2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ayy çok güzel yöntem ben de sürekli Meryem süresi dinliyorum. Ama bazen kulaklıkla dinliyordum bundan sonra hergün bebeğime dinleteyim :)

:)) Evet dinlet tabi
Akşam uzanırken telefondan acabilirsin kulakligi koy karnina o duyar. Ama sesini çok açma

Ben bazen de evde bilgisayardan sesli şekilde açıyordum

aman bi kere bile giyse hevesin kalmasın canım boşver al gitsin [/QUOTE]

Ayyy dimi yaa bence de hevesim kalmasın perşembe doktordan çıkışta alayım o zaman sağol canım

Bir hesaplamada 18+0 diğer hesaplamada 17+6 doktora göre 18+6 hangisi doğru bilmiyorum. Bir hafta önden gidiyor ama muhtemel doğum tarihi değişmez dedi Dr.
benimde hep 5-6 gün önde gidiyor ama onu dikkate almıyoruz son adet tarihi asıl olan canım diğerleri doğru değil

hayır canım bebeğinin durumu müsaitse söylüyolar tabiki ama 16. haftadan önce kesin demiyo hiç bi doktor benim daha 13te belliydi kız olduğu halde erkekse daha da çabuk söyleniyomuş
yarın demişim çarşamba gösterir inşallah :)) aman sağlıklı olsun da 18 gündür görmüyorum tedirginim

Belkide benim gebeligim zaten riskli olduğu için riski arttirmamak adına bir önlem olarak söylenmiştir, bana da doktor söyledi çünkü başka tavsiye etmeyenleride duydum yine.

yarın demişim çarşamba gösterir inşallah :)) aman sağlıklı olsun da 18 gündür görmüyorum tedirginim

öyle oluyosun biliyorum görünce ilk bi hafta rahatsın sonra başlıyor evhamlar canım ama boşa inan ki çok iyiler öyle düşünelim benim şimdiden 9 gün oldu başlıyodu ki neyse hareketleri netleşiyor bu haftalarda biraz daha rahatım sende oynayınca 17de 18de daha rahat olucaksın

aynen canım beni de ancak 1 hafta götürüyor sonra başlıyorum tedirgin olmaya. İyi düşünelim iyi olsun :)

Bugun kontrol vardı cinsiyet tahmını istedim diğer doktor %80erkek dedi bu doktor %81kız dedi şoklardayım
Anlayamadığım 18.haftaya gelmişin neden hala kesin birşey diyemiyolar benimki çokdan belli oldu yüzde yüzde erkek dedi ben bile gördüm yani:) tam göremiyolarsa neye göre biri erkek biri kız Dİyor görünüyorsa neden kesin diyemiyolar ilginç

Ozgurkus muhtemelen drun kordonu pipi ile karıştırdı. Detaylıda netlesir sanırım

Yüzme gerçekten hamileler için çok iyi ama lütfen havuza girme arkadaşım. Bakteri yuvası çünkü inanılmaz zararlı, hele ki hamilelikte
Bende çok tırsıyorum enfeksiyondan aslında. Benim merkeze sadece bayanlar girebiliyor haftanın bir günü havuz temizlik dolayisiyla kapalı güya dikkat ediyorlar ama bilemedim. Haklısın en iyisi girmemek
Canım maclaren ve maxicosinin ikiz arabası var onlara bir bak istersen. Daha uygun fiyatlı düşünürsen chicconun var. Bunlar baston arabalar, hafif diye dedim. Altına belki battaniye falan serersin...
Canım bakayım onlara da çok teşekkür ederim. Bu araba oto koltuğu meselesi çok düşünmeli
Bende de ağrı var canım hep oluyor dr normal görüyor. Hatta bazı geceler ben ağrıyla uyanıyorum ayağımı bile uzatamıyorum
Eki Görüntüle 2232189

bebek bakım çantası bunlar mantıklı geliyor hem sırtta daha iyi hemde biberon bölmesi termal olanlar falan var
Bende bunlara bakıyorum canım. Bye bye stilo london modeli hoşuma gitti
Çok teşekkürler tecrübeler önemli. Bir tane pusetimiz var halihaxırda kardeşim getirmiş bir tane daha alacağız olmadı
Kızlarr Bayıldım bunlara almak istiyorum ama bedeni uyduğunda mevsimi uymaz, mevsimi uyduğunda bedeni uymaz diye korkuyorum. Ne diyosunuz?
Çok güzeller ya ne tatlı içinde kalmasın al bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…