2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
balık yiyemiyorum düşünemiyorum bile ki balık çok severdim karadeniz kökenli biri olarak. daha önceki gebeliğimde kahvaltıda bile ton balığı yiyordum şimdi düşünemiyorum bile akşam hop bi omega3 hapı atıyorum tamam:)

Balık yağı hapı ben de kullanmak istiyorum aslında. Ne kullanıyorsunuz?

Öncelikle ayrıntılı usg de paraya kıyın tezine katılmıyorum, düzgün, güvenilebilir bir hekim bulmanın gerekliliğine inanıyorum. 3. gebeliğim 1 canlı çocuğum var ve yeterince hem özel hastane, hem özel muayenehane hem de devlet hastanesi tecrübem var. Cihazları çok iyi olan ama hekim olmayı beceremeyen çok doktor gördüm, ve devlet hastanesinde tükenmişlik sendromu yaşıyan yüzünüze bakmayan doktorlar da gördüm. Şu an Zekai Tahir Burak Kadın Doğum hastanesine gidiyorum, çok da memnunum açıkçası, aynı zamanda Hacettepe Perinatoloji takibindeyim hekimime hem insani olarak hem de profesyonel olarak inancım tam.
Bence paraya kıymayın, güzelce araştırın. Kıyacağınız o parayla yavrunuza güzel ciciler alır :):)

Her iki doktordan da çok iyi bahsediyorlardı arkadaşlarım, ben medline da Alev hanıma gitmiştim, hala çalışıyor mu bilmiyorum, ama çok tatlı bir kadındı tavsiye ederim.

Kizlar selam bizde cinsiyetimizi öğrendik çok güzeldi böyle ve sonuç kızıma kız kardeş geliyor
Oh ellerine sağlık, çok güzel görünüyor. Hayırlı olsun, darısı cinsiyet bekleyenlere olsun :):)

Balık yağı hapı ben de kullanmak istiyorum aslında. Ne kullanıyorsunuz?
doktorum balıkla 1 avuç cevizle olmuyor omega 3 mutlaka takviye almanız gerekiyor dedi. hatta doğumdan sonra da almalıymış anne sütüyle de bebeğe geçişi devam ediyormuş. doktor marincap omega 3 ilacını verdi bana bi süredir onu kullanıyorum. bu dönemde multi vitamin almaya gerek yok ihtiyacın neyse onu al dedi.

Aynen Aynen. Normalde de zaten hep düşük tansiyonluydum şimdi daha çabuk düşüyor.
Çok şükür az önce evi süpürebildim tozları da aldım. Enerjimi sıfırladım :)

Biz de Alparslan a karar verdik çok isim var ama en uygun bize bu geldi tek isim istiyoruz
Bir ara biz de acaba Alparslan mı koysak dedik. Ama malesef Turkıye de o kadar cok Turkce ozurlu var ki. Alpaslan derler a harfini ince soyleyenı olur kalın soyleyeni olur. Korktum valla ama guzel isim beğeniyorum ben de adıyla yasasın :)

Merhabalar anneler bizimki kız bebekmiş . Adı da CELINE ( okuluşu Seline , celine değil ) ayrıca 3 gündür haraketlerini hissediyorum
Inanmiyorum ayni seyi biz dusunmustuk ama canim, tr deki insanlar yabanci dil bilmez. Onlar okurken celine diye okuyabilir, y da kizin ismim celine derken onlar selin yazabilir. Bu sebepten tereddutte kaldik biz. Isim olarak bence de cok asil bir isim

canım aslında herşey bir bütün. İyi cihazlar+iyi bir doktor. Ben şahsen etrafımdaki insanların sözlü referanslarıyla seçtim doktoru; makinalarının gelişmişliğinden ve her bir hastayla min 1 saat ilgilendiğinden bahsettiler. Ne az para veren cimri, ne çok para veren enayi. Bence referansı sağlam ve güvendiğin bir doktoru bulmak önemli. Bi yerde aynı fikirdeyiz aslında

kızlar bişey sorucam sucuk yedim kaliteli bir yerde. bişey olur mu ? içim rahat etmedi.

Kızımda ben de marincap kullanmıştım bıtınce de ımom a devam ettım

yok canım bir şey olmaz bikereden. çok yemek zararlı.
Canım cok yemekle ilgisi yok. Yediğin sucukta mikrop varsa tokso ya da baska bir sey bir kereden de bulasır. Ama o sucukta tokso olması için sucugun yapıldığı hayvanın toksoplazma tasıyan bir ot yemiş olması lazım. Otta toksoplazma olması için toksoplazma tasıyan bir hayvanın genelde kedilerde cok oluyor o ota afedersin kusmus veya tuvaletını yapmıs olması lazım.Yani bir sekılde ona bu mikrop bulasmıs olmali ki eti mikrobu tasısın. Aslında oldukca dusuk bır ıhtımal ama belli de olmaz tabi. Bu sebeple sucuk yerken 2 gun buzlukta beklemısı tercih edilmeli bu sayede tasıdıgı mıkrop varsa bile ölüyor B bibliyofil_k

tamam canım sağol toksoplazma bağısıklıgım da varmış ve iyi pişmişti ama ne bileyim korktum işte.

yok canım bir şey olmaz bikereden. çok yemek zararlı.

tamam canım sağol. bişey olmaz inşallah.

Benimde tüylerim sarı ama göbeğimdekiler siyah siyah çıktı o yüzden bi kere aldım daha da ellemem bende saklarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…