ayy çok güzel yöntem ben de sürekli Meryem süresi dinliyorum. Ama bazen kulaklıkla dinliyordum bundan sonra hergün bebeğime dinleteyim :)
Ben de aynı senin gibiydim bu biraz ortamdan da kaynaklanıyor etrafındakiler şıkır şıkır dolaşırken sen kot tshirt gezemiyorsun. Almanya'da topuklu ayakkabı giyene kesin yabancı diye bakıyorlar memurlar öğretmenler bile kot tshirt geziyor. Ben de burda yaşadığımdan beri topuklular elbiseler çantalar filan hiç kullanamadım, şimdi de alıştım artık bana da tuhaf geliyor günlük hayatta topukluyla gezmek
olabilir canim, daha dikkatli olayım teşekkürlerSıcak suyla duş almak cildi kurıtur.Her zaman cildi yıpratır daha hızlı yaşlanmasına sebep olur. Belki kuruduğu için daha fazla kaşınıyodur
Hamileyken sıcak duş almak iyi değil diye biliyorum
ben de sıcağı bi seviyorum ki sorma :) neyse daha dikkatli olayım zaten progestan kullanıyorum :/
aynen :) onlarin sagligi yerinde olsun da katlanacagizBen de öyleyim soğuktan hiç hoşlanmam yazın bile sıcak duş alırım ama şimdi ılık yapıyorum nolur nolmaz bebiklerimiz iyi olsun
Bir hesaplamada 18+0 diğer hesaplamada 17+6 doktora göre 18+6 hangisi doğru bilmiyorum. Bir hafta önden gidiyor ama muhtemel doğum tarihi değişmez dedi Dr.acaba takvimin mi hatalı 18+0 daysan muhtemel doğum tarihi 08.07.2019 olması gerekli değil mi
benimde hep 5-6 gün önde gidiyor ama onu dikkate almıyoruz son adet tarihi asıl olan canım diğerleri doğru değilBir hesaplamada 18+0 diğer hesaplamada 17+6 doktora göre 18+6 hangisi doğru bilmiyorum. Bir hafta önden gidiyor ama muhtemel doğum tarihi değişmez dedi Dr.
ay resmen şok o nasıl oluyo ya ve kendi doktorunu mu değiştiriyosun sürekli anlayamadım canımBugun kontrol vardı cinsiyet tahmını istedim diğer doktor %80erkek dedi bu doktor %81kız dedi şoklardayım
18.haftada daha belli olmuyor mu yaBugun kontrol vardı cinsiyet tahmını istedim diğer doktor %80erkek dedi bu doktor %81kız dedi şoklardayım
hayır canım bebeğinin durumu müsaitse söylüyolar tabiki ama 16. haftadan önce kesin demiyo hiç bi doktor benim daha 13te belliydi kız olduğu halde erkekse daha da çabuk söyleniyomuş18.haftada daha belli olmuyor mu yao zaman ben de öğrenemeyebilirim yarın
yarın demişim çarşamba gösterir inşallah :)) aman sağlıklı olsun da 18 gündür görmüyorum tedirginimhayır canım bebeğinin durumu müsaitse söylüyolar tabiki ama 16. haftadan önce kesin demiyo hiç bi doktor benim daha 13te belliydi kız olduğu halde erkekse daha da çabuk söyleniyomuş
Inşallah canım. Hiç tecrübem olmadığı için hangisi kullanışlı olur hangisi olmaz emin olamıyorum ama yolda gördüğüm zaman arkalı önlü arabalarda arkada oturan çocuğa hep üzülüyordum. Öndeki etrafı izliyor arkadaki uyumuşO yüzden yanyana istedim özellikle. Umarım kullanışlı olur.
Günaydın canım durum çok kötü 16+0 9 kilo
Yaa ne güzelll gözün aydın
Link açılmadı bende neden acaba?
