- 15 Mayıs 2015
- 202
- 192
- 53
- 29
Biz de Alparslan a karar verdik çok isim var ama en uygun bize bu geldi tek isim istiyoruzerkek ismi bulmak daha zormuş bende arayış içindeyim bi kaç beğendiğim var ama kararlaştıramadık
Balık yağı hapı ben de kullanmak istiyorum aslında. Ne kullanıyorsunuz?balık yiyemiyorum düşünemiyorum bileki balık çok severdim karadeniz kökenli biri olarak. daha önceki gebeliğimde kahvaltıda bile ton balığı yiyordum şimdi düşünemiyorum bile akşam hop bi omega3 hapı atıyorum tamam:)
Her iki doktordan da çok iyi bahsediyorlardı arkadaşlarım, ben medline da Alev hanıma gitmiştim, hala çalışıyor mu bilmiyorum, ama çok tatlı bir kadındı tavsiye ederim.Tamam canım yazarım :) Takipte biraz karıştı bizim normalde yunusemre devlete gidiyorum doktorum Teoman Haluk Minsin ama orda da doğumhane yeni kuruluyor benim doğumuma yetişmezse diye ümit hast.de Talat Remzi Demirkol a da bir kez gittim ara ara orayada gideceğim.
Oh ellerine sağlık, çok güzel görünüyor. Hayırlı olsun, darısı cinsiyet bekleyenlere olsun :):)Kizlar selam bizde cinsiyetimizi öğrendik çok güzeldi böyle ve sonuç kızıma kız kardeş geliyor
doktorum balıkla 1 avuç cevizle olmuyor omega 3 mutlaka takviye almanız gerekiyor dedi. hatta doğumdan sonra da almalıymış anne sütüyle de bebeğe geçişi devam ediyormuş. doktor marincap omega 3 ilacını verdi bana bi süredir onu kullanıyorum. bu dönemde multi vitamin almaya gerek yok ihtiyacın neyse onu al dedi.Balık yağı hapı ben de kullanmak istiyorum aslında. Ne kullanıyorsunuz?
Hatay cnmHangi ilde peki hangi hastane
Aynen Aynen. Normalde de zaten hep düşük tansiyonluydum şimdi daha çabuk düşüyor.Aynı durumdayız kaş bıyık sivilce çatlamış eller evde temizlik düzen yok saçlarim keçe gibi arkadaşlar hayretler içerisinde saçının kiriklarini aldiracaktin ne oldu diyor, bi sorsaniza siz sabah 7 de alarm çalınca gözünü uykudan acabiliyor musun evini supurebildin mı... Biktim artık bı enerji gelmesini bekliyorum gayret de ediyorum ama tansiyonum düşüyor nefes nefese kalıp oturuyorum
Yok ben saatlerce de uyusam gene uyurum :)Çoooook. uykudan uykusuz uyanıyorum
Yok canım artık sadece muayenehanesinde çalışıyor sanırım :)Her iki doktordan da çok iyi bahsediyorlardı arkadaşlarım, ben medline da Alev hanıma gitmiştim, hala çalışıyor mu bilmiyorum, ama çok tatlı bir kadındı tavsiye ederim.
Bir ara biz de acaba Alparslan mı koysak dedik. Ama malesef Turkıye de o kadar cok Turkce ozurlu var ki. Alpaslan derler a harfini ince soyleyenı olur kalın soyleyeni olur. Korktum valla ama guzel isim beğeniyorum ben de adıyla yasasın :)Biz de Alparslan a karar verdik çok isim var ama en uygun bize bu geldi tek isim istiyoruz
Inanmiyorum ayni seyi biz dusunmustuk ama canim, tr deki insanlar yabanci dil bilmez. Onlar okurken celine diye okuyabilir, y da kizin ismim celine derken onlar selin yazabilir. Bu sebepten tereddutte kaldik biz. Isim olarak bence de cok asil bir isimMerhabalar annelerbizimki kız bebekmiş . Adı da CELINE ( okuluşu Seline , celine değil ) ayrıca 3 gündür haraketlerini hissediyorum
Öncelikle ayrıntılı usg de paraya kıyın tezine katılmıyorum, düzgün, güvenilebilir bir hekim bulmanın gerekliliğine inanıyorum. 3. gebeliğim 1 canlı çocuğum var ve yeterince hem özel hastane, hem özel muayenehane hem de devlet hastanesi tecrübem var. Cihazları çok iyi olan ama hekim olmayı beceremeyen çok doktor gördüm, ve devlet hastanesinde tükenmişlik sendromu yaşıyan yüzünüze bakmayan doktorlar da gördüm. Şu an Zekai Tahir Burak Kadın Doğum hastanesine gidiyorum, çok da memnunum açıkçası, aynı zamanda Hacettepe Perinatoloji takibindeyim hekimime hem insani olarak hem de profesyonel olarak inancım tam.
