- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Günde kaç bez gidiyor kaç numara canımkızlar sleepy kullananız varmı ?
indirimlerde haber verelim birbirimize
bizimki 4 günde bezi yarıladı boyna mıçıyo
Valla aynı canım babamı tehdit ediyorum anama laf etme diye analık zor anlayamazsın falan diyorumBenim yine şimdi bitti okumalarım. Alıntılamalara da doymamışım hadi bakalım...
Oh hadi gözün aydın canım
Bende de olmuştu 2-3 gün sürdü geçti kendiliğindenDoktoru aramıştım geleyim mi diye, gelmene gerek yok olur öyle şeyler demişti
Ayyy canım yaa çalışıyorsun bi de ne zor bi şey allah kolaylık versin. Spreyli bi şişeye su doldur sık kendine arada ben öyle yapıyorum. Dün gece rüyamda seni doğurmuş gördüm ama terse çıksın haftana baktım daha var zamanın beklesin babyler
Annelik gerçekten kutsalmış hamile olunca anladım ne büyük fedakarlık yaa şimdidenBabam anneme laf etsin vallahi ağzını açtırtmıyorum herkes yerini bilecek bundan sonra
Hadi hayırlısı canım bir avazda inşallah
Pipiped varmış erkek bebeler için ondan alsanıza
Benim 10-12 kesin gidiyor.Günde kaç bez gidiyor kaç numara canım
O zaman batmaya hazır olalımBenim 10-12 kesin gidiyor.
Ama sen en iyisini yapmışsın ben çok bekledim ikinci çocuk için oğlum büyüsün huyu duzelsin diye iki yıl önce gerçi bı bebeğimi kaybettim ama yine de yaş arası olacaktı baya her türlü buyuyecekler en azından sen ikisini bir buyutucen yüzmesi sporu derken ben pertKıyamam Allah seninde yardımcın olsun canım.. İnşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun.. zor çocuk ne demktir bilirim oğlum 3 yaşında zaten erken doğmuştu.. Son 3 yılım ömrümden çok şey götürdü.. bu gidişle oğlum iyice büyüyene kadar uslanmayacak gibi geliyor..
Atlas kuzusu2 sene önce doğurdum, temmuz bebesi de değil.. Ama bi’ maşallahınızı alırız
Maşallah senin gözlerine,gülüşüne2 sene önce doğurdum, temmuz bebesi de değil.. Ama bi’ maşallahınızı alırız
Atlas kuzusu
Ömrü bahtı hep açık olsun
Maşallah senin gözlerine,gülüşüne
Canim urtekram i ben bulamadim nereden aldin
Oyyy nasıl güzel bakmış nasıl tatlı gülmüş bayılırım neşeli çocuklara maşallah ona2 sene önce doğurdum, temmuz bebesi de değil.. Ama bi’ maşallahınızı alırız
Benim bugün sondu. Yine de yarın gidecektim ama gidemeyeceğim sanırım. Çalışamaz almaya giderken doğurabilirim.Akşamları ayaklarım acaip şiş oluyor kızlar sizin de öyle mi ? Bu arada hala çalışanlar kimler ? @Saryamarya var başka?
Canım@Meylengojibeeren K _karamel_ G gulayavsar instadan takiplestik canlarım.Hepiniz ayrı güzelliksiniz maasallah.Ben pek bişey paylaşmıyorum.Siz güzellikleri takip ederim
Kız bende de aynıŞimdi bu ağrı yaklaşık 2 saatte bir girip çıkıyor yalancı mı gerçek mi kestiremiyorum ben
Gerçekte olsa 2 saat çok uzun canım. Benim 5dkda 1 gittiğimde 3cm açılmam olmuştu.Şimdi bu ağrı yaklaşık 2 saatte bir girip çıkıyor yalancı mı gerçek mi kestiremiyorum ben
Bunara ben de pek paylaşmıyorum ama irtibatta kalmak güzel bence@Meylengojibeeren K _karamel_ G gulayavsar instadan takiplestik canlarım.Hepiniz ayrı güzelliksiniz maasallah.Ben pek bişey paylaşmıyorum.Siz güzellikleri takip ederim
Atlas çok mutlu bi bebek, güler yüzlü çok şükür. Anasının da ağzı pek kapanmaz ondan gallbaOyyy nasıl güzel bakmış nasıl tatlı gülmüş bayılırım neşeli çocuklara maşallah ona❤
Kız bende de aynıhadi bakem önce kim doğuracak
Yığılıyo canım valla çözemedim ki yalan gerçek geçerse anlarız şimdilik var bakalım sancı arada girip çıkıyoGerçekte olsa 2 saat çok uzun canım. Benim 5dkda 1 gittiğimde 3cm açılmam olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?