2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
13.haftada doktor erken ama erkek gibi demişti.bugun öğrenmeye gittik açmadı bacaklarini☹ ölçümlerinden kız gibi dedi bu seferde.üç hafta sonraya kaldı hevesim

Kizlar birsey sorcam ben 14 haftalik hamileyim yarim saate bir tuvalete gidiyorum yanma felan yok ama surekli tuvaletim var hissi var bide sol kasigim yururken batiyo gibi oluyo normalmi bole bisey yasayan varmi cok panik oldum dunden beri boleyim
Bende de aynı durum vardı. Idrarda iltihap çıktı. Panik olmana gerek yok ama tahlil yaptır mutlaka

Canım 20ve sonraki haftalarda yapılıyor ayrıntılı ultrason bende şehir hast. Gideceğim hatta randevu bile aldım 28Şubat a. Ben mersindeyim özel de devam edeceğim bir hastane var orada da ücretsizmiş . İki kere bakılacak inşallah :)

Bana 17.haftada yüzde 70 kız dedi, sizce doğru bi tahmin mıdır? Kızlarınızı kaçıncı haftada öğrendiniz :)
Valla bana da 16da büyük ihtimalle Erkek demişti ben de kıyafet falan aldım kızsa napacagim bilmiyom degisebiliyor demekki tam emin olmak lazım bence bi 20to bekle us da ayrintili ultrasonu Ben birşey almayacağım şimdilik

Benim perinatologum özelde 22. Haftaya randevu verdi gecen sene ikizler için 750 idi bu sene kaç bilmiyorum. 12. Haftada detaylı için 500 verdim sağlıkçı indirimi ile

Erkek dediği zamandan ultrsn görüntüsü var mı? Benim de erkek dedi ama değişenleri duyunca alışveriş işine giremiyorum ve çok sabırsızlanıyorum :)

Biiiir sürü alıntı ile geldim:

Magnezyum aynı zamanda kaslarida gevsettigi için düşük riski oluşturabiliyor, buyuzden önerilmiyor.
Bunu bilmiyordum ama risksiz bir gebelikte vücutta eksikliği varsa içilmeli ya da beslenme ile eksik tamamlanmalı diye düşünüyorum..

Ben de yaptırılmasından yanayım. Yüklenen şeker portakal suyundaki baklavadaki şeker kadar. Ailede şeker hastalığı varsa özellikle, yaptırılmasından yana İngiltere bile..

Oğlumda da 2 şarkıyı her gün söylerdim ona ben. Hala kriz anlarında aniden ağlamayı kesip pür dikkat dinler o şarkıyı.. şarkı da ne? Samanyolu..
Biiiir şarrkııısıııın sen.. Ömüür boyuu süreceeek :)

Şahane bir şey.. Ten tene temas candır. Kalp atışı duymak için sağ tarafıma yatmaz hala oğlum. Hep solda..

Canım güle güle giysin inş. Bebekler kaç aylıkken ayakkabı giymeye başlıyor? Kaç numara oluyor?
Aslında yürümediği sürece giydirmemek gerekiyo. 13 aylıkken başladık biz spor ayakkabıya.. Öncesi ev patiği giydi çooook nadiren

Ya kızlar, bana kız isimleri önerir misiniz? Biliyorum cinsiyeti belli değil ama kız isimlerine bakıyorum ben. Böyle hitabı hoş,çok uzun olmayan, Kürtçe, Türkçe,İngilizce pronansi kolay olsun
Defne (Daphne), Selin (Celine), Deniz (Denise) , İpek, İnci, Lavinya, Azra, Asya gibi gibi :)

Lavinya benim hep aklimda olan bir isim son zamanlarda. Bide soyle bisey var ki ben ve eşim Türk değiliz e haliyle ailelerde Türk değil,onun için Türkçe isimler kullanmak istemiyorum daha çok international isimler arıyorum :) ama Lavinya benim hep dilimde

Evettt eveeeet gelsin yaz bebeklerimize kavuşalım ciciler r giydirelim o minik minik ellerini ayaklarını öpelim :))

Canım benimde pazar günü oldu ama biraz fazla yürüdüm sende gün içinde yoruyormusun kendini

Benimde ara ara oluyor. Ara ara geçiyor. Su çok içtiğinde kaşınma olmuyor onu hissediyorum. Tam geçmedi bende bu dertten çok muzdaribim.
Eşim ikizler babam kova annem yengeç kızım terazi bir kardeşim aslan diğer kardeşim de terazi:) Favori burcum terazi sonra yengeç :)
Ben esim oğlum ve kayinvalidem annemin yukseleni hep teraziyiz. Ilk defa aramıza farkli burctan biri girecek. Ama benim cok yakin arkadaslarim yengec olur genelde...cunku benim tanidiklarim ici dışı bir senin kötülüğünü asla düşünmeyen dobra dobra insanlardır. Haksız olduğum durumlarda haksızlığını yüzüne söylerler. Arkandan konuşmazlar. Oyuzden severim yemgecleri

Kızlar baş dönmesi tekrar yaşayan var mı... Bende ilk haftalar oldu sonra geçti fakat son iki haftadır ara ara başım dönmeye başladı yine. Kan değerlerim hafif düşükmüş demir takviyesi alıyorum ama yine de başım dönüyor... 18. haftadayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…