Bence paraya kıymayın, güzelce araştırın. Kıyacağınız o parayla yavrunuza güzel ciciler alır :):)
Kızımda ben de marincap kullanmıştım bıtınce de ımom a devam ettımdoktorum balıkla 1 avuç cevizle olmuyor omega 3 mutlaka takviye almanız gerekiyor dedi. hatta doğumdan sonra da almalıymış anne sütüyle de bebeğe geçişi devam ediyormuş. doktor marincap omega 3 ilacını verdi bana bi süredir onu kullanıyorum. bu dönemde multi vitamin almaya gerek yok ihtiyacın neyse onu al dedi.
yok canım bir şey olmaz bikereden. çok yemek zararlı.kızlar bişey sorucam sucuk yedim kaliteli bir yerde. bişey olur mu ? içim rahat etmedi.
Canım cok yemekle ilgisi yok. Yediğin sucukta mikrop varsa tokso ya da baska bir sey bir kereden de bulasır. Ama o sucukta tokso olması için sucugun yapıldığı hayvanın toksoplazma tasıyan bir ot yemiş olması lazım. Otta toksoplazma olması için toksoplazma tasıyan bir hayvanın genelde kedilerde cok oluyor o ota afedersin kusmus veya tuvaletını yapmıs olması lazım.Yani bir sekılde ona bu mikrop bulasmıs olmali ki eti mikrobu tasısın. Aslında oldukca dusuk bır ıhtımal ama belli de olmaz tabi. Bu sebeple sucuk yerken 2 gun buzlukta beklemısı tercih edilmeli bu sayede tasıdıgı mıkrop varsa bile ölüyor B bibliyofil_kyok canım bir şey olmaz bikereden. çok yemek zararlı.
tamam canım sağol toksoplazma bağısıklıgım da varmış ve iyi pişmişti ama ne bileyim korktum işte.Canım cok yemekle ilgisi yok. Yediğin sucukta mikrop varsa tokso ya da baska bir sey bir kereden de bulasır. Ama o sucukta tokso olması için sucugun yapıldığı hayvanın toksoplazma tasıyan bir ot yemiş olması lazım. Otta toksoplazma olması için toksoplazma tasıyan bir hayvanın genelde kedilerde cok oluyor o ota afedersin kusmus veya tuvaletını yapmıs olması lazım.Yani bir sekılde ona bu mikrop bulasmıs olmali ki eti mikrobu tasısın. Aslında oldukca dusuk bır ıhtımal ama belli de olmaz tabi. Bu sebeple sucuk yerken 2 gun buzlukta beklemısı tercih edilmeli bu sayede tasıdıgı mıkrop varsa bile ölüyor B bibliyofil_k
yok canım bir şey olmaz bikereden. çok yemek zararlı.
Benimde tüylerim sarı ama göbeğimdekiler siyah siyah çıktı o yüzden bi kere aldım daha da ellemem bende saklarım:)Ben kumralim, tuylerim ise sarıdır.
Buna rağmen ilk gebeligimde göbeğim kapkara tüylerle kaplandı ve ben şaşkınlıkla izledim , esimden sakliyordum dusun o derece. Doğuma kadar bir kısmı döküldü, doğumdan sonra da unuttum gitti kendiliğinden yok oldu
Ama dokunsaydım muhtemelen dökülmeyecekti.
Bagısıklık varsa korkacak bir şey yok zaten canımtamam canım sağol toksoplazma bağısıklıgım da varmış ve iyi pişmişti ama ne bileyim korktum işte.
tamam canım sağol. bişey olmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?