- 13 Eylül 2016
- 353
- 881
- 33
Kızlar size moral olsun, rekor bende diyordum amagojibeeren kapışırız tam 8,5-9 kilo aldım. Artık aynaya bakmıyorum, bebişlerle de küsüm penguen olarak devam ediyorum hayatıma:)
bence penguen olmak içinn çoook çoook tatlı 2 tane sebebin varKızlar size moral olsun, rekor bende diyordum amagojibeeren kapışırız tam 8,5-9 kilo aldım. Artık aynaya bakmıyorum, bebişlerle de küsüm penguen olarak devam ediyorum hayatıma:)
acaba takvimin mi hatalı 18+0 daysan muhtemel doğum tarihi 08.07.2019 olması gerekli değil miBen 18+0 oldum ve beş kilo aldım maalesef
Gösterirse Öğrenirsin canım eğer ilk girdiğinde göstermezse ben bi dolaşıp tekrar gireyim de valla ben öyle yaptım napimm merak:)) ilkinde göstermedi ikincisinde sele serpe:)çarşamba doktor kontrolüm var 15+1 olacaz cinsiyeti öğrenebilirmiyiz acaba :)
Ben bebek eşyası almaya bayılıyorum bi kendime değil herkese çok seviyorum o yüzden dayanamıyorum.Bende örgü oyuncak falan yapıyorum herkese yaptım kendime daha yapmadım kesinleşmesini bekliyorum.Sağlıkla kucağına al canım. daha çöp bile almadım. 1 1,5 ay da almayı düşünmüyorum. sadece cinsiyet öğrenince bir patik veya ayakkabı tarzı bişey alıcam Allah'ın izniyle :)
Bunlar çok güzel bi arkadaş almıştı su siyah pembe gulluden sadece aylık resim çekimi için kullanıyormuş beden ve mevsim uymayınca da .çok güzeller.KızlarrBayıldım bunlara almak istiyorum ama bedeni uyduğunda mevsimi uymaz, mevsimi uyduğunda bedeni uymaz diye korkuyorum. Ne diyosunuz?
KızlarrBayıldım bunlara almak istiyorum ama bedeni uyduğunda mevsimi uymaz, mevsimi uyduğunda bedeni uymaz diye korkuyorum. Ne diyosunuz?
Ben de 4-5 kiloyu ilk 3 ayda aldım cnm. Canım herkes hamileyken daha guzel hissediyodum diyor, ben bakıyorum bakıyorum kendime moralim bozulup gidiyorum:) ama şuan dediğin gbi bakımsızım bir de. Saçlarımı dinlendiriyorum, henüz dip boya bile yaptırmadım ama doğuma kadar tam takır hazırlanıcam inşallahHahhhahha kapışalım canımAma ben çoğunu ilk 3 ayda aldım bu ay mesela sadece 1-1,5 kilo aldım. Herhalde vücut yiyeceğini yedi doydu şimdi rahat iştahım da normale girdi çok şükür Bundan sonra o kadar aşırı alacağımızı düşünmüyorum. Aynalara küsmek yok güzel bakımlı hamileler olarak devam edicez hayatımıza Biz her halimizle güzeliz Bebişler sağlıkla doğsun da kilolar verilir iki minnoşun peşinde nasıl verdiğimizi bile anlamicaz
Ben de 4-5 kiloyu ilk 3 ayda aldım cnm. Canım herkes hamileyken daha guzel hissediyodum diyor, ben bakıyorum bakıyorum kendime moralim bozulup gidiyorum:) ama şuan dediğin gbi bakımsızım bir de. Saçlarımı dinlendiriyorum, henüz dip boya bile yaptırmadım ama doğuma kadar tam takır hazırlanıcam inşallahbebişler peşinde zayıflayacağımıza inanıyorum ben de
Benimki öyle bişey desem kızar :)) çikolatamı yeyip gideyim en iyisi :)))Gösterirse Öğrenirsin canım eğer ilk girdiğinde göstermezse ben bi dolaşıp tekrar gireyim de valla ben öyle yaptım napimm merak:)) ilkinde göstermedi ikincisinde sele serpe:)
benim de annem yapıyor amigurumi o konuda şanslıyım :) kendine de yaparsın çeşit çeşit canım :)Ben bebek eşyası almaya bayılıyorum bi kendime değil herkese çok seviyorum o yüzden dayanamıyorum.Bende örgü oyuncak falan yapıyorum herkese yaptım kendime daha yapmadım kesinleşmesini bekliyorum.
