiç uzmedigi ve yormadigi için ayrı sevdim, masallah ❤❤❤

Cookkkk sevindim canım gözün aydın Allah sağlık versin hepinize , darısı başıma inşallah bana da nasip olur tebrik ederim

Bu arada yoğunluktan tek tek mesajları okuyamadım doğum yapan atladigim arkadaşlar varsa kusuruma bakmasınlar lütfen , bebeklerine kavuşan herkese sağlık sıhhat diliyorum Allah herkesin evladına sağlık versin bol sütlü gunleriniz olsun kızlar tebrik ederim

Annelik
Ben de 14 yaşındaydım yalnız yaşamaya başladığımda. Hamur kızartayım derken yağ patlamıştı kolumdan yüzümden aşağı kızgın yağ akmıştı resmen..
1 saat geçmedi annem aradı koluna noldu senin diye.
Çok acaip bişi.
Bu sihirin bizde de olduğuna inanamıyorum

Maşallah ne güzel olmuş. İlk doğum böyle kolay hızlı olunca insan daha iyi hissediyo gerçekten.
2. ye hastaneye yetişemezsin yorumu bana da yapılmıştı o yüzden.. Hastane çoook yakın ama sancı olmaz açılma hissetmezsem her şey için çok geç olcak
O yüzden 2. doğum çok heyecanlı bi bekleyiş şu an
Sağlıkla keyifle büyüsün güzel bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…