Bu çok önemli bir konu ve ben hâlâ kararsızım. Almanya'daki doktorlar yapılmasını öneriyor ve özellikle ikiz gebeliklerde yapılması çok çok önemli diyorlar. Canan hocayı da çok severim ve bir çok konuda halkı bulurum. Ama çok kararsızım
Ama benin doktorum özellikle önerdi takviye almamı istedi. Ben extra maden suyu da içiyorum mideme çok iyi geliyor. Önümüzdeki hafta gidince soracağım miktarı ne olmalı diye. Olmazsa magnezyum takviyesini bırakır sadece maden suyu içerim. Çünkü onsuz bir hayat düşünemiyorumHamileliğimi Kızılay sponsorluğunda geçiriyorum resmen
Çok güzelmiş bu ben de sırt çantası düşünüyorum zaten günlük hayatımda da hep sırt çantası takarım en rahatı
yarın demişim çarşamba gösterir inşallah :)) aman sağlıklı olsun da 18 gündür görmüyorum tedirginim
aynen canım beni de ancak 1 hafta götürüyor sonra başlıyorum tedirgin olmaya. İyi düşünelim iyi olsun :)öyle oluyosun biliyorum görünce ilk bi hafta rahatsın sonra başlıyor evhamlar canım ama boşa inan ki çok iyiler öyle düşünelim benim şimdiden 9 gün oldu başlıyodu ki neyse hareketleri netleşiyor bu haftalarda biraz daha rahatım sende oynayınca 17de 18de daha rahat olucaksın
Anlayamadığım 18.haftaya gelmişin neden hala kesin birşey diyemiyolar benimki çokdan belli oldu yüzde yüzde erkek dedi ben bile gördüm yani:) tam göremiyolarsa neye göre biri erkek biri kız Dİyor görünüyorsa neden kesin diyemiyolar ilginçBugun kontrol vardı cinsiyet tahmını istedim diğer doktor %80erkek dedi bu doktor %81kız dedi şoklardayım
Belkide benim gebeligim zaten riskli olduğu için riski arttirmamak adına bir önlem olarak söylenmiştir, bana da doktor söyledi çünkü başka tavsiye etmeyenleride duydum yine.
Bende çok tırsıyorum enfeksiyondan aslında. Benim merkeze sadece bayanlar girebiliyor haftanın bir günü havuz temizlik dolayisiyla kapalı güya dikkat ediyorlar ama bilemedim. Haklısın en iyisi girmemekYüzme gerçekten hamileler için çok iyi ama lütfen havuza girme arkadaşım. Bakteri yuvası çünkü inanılmaz zararlı, hele ki hamilelikte
Canım bakayım onlara da çok teşekkür ederim. Bu araba oto koltuğu meselesi çok düşünmeliCanım maclaren ve maxicosinin ikiz arabası var onlara bir bak istersen. Daha uygun fiyatlı düşünürsen chicconun var. Bunlar baston arabalar, hafif diye dedim. Altına belki battaniye falan serersin...
Bende de ağrı var canım hep oluyor dr normal görüyor. Hatta bazı geceler ben ağrıyla uyanıyorum ayağımı bile uzatamıyorumKızlar benim de kafama takıldı şimdi, önceden hiç yoktu ama 2 gündür ayağa kalkıp yürürken hafif de olsa kasıklarım ağrıyor. Plesanta aşağı mı inmiş oluyor şimdi yoksa normal mi? Cuma günü kontrolüm var..
Bende bunlara bakıyorum canım. Bye bye stilo london modeli hoşuma gittiEki Görüntüle 2232189
bebek bakım çantası bunlar mantıklı geliyor hem sırtta daha iyi hemde biberon bölmesi termal olanlar falan var
Çok teşekkürler tecrübeler önemli. Bir tane pusetimiz var halihaxırda kardeşim getirmiş bir tane daha alacağız olmadıIlk aylarda oto koltuğu pek kullanılmıyor hernekadar 0 kgdan başlasada, puset daha kullanisli, internete puset yazılınca farklı şeyler çıkıyor kast ettiğim ana kucağı dedikleri travel sistemin içinde olan hem bebek arabasına monte şekilde kullanılan hemde yolculuk esnasında kullanılan. Bebek küçükken disariya gezmeye giderken veya misafirliğe çok kullanışlı oluyor içinde yatiyor hep yatirmak için yerde aramiyorsun hemde sallanıyor iyi oluyor. Bebeğe gore yaklaşık 9 ay 1 yasa kadar rahat kullanılıyor.
Çok güzeller ya ne tatlı içinde kalmasın al bence :)KızlarrBayıldım bunlara almak istiyorum ama bedeni uyduğunda mevsimi uymaz, mevsimi uyduğunda bedeni uymaz diye korkuyorum. Ne diyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?