2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Genoks nifty test adı
Foto ekleyemiyorum broşürü maalesef

63 adet delesyon
6 adet trizomi
5 adet gonozomal anomali

Bunlar taranıyomuş

Çok tebrik ederim. Ne güzel maşallah

Gelmiş geçmiş olsun inşallah bir dağa yaşamazsın
Geçmiş olsun aynı durumdayım yemek içmek çok zor. Yiyebilenler şükretsin haline bencede
Aaa ne güzel benimkilerde ikiz

Benim doktorumda docent ve perinatoloji uzmani.yani cihazlarida baya yeni ayrintili.dediginiz gibi açidan bahsetti daha baska birseylerden de bahsetti bilimsel olarak.yuzde 80 kucuk hanim dedi

Ben de lierac aldım kullanmaya da başladım, çatlak falan o kadar takmıyorum da kaşıntılar beni rahatsız ediyor, herhalde en iyi nemlendirici budur?

O zaman(2014) arastirdigimda en çok tercih edilen lieractı.Belki çok fazla catlayacaktim o azalttı bilemiyorum ama sonuç olarak çatladım.Genetik olduğunu düşünüyorum.Tabi herşeye rağmen önlem almak 3.ay dolunca başlamak lazım kreme.

Eeee şimdi her hafta kalp atışı dinlemeye gitsek doktor bize kızar mı kovar mi?ben çok vesveseleniyorum ya nasıl geçecek bu taaaaa 10 ocağa kadar nasıl dayanicam acaba hala iyi mi yaşıyor mu diye? Biraz büyük olsa hareketinden hissederiz de şimdi napicaz sizler kaçıncı haftalarda gittiniz? Çok soru sordum galiba

Kızlar çalışmayan bayanlar ne yapıyorsunuz gün içinde? Yani genelde evde misiniz, yoksa geziyor musunuz? Enerjiniz nasıl

Canım evdeyim hep.Hastane için dışarı çıkıyorum.Misafirlige falan gidemiyorum.Kalabalik ortama giremiyorum.Yemek kokusu,ter kokusu,ağız kokusu mahvediyor.Surekli oturamiyorum uzanmam gerekiyor.En rahat evim.Yaklasik 1 ay daha evde kalmayı düşünüyorum inş.

Ilkinde ben de öyleydim...Şimdi oğlum anaokuluna gidiyor sabahçı...kalkip kahvaltı yaptırıp gönderiyorum babası bırakıyor ben de çıkış saatine kadar uyuyup sonra onu almaya gidiyorum...bunun haricinde dışarı çıkmak zor geliyor.sadece okul çıkışı bazen annane teyze ziyareti oluyor o da dönüşte uğrama şeklinde

Bulantı tiksinme de yok çok şükür olmadı bunda hiç oğlumda berbattım..Bi de erkeğe hamilelik rahat geçer derler..bu sefer sadece halsizlik tembellik ve arada baş dönmesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…