Benimde devam ediyor sabah işe geldim sabahları ayak üstü işlerim oluyor işlerimi bitirince lavobaya girdim peceteye yine kan geldi anlamıyorum doktor randevum cuma günü günler geçmiyor biraz önce progestan içtim gözümü açamıyorum rabbim yardımcmız olsun diyorum ama bu belirsizlik beni mahvediyorGünaydın kızlar dün bakamadım gözümü açamadım progestandan dolayı baya baya uykum vardı Bugün iyiyim şükür lekelenmem devam ediyo arada geliyo kesiliyor tekrar başlıyo bakalım ne zaman biticek inşallah bişey olmaz bebişime
Onu göremez ki ama rahim ağzında yara olabilir ıkınmışsındır zorlamışsındır ondan gelmiştir eski kan gelmiştir dediEndişe etme bişey olmayacaktır inşallah. Ama bu konuda doktorlar çok yetersiz. Kanama alanı yoksa bu lekelenme neden olur bı açıklama yapmaları gerek.
İnşallah eski kanlar geliyordur canım bebişimizle alakalı değildir bozma moralini ben düşünmüyorum bile aklıma getirmiyorumBenimde devam ediyor sabah işe geldim sabahları ayak üstü işlerim oluyor işlerimi bitirince lavobaya girdim peceteye yine kan geldi anlamıyorum doktor randevum cuma günü günler geçmiyor biraz önce progestan içtim gözümü açamıyorum rabbim yardımcmız olsun diyorum ama bu belirsizlik beni mahvediyor
Ha dedi mi böyle bişey. Dediyse tamam o zaman.Onu göremez ki ama rahim ağzında yara olabilir ıkınmışsındır zorlamışsındır ondan gelmiştir eski kan gelmiştir dedi
inşallah canımmİnşallah eski kanlar geliyordur canım bebişimizle alakalı değildir bozma moralini ben düşünmüyorum bile aklıma getirmiyorum
Canım kalp atışı alındıktan sonra düşme ihtimali %5 e düşüyor. Ins birsey olmaz.O bacakları değilmiş kordonubende öyle sandım ama iyiymiş bebeğim inşallah geçecek şu leke olayıda
Al benden de okadar , yok Yani kestireyim diye bi acelem yok.ama kadin gelip gidip sakin saç kestirme diyorAnneler hamileyken saç kestirdiniz ? Benim annem kestirme diye çıldırıyor
Femibion diye bi folik asit içinde çok vitamin var iyotlu diye özellikle onu alıyorum.alirken eczaneye şöyle iyotlu versin.Bende aç karnına içiyorum sabahları birde iyot takviyesi al dedi damlası. Folikasitin markası ne canım
İlk hamileliğmde kesti dim 3 5 aykıktım galiba çok şükür bir sorun görmedim batıl ya neye inanırsanız öyle olur Allah izniyle Bişey olmazAl benden de okadar , yok Yani kestireyim diye bi acelem yok.ama kadin gelip gidip sakin saç kestirme diyor
Çünkü batıl inanca göre saç kestirenlerin çocuğunu ömrü kısa olurmuşAnneler hamileyken saç kestirdiniz ? Benim annem kestirme diye çıldırıyor
Ben henüz başlamadım yrn alayım bari iyotlu olması sebebi nedir canm Dr istediğini al dedi ne alsam bilemedmFemibion diye bi folik asit içinde çok vitamin var iyotlu diye özellikle onu alıyorum.alirken eczaneye şöyle iyotlu versin.
Benim tiroid sorunum var o yüzden iyotlu almamı söyledi.iyi geliyormuş tsh hormonu yüksek olanlara.Ben henüz başlamadım yrn alayım bari iyotlu olması sebebi nedir canm Dr istediğini al dedi ne alsam bilemedm
Anladm canm teşekkür ederimBenim tiroid sorunum var o yüzden iyotlu almamı söyledi.iyi geliyormuş tsh hormonu yüksek olanlara.
İnşallah canım inşallah nazlı olacak belli oldu :)Canım kalp atışı alındıktan sonra düşme ihtimali %5 e düşüyor. Ins birsey olmaz.
Ben folik asiti eczaneden alırken bana özellikle tsh dan dolayi iyonsuz kullanılması gerektiği ni söylediler.iyot tsh ya iyi gelmiyor denildi..şimdi kafam karistiFemibion diye bi folik asit içinde çok vitamin var iyotlu diye özellikle onu alıyorum.alirken eczaneye şöyle iyotlu versin.
Teşekkür ederim yanıt içinÇünkü batıl inanca göre saç kestirenlerin çocuğunu ömrü kısa olurmuştabiki öyle bisey yok.kestiren çok kişi biliyorum .Ama içi rahat etsin kesme.
Bende bebeğimin yaşı ömrü ve kaderi Allah’a emanet diye inanıyorum . Saçımla bebeğimin kaderi ne alaka dimi ?İlk hamileliğmde kesti dim 3 5 aykıktım galiba çok şükür bir sorun görmedim batıl ya neye inanırsanız öyle olur Allah izniyle Bişey olmaz
Ben kestirdim canım planlı bi hamilelik değildi ve saçlarım nerdeyse belime kadardı... kendime bakamıyorum o saçlara hiç bakamazdım valla canımAnneler hamileyken saç kestirdiniz ? Benim annem kestirme diye çıldırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?