Evet canım biliyorum ama ne bilim, her ay yaptirmiyim diyorum. 1 ay sonra bi yaptırıcam bir de doğuma yakın+ o zaman röfle attırıcam + kaynak taktırıcam. Eskiye dönüş hazırlıkları başlıcak kısaca
Bende çok tırsıyorum enfeksiyondan aslında. Benim merkeze sadece bayanlar girebiliyor haftanın bir günü havuz temizlik dolayisiyla kapalı güya dikkat ediyorlar ama bilemedim. Haklısın en iyisi girmemek
Canım bakayım onlara da çok teşekkür ederim. Bu araba oto koltuğu meselesi çok düşünmeli
Bende de ağrı var canım hep oluyor dr normal görüyor. Hatta bazı geceler ben ağrıyla uyanıyorum ayağımı bile uzatamıyorum
Bende bunlara bakıyorum canım. Bye bye stilo london modeli hoşuma gitti
Çok teşekkürler tecrübeler önemli. Bir tane pusetimiz var halihaxırda kardeşim getirmiş bir tane daha alacağız olmadı
Çok güzeller ya ne tatlı içinde kalmasın al bence :)
Anlayamadığım 18.haftaya gelmişin neden hala kesin birşey diyemiyolar benimki çokdan belli oldu yüzde yüzde erkek dedi ben bile gördüm yani:) tam göremiyolarsa neye göre biri erkek biri kız Dİyor görünüyorsa neden kesin diyemiyolar ilginç
Ya benimki resmen tekme gibi bir şey attı bugün iki üç defa. Ben mi yanlış anladım acaba sizdeki hareketler nasıl önceden de oynuyordu da balık gibi kayıp gidiyordu. Şimdiki daha sert oldu.
Ya benimki resmen tekme gibi bir şey attı bugün iki üç defa. Ben mi yanlış anladım acaba sizdeki hareketler nasıl önceden de oynuyordu da balık gibi kayıp gidiyordu. Şimdiki daha sert oldu.
Göz kapağını kapat parmağını göz kapağına koy gözünü aşağı yukarı sağa sola hareket ettir parmağında bıraktıgı hisle karnındakı aynı böyle tarıf etmıstı uygulamada :)
Herkese güzel akşamlar :)) bugün bende nihayet çarşıya çıktım ve hem kendime hem bebeğime çok güzel şeyler aldım. E bebek de harika şeyler var ama araba beşik hamak tarzı şeyler kesinlikle orada çok pahali oradan almayacağım kesinleşti daha uygun yerler var çünkü . Ama olsun yine de inceleme fırsatı bulabildiğim için mutluyum:)) birde havalar artık buralarda güneşlendi guzellesti ya aman Allahım yaşama sevinci geldi içime. Bir an evvel bahar gelsin yaz gelsin bebeklerimizi koklayalim o minik şeyleri giydirelim :))