2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Valla şaka gibi 3 gün sonra 40 imiz çıkıyor sanki yüzüncü çocuğum gibi sanki hep vardı gibi

Aah aah. Hadi gelsin hadi doğurayım doğurmak istiyorum bir an önce hadi hemen sancım başlasın diye dört gözle bekliyor insan...Sonra sancı çekerken Allahım bu neeee bunu mu istedim beeeen nolur az daha duraydıııı diye feryat ediyor... Bunu çeken insan nasıl olur da bir daha bebek ister diyorsun o an. Sonra doğuyor heeeepsini unutuyorsun ay bir tane daha isterim diyorsun.. Ne saçma varlıklarız yaa

P Pelinim35 benim ki de fil gibi bı hortumu eksik sürekli emmek istiyor ya kusana kadar bıraksam galon galon iciyor. Bir ayda 600 Gr ila 1 kg arası kilo alması gerekiyormuş oğlum 1.300 almış 6 buçuk santim de uzamış. Erken doğunca arayı kapatıyor heralde. Memelere yağ sürüp streç film sariyorum artık hemen yumusasin diye bak artık o kadar çatlak ve vücut bozukluğundan sonra bı de memelerin sarkarsa goturup kestircem pipisini

Canım bence bekle. Bende bekliyorum oğluşun birinin göbeği bugün düştü diğerinin eli kulağında ikisini bir yıkayacağız inşallah
Bebişi doğan anneler? Gaz durumunuz nedir? Biz 15 günden sonra sancılanmaya başladık ıkınıyoruz sürekli
Bir haftalık olduk kuzum biz henüz başlamadı inşallah olmaz iki bebeyle ne yaparım
Ekledim canım seni
Birefebirece @gulayavsar bebeginize d vitamini veriyor musunuz
Canım bana verdi de ne zaman başlamalıyım unuttum yarın soracağım

Canimm iki haftadan sonra başlanıyor . Gazlari da olmaz inşallah karnını güzel koruduktan sonra iyi düşün iyi olsun :)

Kabul ettim canım

Depend ile ilgili soru sormadımda dependin bende havasızlıktan enfeksiyona neden oldugunu söylemiştim herseyın yolunda olmasına sevindim

Kuzum ben 1 hafta sonra yıkadım ,göbek baği düşmemişti henuz, şimdi 3 gunde bir yıkıyoruz
Yarın yıkanma gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…