Yarın sabah 9da lokumum❤❤ Şu an kurbanlık koyun gibi saatleri sayıyorum
Canım benim sağlıkla mutlu haberini alalım inşallah, minnoş kuzu annesi gibi etrafına neşe saçan enerjik pozitif biri olsunYarın sabah 9da lokumum❤❤ Şu an kurbanlık koyun gibi saatleri sayıyorum
Kızzzz korkulacak hiç bisey yok,girmenle çıkman bir olacak,birden kendinizi aglarken bulacaksınız esinleYarın sabah 9da lokumum❤❤ Şu an kurbanlık koyun gibi saatleri sayıyorum
Maşallah tostik yumuk göz ve güzel annesineEki Görüntüle 2285325
Teyzeler doğduk biz süreci anlatcam çok şükür iyiyiz hepinizi öpüyoruz ❤❤❤
Yaa yerimm cok guzel.masallah. Sureci de sabirsizlikla bekliyorum nasil oldu normal sezeryanla mi dogdu.
Oy masallah .Rabbim saglıkla buyumesini nasip eder insallah hadi gel hadi gel diye diye getirdin okka burunu :)Eki Görüntüle 2285325
Canim benim hayırlı uğurlu olsun inşallahBen Yaz'ıma kavuştum dün, kalabalık gelen gidenden teli şimdi elime alabildim aradaki konuşmaları okuyamadım, umarım herkes iyidir doğuranlar olduysa hayırlı olsunşuan kuş gibiyim, dünyanın tüm derdi tasası bitti sanki, böyle bir mutluluk olamaz ❣
YAAaa ama bu ne güzellik ne tatlılık böyleee maşallah supanallahEki Görüntüle 2285325
Evdeyim canım. Düzenli sayılır. Yarın dr. gideceğiz. Bakalım açılma nasıl?
Hadi hayırlısıEvdeyim canım. Düzenli sayılır. Yarın dr. gideceğiz. Bakalım açılma nasıl?
Gözünaydin canım.saglikla büyüt Yaz'ını inşallahBen Yaz'ıma kavuştum dün, kalabalık gelen gidenden teli şimdi elime alabildim aradaki konuşmaları okuyamadım, umarım herkes iyidir doğuranlar olduysa hayırlı olsunşuan kuş gibiyim, dünyanın tüm derdi tasası bitti sanki, böyle bir mutluluk olamaz ❣
Maşallah Barekallah..Eki Görüntüle 2285325
Maşallah cok sevindim canım, tam bir pamuk prensesEki Görüntüle 2285325
Gözün aydın, çok sevindim. Sağlıkla buyutun inşallahBen Yaz'ıma kavuştum dün, kalabalık gelen gidenden teli şimdi elime alabildim aradaki konuşmaları okuyamadım, umarım herkes iyidir doğuranlar olduysa hayırlı olsunşuan kuş gibiyim, dünyanın tüm derdi tasası bitti sanki, böyle bir mutluluk olamaz ❣
Yaaaa bal yanak bin kere maşallah
Yaaaa gözünüz aydın canımBen Yaz'ıma kavuştum dün, kalabalık gelen gidenden teli şimdi elime alabildim aradaki konuşmaları okuyamadım, umarım herkes iyidir doğuranlar olduysa hayırlı olsunşuan kuş gibiyim, dünyanın tüm derdi tasası bitti sanki, böyle bir mutluluk olamaz
hamilelik bana göre değilBencede konuşma
11 sene ara ile ikinci geliyo ve son 7 senem düşünmüyorumla geçti
Geçen yaz birden biyolojik saatim çalıverdi işte nolduysa oldu sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?