Benim gittiğim de iyot iyi iyotlu al dedi özellikle onu almamı söylediBen folik asiti eczaneden alırken bana özellikle tsh dan dolayi iyonsuz kullanılması gerektiği ni söylediler.iyot tsh ya iyi gelmiyor denildi..şimdi kafam karisti
Senin troid yüksekmi, ben zaten troid hapını neden kullanıyorum onuda bilmiyorum..değerlerim olması gerekenin baya bi altına düşmüş. Dr. a sordum .kullanmaya devam dedi.Benim gittiğim de iyot iyi iyotlu al dedi özellikle onu almamı söyledi
tsh değeri olması gerekenin altında degilmiBenim gittiğim de iyot iyi iyotlu al dedi özellikle onu almamı söyledi
Bende ayniyim canım uyuyup duruyorum ilaç yüzünden elimi ayağımı kaldıramiyorum ve benim kanamam kırmızı hiç geçmiyo doktor birsey yok desede korkuyorum 1 hafta sonra gidicem kalp atışı içinGünaydın kızlar dün bakamadım gözümü açamadım progestandan dolayı baya baya uykum vardı Bugün iyiyim şükür lekelenmem devam ediyo arada geliyo kesiliyor tekrar başlıyo bakalım ne zaman biticek inşallah bişey olmaz bebişime
Bidakine bende öyle yapayım canımFemibion diye bi folik asit içinde çok vitamin var iyotlu diye özellikle onu alıyorum.alirken eczaneye şöyle iyotlu versin.
Dogru soyluyorsun canım benım gidiyo tekrar gelıyo anlasılan Rabbım evlatları korusun
İnşallah canım bişey olmicak Allah’ın izniyle kalbimizi bozmayalımBende ayniyim canım uyuyup duruyorum ilaç yüzünden elimi ayağımı kaldıramiyorum ve benim kanamam kırmızı hiç geçmiyo doktor birsey yok desede korkuyorum 1 hafta sonra gidicem kalp atışı için
Inşallah canım insallah dua edin kalp atışını duyuyumİnşallah canım bişey olmicak Allah’ın izniyle kalbimizi bozmayalım
Duyarsın inşallah canım sağlıkla gelsin meleklerimizInşallah canım insallah dua edin kalp atışını duyuyum
Inşallah canım bak birde bişey sorucam ben 28 inde gittim karindan baki kese 9.5 bebek 2.1 mm 29 unda tekrar gittim alttan baktı kese 11.8 bebek 3.mm çıktı sence büyümüş mu yoksa alttan baktığı için mi daha büyük net gözüktü acaba cansız mi diyorum bazen ..Duyarsın inşallah canım sağlıkla gelsin meleklerimiz
Zaten kese görünür bu haftada ,bebek görülmez ,kese ölçümünden bahsedilirHayırlı akşamlar kızlar ben 5+2 de gitmiştim kese 11.8 mm dedi ama bana bebek ölçüsü söylemedi özellikle sordum sadece kese görünür bu zamanda dedi burda bebek ölçüsünden bahsediliyor Allah Allah kafam karıştı?
Arıtma cihazı var,damacanalar pek sağlıklı değilKizlar mrb.damacana kullanimina dikkat ediyo musunuz haberlerde vardi aklima takildi
Bende bugün gidip kestirdim . Rahatladım . Bebeğimin de benim saçıma bağlı olmayan sağılıklı ve mutlu bir uzun ömrü olsun . Amin ...Ben kestirdim canım planlı bi hamilelik değildi ve saçlarım nerdeyse belime kadardı... kendime bakamıyorum o saçlara hiç bakamazdım valla canım
Alttan bakti.bana canım o yüzden bebek ölçüsünü biliyorum bide ulturasyondan fark edebiliyor normalde 6. Haftada yolk saç kesesi gözükür bizim bebek gözüktü ama kalp.atışını duymadım geç olsun güç olmasın takma kafanaHayırlı akşamlar kızlar ben 5+2 de gitmiştim kese 11.8 mm dedi ama bana bebek ölçüsü söylemedi özellikle sordum sadece kese görünür bu zamanda dedi burda bebek ölçüsünden bahsediliyor Allah Allah kafam karıştı?
him tamam bende karından baktı hayırlısıAlttan bakti.bana canım o yüzden bebek ölçüsünü biliyorum bide ulturasyondan fark edebiliyor normalde 6. Haftada yolk saç kesesi gözükür bizim bebek gözüktü ama kalp.atışını duymadım geç olsun güç olmasın takma kafana
Yakinda gözükür canım benim haftada da kalp.atışı duyanlar var doktor bana çok umutlanma dedi ama bunu allah bilir o yüzden fazla takmiyorum kafama kün fe ye kün diyoruzhim tamam bende karından baktı hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?