2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Özellerde fiyat baya uçuk canım yarım saat girip o kadar para bayılmak istemiyorum biraz abartı fiyatlar devlet hastanesinde bi tanıdık bulduk devlette giricem ha orda bişey derse olumsuz ozaman içim rahat etmez giderim özele temiz çıkarsa gitmem

Kizlar merhaba.
Hayirlisiyla cinsiyetimizi ogrendik kizima kiz kardes geliyor saglicakla hayirla gelsin insallah :)
Ama bugun biraz endiselendim
Doktor bobreklerinde biraz genisleme var bebegim ama hamilelerde rastlanan durum genisleme var ama cok riskli boyutta degil takip etmek lazim dedi daha once yasayan ailesinde duyan varmi acaba.
2.si de bebegin midesi bos sonra bakariz dedi ben tekrar sorduğumda biraz küçük ama doluyor dedi.
Kafam corba oldu boyle durumlar yasayan cevrede duyan varmi acaba

Hangi sehirdesin canm bende drvlette düşünüyorum ama istanbulda hangi devlet hastanesi yapiyor bilen varmi kizlad yardimci olurmusunuz

Hangi sehirdesin canm bende drvlette düşünüyorum ama istanbulda hangi devlet hastanesi yapiyor bilen varmi kizlad yardimci olurmusunuz
Ben İzmirdeyim canım istanbulu hiç bilmiyorum internetten arastırsan bulursun belki bişeyler

Canım benim de sol böbreğimde genişleme çıktı. Takip edicez dedi urolojiye gönderdi. Bebek idrar kanalına baskı yapıyormuş o yüzden oluyormuş.

Hayırlısı olur insallah.oh ikisi biarada masallah.bu devırde hersey pahalı bi doktoru aradım muayene ücreti olmus 500
Gecende özele gittim dedim cinsiyet için geldım muayene(65) +cinsiyet (100) sok oldum cinsiyete bile para istiyolar

Böyle şeyler duyunca alışveriş yapmaya korkuyorum bana da ilk kız deyip sonra erkek dedi doktorum ama bu görüntü pipi dimi değişmez yani
Ben neyseki cift cinsiyete uygun almıstım
Valla benımkınde de pipi var apacık yukarıda atmıstım bakabılırsın ama süpriz birşeyler duydum .erkek bence bebek içimdeki his bu :)

Bende de bu hafta bas donmesi oluyo sık sık .tansıyon düşmesi oluyor bırde normalmıs öyle okudum

Kızlar bugun 3km yürüdüm karnım ağırıyor böyle adet olacakmışım gibi ne yapacam bilmiyorum

Yuzde 80 kiz diyodu doktor ama bugun erkek oldugunu ogrendim.Biraz uzulmek degil ama gozumden yas geldi biliyorum saglikli olmasi herseyden onemli belki kizanlar olur ama icim biraz burulmadi desem yalan olur.kendimi baya kaptirmisim cunku.kiz bebekli hayaller kurmustum.erken soylemeseydi keske.onun disinda benim baya onden gidiyomus karni biraz genis cikti.ya sende seker olabilir yada buyuk ihtimal iri bi bebek olacak 4 kg civari dogabilir dedi.Halbuki daha yarim kilo falan anca aldim.Hem hic kilo almayip hem bebegin iri olmasi cok rastlamadigim bisey dedi doktor ama iri bi bebek aileden dolayi dedi.Bu arada ben muayenehaneye gidiyorum doktorum perinatolog o yuzden ayriyetten bi ucret almiyor her seferinde farkli bi organini kontrol ediyor haftasi gore.bana boyle acikladi.bende durumlar boyle

Bizimki de iki hafta önden gidiyor ölçümlere göre. Ama benim ki erken yumurtlama. Eşim 5 kilo ben 4 kilo dogmusuz bende iri bir bebek bekliyorum nedense :)Cinsiyet içinse hayırlı olsun diyelim. Bende çok kız istemiştim ama hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren erkek hissediyodum:)) hakkımızda hayırlısı olsun :)

Son düzenleme:
Teraziyle yengeç iyi anlaşır evet :) Terazi uysaldır. Annem yengeç bursu etliye sutlute karısmaz hiç kalp kırmaz he der geçer. Kardeşim terazi o da oyle hiç kimsenin bir şeyine karışmaz kendi işine bakar maşallah çok iyi huyludur.Kızım ona çeksin diye dua ederdim hep 3 hafta erken dogdu aynı burc oldular kısmet:) Ben aslanım asla haksızlığa gelemem bana ne diyemem lafı dolandırmam bu yuzden kırıcı oluyorum bılıyorum ama elimde değil tutamıyorum kendimi.Ama sonrasında aşırı üzülürüm ağlarım O yuzden cocugum aslan burcu olsun istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…