2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bizimki 9 çıktı
cumartesi tekrar bakılcak
mamaya başlayabilirim dedi
Bizde de 12 çıktı ya. İki gün arayla ölçüldü ikisi de 12. Doktor yukselmeyebilir artık tahlil yapmicam dedi. Gözünün beyazina bakın iyice sararirsa getirmemiz söyledi. Korkuyorum ben de

Sıkıcı ve sıcak ev günlerinden Günaydınlar
Evden çıkmadığım Dün çikolata hatıralık magnet ve yastık siparişi verdim.
Bugün de çıkıp hastane pijama üstüne takacağım başörtüyü alsam iyi olacak ama cok yorgun hissediyorum Yusufçuk gelince de böyle yorgun olursamne yaparım bilmem
Evde vantilatörle yapışık yaşamak da beni çok sıktı falan filan

Ay çok güzelmiş isimleri maşallah adlarıyla yaşasınlar Bilge bana da dediler Özge ye uyuyor siye Özge benlm adım bu Arada ama ben aras a uymasını daha çok istiyorum
Biz de çok zor karar verdik ya daha netleşti Azra olacak kızımızın adı

Adet sancısına benzer sancılar var ufak ufak
Vurdu şimdi Bi kaç kere canım da gerginlik hissi taş kesilme hissi devam ediyor Yığılıyo zaten Bi yere
Canım uzanınca dinlenince falan rahatlamıyor mu hiç?

Aaaa doğurmadım, en sona kalmayı planlıyorumsen napıyprsun nasıl gidiyor
Bekle bekle doğurma daha. Vallahi bana da deseler hadi gel bugün alalım seni sezaryene, hayır demem. Ama dayanmaya çalışıyorum bebekler için her günün değeri var diye. Gün geçmiyor ki bir yerimden yeni bir problem çıkmasın. Her şey geçti şu an, çok rahatım mışıl mışıl da uyuyorum uzun zamandır ilk defa Ama şimdi de sağ kalçam ağrıyor üstüne basamıyorum. Zor yürüyorum evin içinde bile topallaya topallaya Ağırlıktan mı oldu sinirlere baskı mı var bir yerden anlamadım. Insanın ağrısı nerdeyse canı orda vallahi
Evet canım ağrı değil karnımın içi acıyor resmen
Benim de 2 gün filan acıdı karnım. Ayağa kalkınca, dönerken, yürürken ve tuvaletteyken sanki yırtılıyor gibiydi karnımın sağ tarafı. Doktor normal rahim genişliyor bu haftalarda çok hızla büyüyor bebekler korkma dedi ama sen yine de bi sor canım belki seninki farklı bişeydir .
kızlar su veriyomusunuz bebişlere
annem su kaynattı ılıttı dün çay kaşığıyla verdi bikaç kere
Ilk 6 ay sırf anne sütü diyorlar, onun için ben su veya başka bir şey vermeyi düşünmüyorum. Emziriyorsan zaten sütün bebeğin ihtiyacına göre her şeyi sağlıyor, suysa su antibiyotikse antibiyotik. Ama tabi ortada bebek yokken ahkâm kesmek kolay. Bakalım bebekler gelince nasıl yapıcam ben de allah bilir

Günaydınlar kızlar
İnanılmaz kavurucu sıcaklar var Fransa’da yanıyoruz heryer alarm durumunda okullar bile iki gün ara verdi eğitime sıcaklar sebebiyle, bebeler bayılıyor ancak banyo ve fısfıs sularla uyandırabiliyorum beslemek bile işkence oldu

S Shewolf15 Allah yardımcınız olsun canım bebeklerin ve senin, bekleyeceksin saryamarya ile vaktinde doğuracaksınız inşallah

Allah yardımcıları olsun inşallah biraz daha beklerler

Bizde de 12 çıktı ya. İki gün arayla ölçüldü ikisi de 12. Doktor yukselmeyebilir artık tahlil yapmicam dedi. Gözünün beyazina bakın iyice sararirsa getirmemiz söyledi. Korkuyorum ben de
Benimki 17ye kadar çıktı. Birde erken doğum olunca geç düştü bilurubin değeri hergün topuk kanı verdik. Doktor formula ver dedi ben anne sütü alıyor diye vermedim bana kızdı kötü anne iyi baba dedi. Eşim verme taraftarıydı.

Arkadaşlar sutunuz azsa, bi emzirme danışmanı ile görüşün. Tomrisin emzirne notlarını okuyun. Emzirme kampı yapın. Bir çok doktor mama firması ile anlaşmalıdır. Bunu yakın kisilerden biliyorum. Bir de sağım ile bebeğin memeden çektiği miktar aynı degildir. Bebek memeden daha cok cc süt ceker..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…