- 4 Kasım 2018
- 293
- 834
- 23
- 35
Sağol arkadaşım ama işte kurt bikere düştümü hızırsuzlanıyorumEvimde 10 yaşında bir kedim var ve 10 yıldır tuvaletini ben temizliyorum. Bağışıklığım vardır diye düşünmüştüm ama maalesef yokmuşŞu an eşim temizliyor. Sakınan göze çöp batar hesabı, rahat olmak da fayda var diye düşünüyorum arkadaşım :)
Paket içerisinde filan mı canım22.haftada
Benım doktorum yapıyor onu ücretsiz
Benim canım. Perşembe sabahı randevum. Hormonlardan oluyor. Benim ağzımda dislerimde hiç bir sorun yoktu ne olduysa bı kaç gün içinde olduGünaydın kızlarr
Bugün kahvaltı yaparken cıt cıt bişey oldu bi baktım dişim parca parca olmus zaten üç dört gündür cok ağrıyodu üstelik kalsiyum seviyem en üst değerlerdeykendişi ağrıyan arkadaslar vardı onlar gitti mi doktora tedavi uyguladılar mı
Sen gene calisiyormussun canim.calisan kadin daha napsin hamile hamile.ama evde olupta miskinlesmenin bahanesi yokBende de var ev rezil oldu insanliktan çıktım ama gerçekten halim olsa kalkabilsem iş dönüşü ya da haftasonu yapacam da nefes nefese kalıyorum en ufak şeyde.
Eğer İstanbul'daysan Zeynep Kamil Kadın Doğum hastanesini onerebilirim. Dediğin bazı hastaneler icin cok doğru evime yakın 5dk uzaklıkta Ümraniye Kadın Dogum Hastanesi var kapısından gecmem oyle diyim canim
Bu kullandığımız yağlar umarım bize kıl olarak geri dönmeztüylenme yapıyor bazı yağlar benimkisi badem yağı ve uzum çekirdeği yagi karışımı.
Bende bunu soracaktım benim göbeğimde tüylendi baya bi kere aldım ama çok acıdı almazsak dökulur mu doğumdan sonra .Zeynep Kamil 'in methini ben de çok duydum. Ama malesef bana oldukça uzak kalıyor. Teşekkür ederim
Ayy benim göbeğim ilk hamileligimde çok killandi ama sonra o kıllar dokuldu
Killanma olursa hiç dokunmayın kızlar. Sonrasında dökülüyor insallah. Bir süre kıllı gezin
Bence alma sakin. Benim oyle bı problemim olmadı ama universite yıllarında alan arkadaslarimdan biliyorum sonuçları çok kötü. Hem daha çok oluyor hem de sivinceleniyor falan.Bende bunu soracaktım benim göbeğimde tüylendi baya bi kere aldım ama çok acıdı almazsak dökulur mu doğumdan sonra .
Rısklı gebelıkse sevk ederdi diye dusunuyorum. Diğer turlu devlette perinatologa gorunemezsınız. sizin herhangi bir risk durumu var mıbalıkesirde özel bi hastaneye gidiyorum. üniversite hastanesine gidebilmek için doktorum mu sevk etmeli o zaman ?
Bende çok kötü görünüyor diye aldım bu hamilelikte oldu eskiden böyle bi sorunum yoktu ama çok acıyor zaten daha da ellemem o zaman.daginik kalsin:)Bence alma sakin. Benim oyle bı problemim olmadı ama universite yıllarında alan arkadaslarimdan biliyorum sonuçları çok kötü. Hem daha çok oluyor hem de sivinceleniyor falan.
Yok kendi tüm hastalarına yapıyor ücret almıyorPaket içerisinde filan mı canım
Alma sakin dogumdan sonra hepsi dokulecekBende çok kötü görünüyor diye aldım bu hamilelikte oldu eskiden böyle bi sorunum yoktu ama çok acıyor zaten daha da ellemem o zaman.daginik kalsin:)
Resimdeki sen misin kız MaşşşBence alma sakin. Benim oyle bı problemim olmadı ama universite yıllarında alan arkadaslarimdan biliyorum sonuçları çok kötü. Hem daha çok oluyor hem de sivinceleniyor falan.
Bende bunu soracaktım benim göbeğimde tüylendi baya bi kere aldım ama çok acıdı almazsak dökulur mu doğumdan sonra .
Benım ağrı dışında hiçbir şikayetım olmadı, sadece bir iki besinden tiksinme oldu onun dışında ne bulantı ne de kusmaKızlar bu halsizlik nezaman geçecek?
Allahın gücüne gitmesin bazen isyan edecek duruma geliyorum.
Mide bulantım bi nebze hafifledi şükür ama yine de birşey yedikten sonra ağzımın içi apacı oluyor. Sabah bulantılarım geçmedi gerçi.
Ayakta fazla duramıyorum kulaklarım hemen tıkanıyor ,hemen midem bulanıp gözüm kararmaya başlıyor ,elim ayağıma bi titreme geliyor ve kalbim hızlı hızlı çarpıyor. Hemen oturmak zorunda kalıyorum..
15 . Haftaya giriyorum ama enerjim sıfır. Evi süpürdüğüme şükrediyorum çünkü onu da yapamıyordum çoğu kez eşim yapıyor.
Nezaman bu enerji gelir?
Haftası önde olanlar düzeldiniz mi?
Ağlayasım geliyor.
:)) Amanın teşekkür ederimResimdeki sen misin kız Maşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?