- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
ekledim beybiseval.altundas
Ay hadi inşallahBakalım geçecek mi artacak mı kuzumyalancılarda olabilir beklemedeyim
Valla kuzum nasıl bişey kestiremiyorum ama Bişeyler var du bakalım yalancı değilse inşallahAy hadi inşallahNisoşş gelsin de Aybala kıskansın Nisoşu seveyim ben de
Tamamdır kuzumekledim beybi
bugün kontrolde verdi canım doktoru
Markasi neydi canım. Ebe devit vericem dedi ama onu ben bile kullanmamıştım içeriğinden dolayıKuzum günlük 3 damla dedi de arada unutuyorum ya vermeyi
Canim kendini stres yapma lütfen,bana göre bebeğin anne sütü alması önemli meme olmasa da olur. Ama pes etme dene. Benim de dikişlerim hala agriyor. Ben dinlenemedim,bebek kuvezde olunca daha 12 saat olmadan yürüdüm yanina emzirdim,günde 3-4 defa bunu yapmak gelip gitmek iyi gelmedi bana. Agri kesiciler aliyorumYaa kızlar benim bu oğlan hem aç hem sinirliiiii :)) memeyi tutamadımı evi başımıza yıkıyor bir kere tutamadımı da bir daha ağlamakdan alamıyor ben memeyi tıkıyom o ağlıyo en som sağıp veriyorum deli olucam ya yoktu bu huyuda dün gece başladı ben sağıp vermek istemiyorum emsin istiyorum yarında kontrol günü işitme görme testi falan varmış kilosu milosu noldu merak ediyorum dikişlerden hala yürürken falan sorun yaşıyorumKurumus-Maskara senin ağrı sızı ne alemde?
İçeriğinde ne varMarkasi neydi canım. Ebe devit vericem dedi ama onu ben bile kullanmamıştım içeriğinden dolayı
Hahah bez yetiştirsin babasıkızlar sleepy kullananız varmı ?
indirimlerde haber verelim birbirimize
bizimki 4 günde bezi yarıladı boyna mıçıyo
Oh hadi gözün aydın canımKizlar çok şükür bugün oğlumu çıkarıyoruzOh baby baby babyyy yeaahhh
Bende de olmuştu 2-3 gün sürdü geçti kendiliğindenBu sabah 6 da yazdıktan sonra gelen ishal ve kusma beni bitirdi. Bütün enerjim resmen gittiçareyi öğleden sonra gidip serum almakta buldum. Benim gibi olan var mı? Enfeksiyon vs çıkmadı bu arada
Ayyy canım yaa çalışıyorsun bi de ne zor bi şey allah kolaylık versin. Spreyli bi şişeye su doldur sık kendine arada ben öyle yapıyorum. Dün gece rüyamda seni doğurmuş gördüm ama terse çıksın haftana baktım daha var zamanın beklesin babylerKızlar yanıyorum resmen. Bugün, çok yoğundu iş. Öğkeden sonra kontrol, bikaç alışveriş, trafik derken mahvolmuşum. Geldim yatttım. Çok sıcak ya
Kuzularım iyimiş şükür.
Annelik gerçekten kutsalmış hamile olunca anladım ne büyük fedakarlık yaa şimdidenEki Görüntüle 2282557
Sana anlık durumumu şöyle özetleyeyim canım balkonda deli gibi ayağım kovada oturuyorum tek başıma
Zaten bişey kalmadı evet yaşamış biri olarak yine yaşayan biri olarak anlıyosundur canım valla bazen üzülüyorum isyan ediyormuşum gibi geliyo bazende takatim kalmıyo öyle böyle biticek inşallah
Hadi hayırlısı canım bir avazda inşallahBenim sıpa gerçekten benimle oynuyor..şimdi Nisanım geldi. Hadi hayırlısı.
Kız otu suya koyali günler oldu.suda çürüyecek diye korkuyorum
Pipiped varmış erkek bebeler için ondan alsanızaAhahaha o Allah'ın emri artıkanan temizler ıngaaaaa'm istediğin kadar iseyebilirsin diye çığlık atiyorum da eşim kopuyor halimize
Çok fazla sentetik madde içeriyor canım. Wellcare veya ocean marka iyi.İçeriğinde ne var
Canim urtekram i ben bulamadim nereden aldinbirisi de losyon şampuan ne aldınız diye sormuştu. ben biraz içerik takıntılı bi insanım, mezun olduğum bölümden ötürü de arkada yazan o minicik ingredients kısmından anlıyorum. bebeğinize o ingredients yazan kısımda ne kadar az madde içeren ürün varsa onu kullanın derim.ve mümkünse parfümsüz olsun, eğer içerikte perfume yazmışlarsa o zaman geçmiş olsun derim. çünkü perfume diye belirttikleri şey ne kadar çer çöp madde varsa doldurduk içine ama %1den az merak etme demek.
ben kendi kullandığım şeylerde bile parfüm olmasın diye dikkat ediyorum bebeğime hiç kullanamam.
urtekramın parfümsüz bebek şampuanını aldım. frei ölün de bebek yağını aldım. ikisinin de içerikleri oldukça temiz. bebek sabunu diye sattıkları şeyleri de önermiyorum açıkçası, çünkü artık kimse sabun yaparken kül kullanmıyor kostik kullanıyorlar ve kostik de cilde teması oldukça sıkıntılı bi madde.
Akşamları ayaklarım acaip şiş oluyor kızlar sizin de öyle mi ? Bu arada hala çalışanlar kimler ? S Saryamarya var başka?
kızlar sleepy kullananız varmı ?
Aynı hamileyken verdiklerinden canım dvitMarkasi neydi canım. Ebe devit vericem dedi ama onu ben bile kullanmamıştım içeriğinden dolayı
kızlar sleepy kullananız varmı ?
Senin çok sıkıntıların oldu gerçekten iyi dayandın kuzumBen dun itibariyle evdeyim artik canım yıllık izne girdim. Ama iyi dayandım yani
Iyi ki de ayrılmışım. Bebek kanala iyice yerleşmiş. Benim ağrılarım var. Geçen hafta suyum gelmişti zaten az biraz
Doktor çalışma artik dedi.
Sleepy ve molfix içerik olarak en temizleriymiş.
Hepsiburada da çok uyguna buldum 240 lık paket aldim 1 numara. Sence çok mu?
Bebek küçük bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?