- 13 Ocak 2011
- 593
- 197
- 303
Ben de küçük mü diye sordum bana da uyumlu dedi canım sonra düşündüm takmadım ben de, problem olsaydı söylerdiDoktora kucuk mu dıye sordum hayır haftasıyla uyumlu dedi ama baska arkadaslara 6 mm e bile kucuk demiş doktorları kafam karıstı hepten bir kalp atısını duysaydık hayırlısıyla
Evet benim oğlumda ince uzundu bu defa ki yuvarlakKızlar neden bazı keseler tam yuvarlakta bazılari ince uzun sekilde oluyor
Haftalar aynı olsada keseler çok farklı oluyor çok ilginç geliyor bu bana
Kaç haftalıksınızIyi akşamlar arkadaşlar. Bugün kalp atisi duymak icin doktora gittik. keseyi gördü ama embriyoyu göremedi. 3 gun sonra bir daha bakacak
benim gibi olan var mi ya da etrafında duyan eden?
Kali atısını duysaydık bir hayırlısıyla ıyıce İcim rahat etseydi:)Ben de küçük mü diye sordum bana da uyumlu dedi canım sonra düşündüm takmadım ben de, problem olsaydı söylerdi
6+1 sata göreKaç haftalıksınız
Daha kucuk gorulmemesi normal doktorunuz ne dedi6+1 sata göre
bazen böyle olabiliyor sonrasında görülebiliyor. moralini bozma dedi. netten yorumlara baktim bir kısmı sonrasında görmüş ama bir kısmı da görememiş. bos gebelik deniyor sanırımDaha kucuk gorulmemesi normal doktorunuz ne dedi
Allah korusun ben de dun gıttım 5+3tü sanırım benim de gorunmedi. Yani en azından 7 haftalık olsa gorunmese anlarım ama 6 haftalık bos gebelık demek için cok erken içinizi ferah tutun dua edin. Tabiki hiçbir şeyin garantisi yok ama Allah isterse her sey olur. Siz dua edin bekleyin inşallah gorursunuz yakındabazen böyle olabiliyor sonrasında görülebiliyor. moralini bozma dedi. netten yorumlara baktim bir kısmı sonrasında görmüş ama bir kısmı da görememiş. bos gebelik deniyor sanırım
Benimde görünmemişti canım6+1 sata göre
Rica ederim inşaallah işe yararYaa bilmiyordum canım kanama yaptığını. Zaten ağızdan veya vajinal al dedi. Ben yan etkisi az olsun diye hep vajinal aldım. Ağızdan deneyeyim artık. Çok teşekkür ediyorum
Evet :) senin de 6 aralıktı değil mi?Kali atısını duysaydık bir hayırlısıyla ıyıce İcim rahat etseydi:)
cok teşekkür ederim arkadaşım, allah hepimize kucagimiza saglikla almayi nasip etsinAllah korusun ben de dun gıttım 5+3tü sanırım benim de gorunmedi. Yani en azından 7 haftalık olsa gorunmese anlarım ama 6 haftalık bos gebelık demek için cok erken içinizi ferah tutun dua edin. Tabiki hiçbir şeyin garantisi yok ama Allah isterse her sey olur. Siz dua edin bekleyin inşallah gorursunuz yakında
allah kucağına almayi nasip etsin arkadaşım. insallah benim de senin gibi olurBenimde görünmemişti canım
Hatta benim gittigim doktor korkutmuştu beni
ben sadece boş bir kese görüyorum
Boş gebelik olabilir
6 haftalık bi kese gibi görünmuyor dedi
Ağlamiştım hep (bide ben 7seneden sonta tüp bebekle hamile kaldım ) cok üzmuştu doktor beni
1hafta sonra başka 1 doktora gittim
7+2de bebişimide gördüm kalp atisinida duydum şükür
Sende endişelenme hiç canım 1 hafta sonra bidaha git inşallah sende görürsun bebeğini
Evet 6 aralıkta gıdeceğim:)Evet :) senin de 6 aralıktı değil mi?
Gecmis olsun canim bu ne kizl butun felaketler ust uste gelmiş resmenKızlar günaydın dün hiç giremedim
arabamın plakalarını çalmışlar 3 ayrı yerde soygun yapılmış bi kişinin üzerine arabayı sürmüşler ciddi bi olayın içine düştüm.
Birde sancaktepede helikopter düştü görmüşsünüzdür benim ifade vermem gereken karakolda herkesi oraya göndermişler bütün gün süründüm karakol ilçe emniyet noter plaka basım yeri şaka gibi bi gün geçirdim
Canım sen keseyi ve bebişini gördün mü. Kesen kaç mm di. Şimdi kendi kesem kafama takıldı 18 mm içinde yolk sac var dedi ama bebişi göremedik.Evet benim oğlumda ince uzundu bu defa ki yuvarlak
Senin kesen gayet iyi canım ben 5+0da gördüm ve sadece 5mm di doktor tam beş haftayla uyumlu dedi başka bişey demedi iki hafta sonra gel dediCanım sen keseyi ve bebişini gördün mü. Kesen kaç mm di. Şimdi kendi kesem kafama takıldı 18 mm içinde yolk sac var dedi ama bebişi göremedik.
Hadi hayırlısı :)Evet 6 aralıkta gıdeceğim:)
ben de sizinle ayni durumdayımCanım sen keseyi ve bebişini gördün mü. Kesen kaç mm di. Şimdi kendi kesem kafama takıldı 18 mm içinde yolk sac var dedi ama bebişi göremedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?