2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Özellikle 1. Resimdekine bayıldım Kız çocuklarınayrı bi tatlı yaa

Doktoruma sordum 3 ay sonra organik boya, kendini iyi hissetmen bebekler içinde çok önemli dedi inoa boyattım bende
Evet canım biliyorum ama ne bilim, her ay yaptirmiyim diyorum. 1 ay sonra bi yaptırıcam bir de doğuma yakın+ o zaman röfle attırıcam + kaynak taktırıcam. Eskiye dönüş hazırlıkları başlıcak kısaca

Merak etme, bebeklere kostururken istemesen de verirsin sende iki tane olacak :))

Ben çok boylu değilim bu yüzden kilodan aşırı korkuyorum. Ilkinde iki haftada tüm kilolari vermistim. Bakalim bunda nasil olacak

Canım uzun da olsan olmasan da herkesin ideal bir kilosu, dağılımı var. Ya da kendine yakıştırdığı diyelim. İnş, ne alırsak alalım, kolay da verelim

Evet ben de almaya karar verdim Ilk ve tek çocuklarım onlar olacak daha da yapmam muhtemelen o yüzden alıp giydiricem hevesim kalmasın

Aynen artık detaylıda netleşir dedi doktor.ben 4d ultrasona girdim pipisi vardı bugunku kız deyince inanamadım cok bakalım

Ya benimki resmen tekme gibi bir şey attı bugün iki üç defa. Ben mi yanlış anladım acaba sizdeki hareketler nasıl önceden de oynuyordu da balık gibi kayıp gidiyordu. Şimdiki daha sert oldu.
Göz kapağını kapat parmağını göz kapağına koy gözünü aşağı yukarı sağa sola hareket ettir parmağında bıraktıgı hisle karnındakı aynı böyle tarıf etmıstı uygulamada :)

Herkese güzel akşamlar :)) bugün bende nihayet çarşıya çıktım ve hem kendime hem bebeğime çok güzel şeyler aldım. E bebek de harika şeyler var ama araba beşik hamak tarzı şeyler kesinlikle orada çok pahali oradan almayacağım kesinleşti daha uygun yerler var çünkü . Ama olsun yine de inceleme fırsatı bulabildiğim için mutluyum:)) birde havalar artık buralarda güneşlendi guzellesti ya aman Allahım yaşama sevinci geldi içime. Bir an evvel bahar gelsin yaz gelsin bebeklerimizi koklayalim o minik şeyleri giydirelim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…