2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım o doymayı bilmiyodur bende senın gibi 90ml verdım bebek uyumadı hazımsızlıktan bence 30 ver emzik falan ver oyala sürekli aranıyordur o normal .hazımsızlıktan uyuyamazda
Valla bilmiyorum ki canım.oglumun doyma hissi olmadigi ap acik ortada ama neden mamayi verince bitirip doymus sinyali veriyor da gogsumu 3 saat emiyor.hazımsızlık sorunu varmı onuda arastirtmak lazım.
Yok canım valla.bogazindan mama inmezse emziği falan parcaliycak gibi oluyor.aslan oğlum.

Canım senin fiyatda çok iyiymiş hangi ildeydin sen bende yaptıracağım inşallah
Göbüşümüz düştü evde Bi bayram havası yıkicaz diye
Ay canım hadi gözün aydın bizimde düştü dün ben bugünde bekledim yarın yıkayacağız sizin düşen kısmı nasıl dibi hala ıslak gibi mi

Benim çekim ücretini söylüyorum ; amelıyathane cekımleri ve ertesi gün odada cekim toplam 200 tl 10 tane fotoğraf ve cektigi tüm fotolar cd halinde o kadar samimi bir kadındı ki dogum fotografcıları kesinlikle işini severek yapmalı sevecen olmalı ya burayo hıc okumayacaksın belki ama benden sana cok kalp sevgili dogum fotografcımız

Amiiiinnnn. Aynen allahtan senin çocuklar iki tane ver her birine birer tane kavga etmezler evet eve çıkınca daha konforlu olacak inşallah. Hiç boş kalamıyorum. Beni sen anlarsın kader ortağım.
buschy hayırlı olsun süprizli kuzun, sağlıkla büyüt inşallah
Hayırlı olaın, maşallah size, bol bol süt diliyorummm.
Canım okuyamadım. Nasılsınız? Büyük kızın nasıl karşıladı?
İyiyiz canım siz nasılsınız? Kızım çok olgun maşallah. Bayıldım onun abla hallerine
Ayyy çok sevindim maşallah. Bol bol bol bol süt diliyorummm. Böyle bir sevgi yok dünyada.
Ayy ben seni yerim yaaa
Hayırla güzellikle kucağına alırsın inşallah

Allah yardım etsin, zor tabi. Kolay olsa herkes yapar saryoş maryoş
E tabi canım. Allah isteyen herkese nasip etsin tattırsın anneliği
Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine.

Canim senin bi yanlisin tabiki yok Allah ikiz annelerine ekstra guc ve enerji versin gaz icin biogaiya basladik faydasini goruyorum rahatlatiyor

ben doğumun ertesi günü hastanede yaptırdım canım
ayrıyeten stüdyoda yaptırmadım
böyleydik ❤
albüm yapılcak izmir stüdyo ekrem 600 tlydi ücreti
Canim bu nasıl sezeryanli dogumun ertesi gunu kiz maşallah size ben perttim tac falan bile takmadim foto cekinecek haldr hic degildim

Ben telefonu verdim ameliyathane ekibine onlar cektiler sagolsunlar baskada foto cekinmedim

Hafif Bi parça var evet canım bizde bugün beklicez yarın yıkicaz

Kızlar ben de dogum için spor falan yapmak istiyorum gercekten cok istiyorum kendi sececegi gun gelmesini eşim de karşı tabi aniden bir şey olmasın istiyor. Napsam bilemedim ben simdi çömel kalk vs. hareketleri yapsam zararlı mı olur mantıksız mı sizce

Normal doğum gidişatında mısın canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…