Özellikle 1. Resimdekine bayıldım Kız çocuklarınayrı bi tatlı yaaKızlarrBayıldım bunlara almak istiyorum ama bedeni uyduğunda mevsimi uymaz, mevsimi uyduğunda bedeni uymaz diye korkuyorum. Ne diyosunuz?
Doktoruma sordum 3 ay sonra organik boya, kendini iyi hissetmen bebekler içinde çok önemli dedi inoa boyattım bendeBen de 4-5 kiloyu ilk 3 ayda aldım cnm. Canım herkes hamileyken daha guzel hissediyodum diyor, ben bakıyorum bakıyorum kendime moralim bozulup gidiyorum:) ama şuan dediğin gbi bakımsızım bir de. Saçlarımı dinlendiriyorum, henüz dip boya bile yaptırmadım ama doğuma kadar tam takır hazırlanıcam inşallahbebişler peşinde zayıflayacağımıza inanıyorum ben de
ayy çok güzel yöntem ben de sürekli Meryem süresi dinliyorum. Ama bazen kulaklıkla dinliyordum bundan sonra hergün bebeğime dinleteyim :)Kizlar bu arada ben kizima hamileyken son dort bes ay boyunca her gun karnima klasik müzik ya da kuran dinletiyordum
Kurandan, aynı kişi ve aynı sureyi açardım. Klasik müzikte de hep ayni parçayı açardım
Sonuc: kızım doğduğunda her agladiginda göğsüme yatırıp sessiz bir odaya geçip bu dinlettiklerimden birini açardım.usulca sakinlerdi. Iki yaşa kadar hep o iki dinletiyle uyudu. Onlari duydugu anda uyku moduna girerdi ve uyumasi daha kisa surerdi. Arada sırada açıyorum hala hoşuna gidiyo oturup dinliyo :)
Ilk ayda bebekler nereye geldiklerini şaşırıyor, alışmaya çalışıyorlar dünyaya. Dolayısıyla aylarca duydukları tanıdık ses onlara iyi geliyor.
Aynen ben de öyle yaparım en kötü ihtimalleBunlar çok güzel bi arkadaş almıştı su siyah pembe gulluden sadece aylık resim çekimi için kullanıyormuş beden ve mevsim uymayınca da .çok güzeller.
yaşadığın yerin iklimi nasıl bilmiyorum canım ama tam sıcakta doğum yapasaksan 0-3 alabilirsin
veya bahardaysa doğumun yazın giysin diye 3-6 alabilirsin ben öyle yapıyorum bişeyi beğeniyorum mevsime göre ay seçimi yapıyorum
Ben de 4-5 kiloyu ilk 3 ayda aldım cnm. Canım herkes hamileyken daha guzel hissediyodum diyor, ben bakıyorum bakıyorum kendime moralim bozulup gidiyorum:) ama şuan dediğin gbi bakımsızım bir de. Saçlarımı dinlendiriyorum, henüz dip boya bile yaptırmadım ama doğuma kadar tam takır hazırlanıcam inşallahbebişler peşinde zayıflayacağımıza inanıyorum ben de
Yaa ben rahatlıktan çok, güzel görünsün diyenlerdenim :) Sırt çantasını sadece ama sadece yurt dışına gidersem kullanıyorum hırsızlığa karşı. Hala ayağımda topuklularla geziyorum[QUOTE="Çok güzelmiş bu ben de sırt çantası düşünüyorum zaten günlük hayatımda da hep sırt çantası takarım en rahatı
Aynen ben de öyle yaparım en kötü ihtimalle
Almanya'nın güneyinde yaşıyorum hemen hemen Türkiye'nin kuzeyiyle paralel gidiyor Istanbul gibi. Aylara göre hesaplayıp alayım bari umarım çok zayıf veya kilolu olmazlar da bedenleri uyar
Aynen öyle hamile kaldığımız kilodan daha da zayıf olucaz hattaAma yine de dikkat etmek lazım aşırı kilo alırsak hem hareketimiz kısıtlanır hem bebekler için tehlikeli. Zararın neresinden dönsek kârdır. Sürekli acıkıyoruz acıkmaya da devam edicez, ama moralimizi bozmadan karnımızı sağlıklı şeylerle doyurmaya çalışalım. Benim yeni hedefim bu hoşuma giden sağlıklı tarifler bulmak ve denemek Önerilerinizi beklerim
Yaa ben rahatlıktan çok, güzel görünsün diyenlerdenim :) Sırt çantasını sadece ama sadece yurt dışına gidersem kullanıyorum hırsızlığa karşı. Hala ayağımda topuklularla geziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?