Saye-
@kbryk
Tebrikl3r güzel anneler ne güzel haberler bunlar biz de hayirlisyla kavusalim minnoşlara ... sizde bir kuble yeni dogmuş bebek kokusunu benim icin icinizw cekmenizi istiyorum cok ozledim o kokuyu
Herkese gunaydin.okudum sayfalari ama ancak yetisip yazabildim.dogum yapan arkadaslari cok tebrik ederim ne guzel zorlanmadan yaptiniz darisi basima insallh.boyle gorunce sira heran bizede gelebilir diye korkmaya basladim.temmuzu bulur diyodum ama haziranda dogum yapan cok oldu.ben sonuna kadar kalsa diye dusunuyorm simdiden gelmesi
Kizlar benim icin de 18 temmuz rabbim nasip ederse insallah gununde gelir , suan icin 36+3 dogum yapan herkese tebrikler bekleyenler icin allah kolaylik versin
MasaAllah :) ben artık vazgeçtim :) yarın gidip oy kullanaym da ondan sonra doğurayim diyorum, pazartesi sabah kontrol var oraya gitmişken mı doğursam :)
MasaAllah :) ben artık vazgeçtim :) yarın gidip oy kullanaym da ondan sonra doğurayim diyorum, pazartesi sabah kontrol var oraya gitmişken mı doğursam :)
Kızlar saka gibi ya. Dolunayın burnu akıyordu ertesi gun de oksurmeye basladı hafıf doktora goturduk soguk algınlıgı falan dıye dusunuyorduk. Yine zatüre dediler. Kafam durdu. Baska hastaneye götürdüm gene aynı. Nasıl oluyor anlamıyorum. Sapasaglam cocuk film cekiliyor pat akciğer enfeksiyonu. Çok üzgünüm
Kızlar ben doğurdum ama fırsat bulamadım yazmaya. Çok şükür istediğim gibi normal doğum oldu. Bebeklerin şekeri düşüyor arada, benim de sütüm henüz gelmedi. Minicik bebekler 2380-2450 doğdular. Emmeleri pek kuvvetli değil. Çok yoruldum uyumak istiyorum ama sürekli beslemem gerekiyor. Epidural almadım. Suni verildi ama korkulduğu gibi değildi. Çok şükür hızlı ilerledi ve güzel bir doğum oldu.
Kızlar saka gibi ya. Dolunayın burnu akıyordu ertesi gun de oksurmeye basladı hafıf doktora goturduk soguk algınlıgı falan dıye dusunuyorduk. Yine zatüre dediler. Kafam durdu. Baska hastaneye götürdüm gene aynı. Nasıl oluyor anlamıyorum. Sapasaglam cocuk film cekiliyor pat akciğer enfeksiyonu. Çok üzgünüm
Gecmis olsun canim nasil tespit ediyorlar benim kizimda da 2 aydir gecmeyen bi oksuryk var sadece aktivite esnasinda gece uykuda yada sabah uyaninca devlete goturdum direkt alerji surubu burun spreyi balgam sökücü dayadi bronslards hafif daralma var diye 1 hafta standart tedavi deneyelim ona gore alerji bolumune yonlendiririz dedi ama kullanamadim alerji surubu agir bi ilaca benziyor uyku sersemlik yaoar falan yaziyor