2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim kendini stres yapma lütfen,bana göre bebeğin anne sütü alması önemli meme olmasa da olur. Ama pes etme dene. Benim de dikişlerim hala agriyor. Ben dinlenemedim,bebek kuvezde olunca daha 12 saat olmadan yürüdüm yanina emzirdim,günde 3-4 defa bunu yapmak gelip gitmek iyi gelmedi bana. Agri kesiciler aliyorum

Benim yine şimdi bitti okumalarım. Alıntılamalara da doymamışım hadi bakalım...

Kizlar çok şükür bugün oğlumu çıkarıyoruz Oh baby baby babyyy yeaahhh
Oh hadi gözün aydın canım
Bu sabah 6 da yazdıktan sonra gelen ishal ve kusma beni bitirdi. Bütün enerjim resmen gitti çareyi öğleden sonra gidip serum almakta buldum. Benim gibi olan var mı? Enfeksiyon vs çıkmadı bu arada
Bende de olmuştu 2-3 gün sürdü geçti kendiliğinden Doktoru aramıştım geleyim mi diye, gelmene gerek yok olur öyle şeyler demişti
Kızlar yanıyorum resmen. Bugün, çok yoğundu iş. Öğkeden sonra kontrol, bikaç alışveriş, trafik derken mahvolmuşum. Geldim yatttım. Çok sıcak ya
Kuzularım iyimiş şükür.
Ayyy canım yaa çalışıyorsun bi de ne zor bi şey allah kolaylık versin. Spreyli bi şişeye su doldur sık kendine arada ben öyle yapıyorum. Dün gece rüyamda seni doğurmuş gördüm ama terse çıksın haftana baktım daha var zamanın beklesin babyler
Annelik gerçekten kutsalmış hamile olunca anladım ne büyük fedakarlık yaa şimdiden Babam anneme laf etsin vallahi ağzını açtırtmıyorum herkes yerini bilecek bundan sonra
Benim sıpa gerçekten benimle oynuyor..şimdi Nisanım geldi. Hadi hayırlısı.
Kız otu suya koyali günler oldu.suda çürüyecek diye korkuyorum
Hadi hayırlısı canım bir avazda inşallah
Ahahaha o Allah'ın emri artık anan temizler ıngaaaaa'm istediğin kadar iseyebilirsin diye çığlık atiyorum da eşim kopuyor halimize
Pipiped varmış erkek bebeler için ondan alsanıza

Canlarım ben bu instagram şeysinde aktif değilim.2018 de acmistim hesabida.Sadece bazı sayfalara bakmak için giriyorum.Isteyen ekleyebilir.Sevim0388.Aklimda kalanları ekliycem.Ben sizi takip etmiş olurum

Canim urtekram i ben bulamadim nereden aldin

Akşamları ayaklarım acaip şiş oluyor kızlar sizin de öyle mi ? Bu arada hala çalışanlar kimler ? S Saryamarya var başka?

Ben dun itibariyle evdeyim artik canım yıllık izne girdim. Ama iyi dayandım yani

Iyi ki de ayrılmışım. Bebek kanala iyice yerleşmiş. Benim ağrılarım var. Geçen hafta suyum gelmişti zaten az biraz
Doktor çalışma artik dedi.

kızlar sleepy kullananız varmı ?
indirimlerde haber verelim birbirimize
bizimki 4 günde bezi yarıladı boyna mıçıyo

Sleepy ve molfix içerik olarak en temizleriymiş.
Hepsiburada da çok uyguna buldum 240 lık paket aldim 1 numara. Sence çok mu?
Bebek küçük bu arada

Senin çok sıkıntıların oldu gerçekten iyi dayandın kuzum Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin kızınla guzel guzel vakit gecir. Benim de Pazartesi son günüm :) artık cok zor oluyor agrılarım yok ama tesettürlü olduğum icin sıcaklar zor oluyor ve iyice agırlastım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…