- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
Bilmiyorum ki canım. Sanirim doktor ölçümleri daha net yapabiliyor.birde başka sorunum vardı zaten vaginal kontrol gerekiyordu.belki ondan dirNeden vaginal bakıldı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki canım. Sanirim doktor ölçümleri daha net yapabiliyor.birde başka sorunum vardı zaten vaginal kontrol gerekiyordu.belki ondan dirNeden vaginal bakıldı canım
Gerçekten bende çok merak ediyorum ama bi taraftanda yanılmakdan korktugumdan fazla inanmak istemiyorum.bakalim.hayirlisi olsunBence o pipi![]()
yeterki sağlıklı olsun canim, nün topigini bulamadımBence kiz kizimda da böyleydi birde ben pipiden cok vajinal dudak görüyorum nub topiği var orda net cevaplar verirler nubu gözüküyor cunku
Bişey dicem 11hafta erken değil mi yaa, Bi arkadaş doktor omurilik yapısından anlamıştı dedi bana erkenden garip benceGerçekten bende çok merak ediyorum ama bi taraftanda yanılmakdan korktugumdan fazla inanmak istemiyorum.bakalim.hayirlisi olsun
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/yeterki sağlıklı olsun canim, nün topigini bulamadım![]()

yeterki sağlıklı olsun canim, nün topigini bulamadım![]()
Ben sıcak suyun içine biraz zencefil birazda limon atarak yudum yudum çay gibi içmeye çalışıyorum, birde öyle deneyebilirsinizSalatalık yiyorum ama çok az, daha önceki haftalarda tiksindim ama yine de zorlayabilirim. Sağ olun
Kabızlık değil tam aksine o kadar beslenemenin üzerine bi de ishal olmuştum. Ama dün geçti çok şükür, bugün de nerdeyse 4. bardak suyumu limon sıkarak içtim. Biraz su içeyim de tansiyona da sonra bakıcam artık. Su içmeye hasret kalacağım aklıma gelmezdi valla.
Cümlemizin insaAllah cancağızım istanbul avrupa/Medical park bahcelievler/ Meral hanım :)Mrb arkadaşlar.Bebişlerinizi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.hangi sehirdesınız,? Hangi dr.a gidiyorsunuz
Son bir iki gündür yemek yemeye başladım kilo alma değil ama değişik bir şişmiş durumdayım :)Ağrılrım azaldı ama göğüs hassasiyeti ve ağrıları devam ediyor , sizde ne var ne yok 10.haftadaki hamişler
Bildiğim kadarıyla burda hep vajinal bakılıyor hamilelik boyunca 3 defa karindan bakılıyor kuzenimde öyle oldu .Bilmiyorum ki canım. Sanirim doktor ölçümleri daha net yapabiliyor.birde başka sorunum vardı zaten vaginal kontrol gerekiyordu.belki ondan dir
Öylemi canım.onu bilmiyordum. Bundan sonra ki sigortanın karşıladığı ilk ultrason 20.haftaymış ama ozamana kadar beklemek istemedim.ocak başına tekrar randevu aldim.ondada kendim ödeyeceğim.sana verilen kâğıtta yazıyormu sigortanın yarisini karsiladigi?Bildiğim kadarıyla burda hep vajinal bakılıyor hamilelik boyunca 3 defa karindan bakılıyor kuzenimde öyle oldu .
Ama doktorum bi kağıt verdi henüz okumadım artık bi çok kez karindan baktirabiliyormusuz biz ödüyoruz sonra sigorta yarısını geri bize öduyormus
Cümlemizin insaAllah cancağızım istanbul avrupa/Medical park bahcelievler/ Meral hanım :)
Ben de Eskişehirden tayinle yeni geldim. Canım eskişehirrr. Kime gidiyorsunuz. Benim de 2. Çocuğum. Kızımı Osmangazi tıp da doğurduöBende çok anlamış olmasam da en azından benimle aynı şehirden olan var mı kimlerle aynı tarihteyim diye baktım
kubra5505
Beni de ekleyebilirsiniz
Kilo:67
Sat:27.09.2018
Tdt.04.072019
İkinci bebek
90 lira ama sağlıkçı polis indirimi yapıyorlar memnunum daha bi kere gittimBir azalıp sonra şiddetle geri dönüyor canım
Ben bayan dr tercih etmiyorum önceki tecrübelerimden sonra canım. Fuat beyden memnun musun, muayene ücreti ne kadar biraz bilgi verir misin