2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben de koltuktan kalkıp tuvalete zor gidiyorum Maşallah vallahi ne diyim ❤
Eki Görüntüle 2285325
Teyzeler doğduk biz süreci anlatcam çok şükür iyiyiz hepinizi öpüyoruz ❤❤❤
Kız Nisaaa belli oldu neden bu kadar naz yaptığın maşallah sana
Yarın sabah 9da lokumum❤❤ Şu an kurbanlık koyun gibi saatleri sayıyorum
Evimizin neşesi Başak❤ Hayırlısıyla gir çık bakalım sen de atlatıyorsun sonunda darısı bize
Gözünüz aydın canım hoş gelmiş Yaz bebek

Canım bende başından beri normal istiyordum ama bebegim biraz iri ve henüz tam aşağı inmediginden yarın planlı sezeryana giriyorum Israrcı olmamak lazimmis onu anladim
Aa öyle mi hadi Rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah doğum şekli cok da önemli değil sağlıklar yerinde olsun gerisi boş ayy cok heyecanlı yarını beklemek :)

gözün aydın canım

Gözünaydin canım benim.Allah anali babalı büyütsün.Bol sütlü günlerin olsun.Sana da geçmiş olsun

Yalnız değilsin balım ama kuzucugu kucağına alınca hepsi unutuluyor, öyle tarifsiz bir mutluluk ki ❤ dünya umrunda olmuyor, 2. Kızımı kucağıma aldım ikisinde de aynı alakasızligi yaşadım şimdi de ikisi ile de tek başıma ilgileniyorum ama varlıkları öyle mutlu ediyor ki, öyle büyük şükür sebepleriler ki, bu mutluluğu yaşamadığı için üzülüyorum bile ona :) Rabbim herkesin yuvasını huzurla sevgi ile doldursun insaAllah

Gözün aydın canım hayırla sağlıkla büyüt bebisi ❤

Ya kızlar ben epidural spinalden korkuyodum genel istiyodum ama bugün doğum yapan arkadaşı da görünce o kadar ballandırarak anlattı ki sanki spinale kaydım

Naapsam ki acep forumlar okuyorum herkeste memnun

Ya kızlar ben epidural spinalden korkuyodum genel istiyodum ama bugün doğum yapan arkadaşı da görünce o kadar ballandırarak anlattı ki sanki spinale kaydım

Naapsam ki acep forumlar okuyorum herkeste memnun

Tabiki spinal canım çok tavsiye ederim.Genel olmak zorunda değilsen hiç düşünme

Allahım çok özeniyorum. Beni de böyle yap Enerjiiiiiiii maşallaaaaaahhhhh. Nazarımız değmesin totişi kaşı.
Kıyamam canım ya.Tek gebelikte bile son günler çok zor geçiyor.Sen bi de çalıştın.Helal olsun valla.Saglikla kavuş yavrularına.Allah mükafatını fazlasıyla versin inşallah❤
Aminnn cümlemize inşallah. Yarın son iş günüm. Aslında pazartesi de müdürüm kovdu artık hfta sobu son rotüşlar yapılacak. SEn hallettin dimi geçen hafta sonu bütün temizliği.
İkizler zorlamazsa sende dersin canım daha bilinçli nerde ne yapacağını biliyor insan. Ben 3.gün iyileştim 7.günde eski halime döndüm çok rahat yürüyüp oturup kalkmaya başlamıştım.
Oooohhhh. Ağzındn bal damlıyor canım. İnşallah ben de öyle olabilirim ya.
Eki Görüntüle 2285325
Teyzeler doğduk biz süreci anlatcam çok şükür iyiyiz hepinizi öpüyoruz ❤❤❤
Kız Nisa bal yanak. Hoş geldin dünyaya ömrün bereketli olsun kuzucuk.
Yaz hanım hoş geldiniz, hep sağlıklı mutlu olunuz ailenizle. Öperim seni fındık kurdu

Canım bende başından beri normal istiyordum ama bebegim biraz iri ve henüz tam aşağı inmediginden yarın planlı sezeryana giriyorum Israrcı olmamak lazimmis onu anladim
Başak peki takviminde 14 Temmuz diyor ya bebek ne kadar iri ki o zamanı beklemiyor sezaryen kararın İçin de tebrik ederim ben korktuğum İçin yanaşamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…