Bana verdilerde düzenli veremiyorum diliyle tükürüyor
Ahahaha o Allah'ın emri artıkO havalandırmalarda ne kazalar yasadık daha kordonu düşmemişti çiş oldu heryeri
Valla şaka gibi 3 gün sonra 40 imiz çıkıyor sanki yüzüncü çocuğum gibi sanki hep vardı gibiOnların popişleri belki yapısal dengeden dolayı o kadar rahatsız olmuyordur canım yoksa biz dayanamıyoruz çocuklar durmadan ağlardı valla
9 ay görmüyorsun hepsi birden çıkıyo iştetoplu adet kanaması
Kurtuldun bitti bak kırkınız çıkıcak
Kuzum günlük 3 damla dedi de arada unutuyorum ya vermeyi
Canım bence bekle. Bende bekliyorum oğluşun birinin göbeği bugün düştü diğerinin eli kulağında ikisini bir yıkayacağız inşallahBirefebirece canım banyo yaptırmak için göbeğinin düşmesini bekledin mi
ben beklemek istiyorum ama doktor yaptırabilirsin dedi
vücududa bugün nokta nokta kızarmış
annemle hergün kavga ediyoz banyo yüzünden ama haklı gibide çok sıcak vücududa kızarmaya başladı napsam şaşırdım
Bir haftalık olduk kuzum biz henüz başlamadı inşallah olmaz iki bebeyle ne yaparımBebişi doğan anneler? Gaz durumunuz nedir? Biz 15 günden sonra sancılanmaya başladık ıkınıyoruz sürekli
Ekledim canım seniseval.altundas
Canım bana verdi de ne zaman başlamalıyım unuttum yarın soracağım
Canimm iki haftadan sonra başlanıyor . Gazlari da olmaz inşallah karnını güzel koruduktan sonra iyi düşün iyi olsun :)Canım bence bekle. Bende bekliyorum oğluşun birinin göbeği bugün düştü diğerinin eli kulağında ikisini bir yıkayacağız inşallah
Bir haftalık olduk kuzum biz henüz başlamadı inşallah olmaz iki bebeyle ne yaparım
Ekledim canım seni
Kabul ettim canımCanım bence bekle. Bende bekliyorum oğluşun birinin göbeği bugün düştü diğerinin eli kulağında ikisini bir yıkayacağız inşallah
Bir haftalık olduk kuzum biz henüz başlamadı inşallah olmaz iki bebeyle ne yaparım
Ekledim canım seni
Depend ile ilgili soru sormadımda dependin bende havasızlıktan enfeksiyona neden oldugunu söylemiştim herseyın yolunda olmasına sevindimkızlar bana dependle ilgili hanginiz sormuştunuz
uykusuzluktan kafa gitti benim iyice
sordum doktoruma bugün rahmime yumurtalıklarıma dikiş yerime baktı enfeksiyon yok herşey çok güzel çok şükür
2 ay sonra smera çağırdı
Neslihan mı canım adın?@Meylen ekledim bende
EvetNeslihan mı canım adın?
Kuzum ben 1 hafta sonra yıkadım ,göbek baği düşmemişti henuz, şimdi 3 gunde bir yıkıyoruzBirefebirece canım banyo yaptırmak için göbeğinin düşmesini bekledin mi
ben beklemek istiyorum ama doktor yaptırabilirsin dedi
vücududa bugün nokta nokta kızarmış
annemle hergün kavga ediyoz banyo yüzünden ama haklı gibide çok sıcak vücududa kızarmaya başladı napsam şaşırdım
Bende 10 gun sürdü ,sonra leke leke şimdi yok4. günüm baya azaldı benim
Ben ekliyim sendeBurdakiyle aynı adım kuzumkocayı yendin demek haaa
agzını kapat hafif yutar canımBana verdilerde düzenli veremiyorum diliyle tükürüyor
Haydiii :)Kızlar şaşıracaksınız ama bi sırt ağrısı başladı bide hafif adet sancısı bu kız umarım kandırmıyodur beni
Bakalım geçecek mi artacak mı kuzumHaydiii :)
Gelsin hayırlısıyla ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?