- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Evet alanında uzman ve cok bilgili ona gidecem insallah canımHem 75 yaşında olanın tecrübesi de vardır. Kuru güler yüzü ne yapcan, zaten toplam on dakika anca bakıyolar, nokta atışı yapsın bilmen gerekenleri söylesin yeter bence
Hihi šoyle yesil yesil, elma yiyelimĆok tatlısın yaaaa.Ne yesek ki renkli göz için
Arkadaşlar nerden çıkardınız ayva yersem Gamze çıkar diyeee,bi güldüm:)
Halk arasında bi inanış diyelim
İnşallah canım sağlıklı olsundaOh ohhh o zaman renkli gözlü gamzeli bir prens ya da prenses geliyor sana demedi deme
Arkadaşlar nerden çıkardınız ayva yersem Gamze çıkar diyeee,bi güldüm:)
Ilgili guler yuzlu olan doktor zahide küçük müSize bir soru bir tarafta çok bilgili her sıkıntınıza nokta atısı yapan fakat yaşıitibariyle biraz ciddi kendisine sekreteri aracılıgıyla ulasabildiğiniz bir doktor var(uyguladığı tedavi sayesinde hamile kaldım) diğer tarafta çok ilgili güleryüzlü fakat yeterince bilgili olmayan (daha önce bana bazı tedaviler uyguladı gebe kalamadım)daha kolay ulasabildiğiniz bir doktor var. Hangisini seçerdiniz 1 mi 2mi :)
Merhaba bende kalp atisini göremeyenlerdenim 6 +6da göremedik siz kaç kaftalikken gördünüz acaba
Çok yanlış yönlendirdiyse zaten seçmeyi bile düsünmeyin yaniBilgisiz değil daha az bilgili ve beni bazı konuşlarda çok yanlış yonlendirdi.
Benim 16 ekim 26 kasimda gittim sadece kese gorundu canimArkadaşlar son adet tarihim 19ekim yarın ilk usg günüm kese görünür dedi saglik ocagi doktorum kalp atışını da duyabilir miyim sizce?6+1 sanırım yarın.sizler kaç haftada kalp duydunuz?
Biz değil atalar çıkardıArkadaşlar nerden çıkardınız ayva yersem Gamze çıkar diyeee,bi güldüm:)
Gözünüz aydın en son kaç haftalikken gittiniz duymamistiniz kalp atisiniArkadaşlar bugün doktora gittim
8+4 kalp atışını duyduk çok şükür
Ay inşallah içim rahatladı cuma gidiyim diyorum esimde kızıyor pazartesi gidecegiz diye pazartesi görürüm insallahCanım sikma canini bende 6+1 de alttan muane ile bile duymadık bende cok korktum üstelik bende senin gibi ovulasyon gunu deneme yaptim gec dollenme gibi bir durumda değildi 7+1 de alttan muane ile duydum şükür korkma ultrason cihazları ile alakalı duyacaksın bence içini ferah tut
Ayyy yok kiz ne gecmesi gunden gune dha cok artiyor bendeBenim biraz hafifledi sanki
Seninle aynı gidiyoruz bende kipirtilar hissediyorum ama gaz kipirtisi :)SANKI MINIGIM KIPIRDIYOR GIBI HISSEDIYORUM. PSIKOLOJIK MI DIYORUM AMA. DR IKINCI GEBELIKDE DAHA ERKEN HISSETMEN NORMAL DEDI. COK HEYCANLANDIM. INSALLAH BEBEGIMDIR O:) AMA O DEGILSE BILE OYLE SEVIYORUM :)
Uzulme canim sonrasında basina geleni gule gule anlatcan bnde boyle talihsizim diye :)kız sorma vallahi billahi hala inanamıyorum nasıl olduğuna çok sağol canım
banada aynısını dedi sağlık ocağında 7 aralıkta çağırdı kalp atışı içinNasıl dayanacaksam aralığa kadar... saglik ocagi doktorum aralığın ilk haftası kalp atışını duy gel gebe kaydını gireyim dedi.o da ayrı bi gıcık sanki simdi gebe degilim
Arkadaşlar son adet tarihim 19ekim yarın ilk usg günüm kese görünür dedi saglik ocagi doktorum kalp atışını da duyabilir miyim sizce?6+1 sanırım yarın.sizler kaç haftada kalp duydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?