2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce atlatır kuzucuğun..
Merhaba doğum anında bile kanala inen bebekler var, bazı hastanelerde çatı muayenesi, kanala inme durumu vs.hic biri konuşulmuyor bile. Doğum anı belli oluyor..

Kızlar Metehan emip emip kusuyor.Az emzireyim kusmasın diyorum ama bu sefer de hala emmek istiyor diye üzülüyorum.Var mı böyle emip emip kusan bebisimiz siz ne yapıyorsunuz bu durumda
Canım bizde de durum aynı yıldım inan her emmede hemen hemen, bazen ağız dolusu bazen az az ama hep kusuyor , napacaz?

Göbek düşme inme mevzusu var benimde tepedeydi doktor yürümüyor musun acabası diye bana kızdı keza kanala girmeyen bebeye sahiptim açılmam başlamıştı inmemişti ama doğum anında bile inebilceği için suni denedik 39+5te eğer bebişin Bi engeli yoksa kordon dolanması ters girme vs sancıyla inebiliyormuş benim hanım kordonla halay çektiği için boynuna dolamış inemedi mesela şans işi birazda nasip nasıl gelmek istiyorlarsa öyle geliyorlar
Aventin biberonlarını aldım duruyo aldığım gibi ihtiyaç doğrultusunda sağma makinası biberon ısıtıcı biberon vs almanı öneririm ben hiç kullanmadım emişiyoruz henüz

Rabbim yardimciniz olsun inşallah. Tez zamanda kurtulursunuz sıkıntılardan inşallah. Çok geçmiş olsun.
Rabbim herseyi düzene soksun insallah gecmiş olsun.sütün de normale döner insallah
Allah şifa versin ,bir daha yaşatmasın
Allah yardımcınız olsun canım.Umarim bir an önce yoluna girer hersey
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah bir damla da olsa sütün çoğalır şu dönemi bir atlatın her şey yoluna girer elbet
Allah yardımcınız olsun sıkıntılarınız su gibi gelip geçsin inşallah hayatta belli dönemlerde böyle şeyler oluyor malesef kendini teskin et sütün kesilmesin hepsi geçecek inşallah
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım herşey düzelir sütün de artar inşallah
Canım geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Duayla..
Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin bir daha göstermesin

Çok teşekkür ederim hepinize
Allah razı olsun iyi dilekleriniz için
Durumlar duzeldiginde yeniden araniza dönerim inşallah

Hepinizi Allah'a emanet ediyorum ❤❤

Canim cok gecmis olsun inşallah kisa surede atlatirsiniz

Biberon ısıtıcı mi zaten sicak suyun icinde 2 dk beklesin isiniyo zaten canim süt gercekten ihtiyac duyarsan alman daha mantikli sagma makinesi falan tamamda bu biraz gereksiz geldi bana

Iyi demissin

Ya napıyorsun peki emsin kussun mu diyorsun yoksa az emzireyim de kusmasın mi.kafam karışık.ne sıklıkla emiyor.emzik alıyor mu
Reflusu var galiba dimi canim bizimde gaz cikmadiginda kusuyor aradan 5 10 dk geçince emziriyorum yeniden zaten uzuun uzuuunn emmez hic 4-7 dk arasi genelde

Kızlara aranızda spiral kullanan varmıydı? Yada kullanacak olan? Ben ilaç kullanmayı sevmiyorum. Ve artık çocuk işini de kapattım. Ne zaman spiral taktırabiliriz bir bilginiz varmı?
Canim 40tan sonra takiyorlar genellikle 2 ayda rahim daha da toparlanmis olur takarlar galiba

Gerçekten cok ust uste gelmiş Allah sifa versin canim hersey hayirlisiyla yoluna girer umarim

Kızlar Metehan emip emip kusuyor.Az emzireyim kusmasın diyorum ama bu sefer de hala emmek istiyor diye üzülüyorum.Var mı böyle emip emip kusan bebisimiz siz ne yapıyorsunuz bu durumda
Benim başağım da aynı ya, süeekli emiyor şişiyor ve kusuyor. Ben de bir çare bulamadım.
Eki Görüntüle 2298613

Bu kıyağımı unutmayın Fahriyeye bakın ve şükredin doğurduk bizde
Oopooghh içim rahatladı valla
Kızlar bı sorum olacak, benim yavru 2900 doğdu 4.gun kontrole gittiğimizde 2600lerdeydi malesef. Bugün 27.gundeyiz ve 4kg oldu oğlum maşallah. Kilo alımı sizce normal mi yoksa yetersiz mi
Çok iyi bence
Çok geçmiş olsun dualarımız seninle

Kızlar merhaba günaydın ya bu sabah bir baktım kakası böyle endişelendim acaba doktora gitmeliymiyim hemen bugün ?

Eklentiler

• FED57989-711C-4E21-AA71-9C33BEB200EB.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 60
Bizimki de dün gece rekor kırdı bence akşam 17:30 da uyandı gece 3 e kadar 2 saat ancak uyumuştur. Ne doğru dürüst emdi ne de uyuyabildi tam dalıyor yaylağa koyuyorum gaz sancısı vuruyor çocuk uyanıyor

Kızlar merhaba günaydın ya bu sabah bir baktım kakası böyle endişelendim acaba doktora gitmeliymiyim hemen bugün ?

Dün benimkide buna benzer yaptı tam aynı olmasada minik yesillikler vardı. Balgamsı kanlı dışkı olmadığı sürece endişelenecek birşey yok diyorlar ama bende foto çektim haftaya kontrolde sorucam. Bende besin alerjisinden korktum ama böyle olmazmış.

Bilmiyorum ya bakalım yine yapacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…