Tebrik ederim canım hayırlısı Allahtan :) benim de 15ınde kontrolum var erkek demişti ama kız diyecek diye hazırlıyorum kendimi nedense değişecek gibime geliyorYuzde 80 kiz diyodu doktor ama bugun erkek oldugunu ogrendim.Biraz uzulmek degil ama gozumden yas geldi biliyorum saglikli olmasi herseyden onemli belki kizanlar olur ama icim biraz burulmadi desem yalan olur.kendimi baya kaptirmisim cunku.kiz bebekli hayaller kurmustum.erken soylemeseydi keske.onun disinda benim baya onden gidiyomus karni biraz genis cikti.ya sende seker olabilir yada buyuk ihtimal iri bi bebek olacak 4 kg civari dogabilir dedi.Halbuki daha yarim kilo falan anca aldim.Hem hic kilo almayip hem bebegin iri olmasi cok rastlamadigim bisey dedi doktor ama iri bi bebek aileden dolayi dedi.Bu arada ben muayenehaneye gidiyorum doktorum perinatolog o yuzden ayriyetten bi ucret almiyor her seferinde farkli bi organini kontrol ediyor haftasi gore.bana boyle acikladi.bende durumlar boyle
Sağlıkla gelsin minik kız, benim de ikinci kızıma hamilelik boyunca böbrekte genişleme var demişlerdi ama doktorumuz hep olumlu konuştu Doğuma kadar normal boyuta gelir dedi şükürler olsun kızım sorunsuz doğdu şimdi 4 yaşına yaklaştı maşallah hiçbir sorunumuz olmadı içini ferah tutKizlar merhaba.
Hayirlisiyla cinsiyetimizi ogrendik kizima kiz kardes geliyor saglicakla hayirla gelsin insallah :)
Ama bugun biraz endiselendim
Doktor bobreklerinde biraz genisleme var bebegim ama hamilelerde rastlanan durum genisleme var ama cok riskli boyutta degil takip etmek lazim dedi daha once yasayan ailesinde duyan varmi acaba.
2.si de bebegin midesi bos sonra bakariz dedi ben tekrar sorduğumda biraz küçük ama doluyor dedi.
Kafam corba oldu boyle durumlar yasayan cevrede duyan varmi acaba
Günaydın :)Günaydın kızlar
Normaldir herhalde ama ne bilim o kadar hafta olmadı şimdi birden olması tuhaf sanki.. Neyse bu da geçer inşallah .Bende de bu hafta bas donmesi oluyo sık sık .tansıyon düşmesi oluyor bırde normalmıs öyle okudum
Günaydın canım :)Günaydın kızlar
Çiğli devlet hastanesiİzmir'de hangi hastane canım
Melisa ben bir kozıma koyacağım inş:)Asmin, zilan, zenan, lina, melisa
Canım doktor bana hiçbişey demediği halde ben hep kız kız dedim hatta herkes öyle hissetti hep kız setlerine baktık eşimde bende doktor erkek dediğinde ben şok eşim şok:)) ama şimdi sağlık herşeyden önemli ama iiyki erkek diyorum çok alıstım bu fikre:))Yuzde 80 kiz diyodu doktor ama bugun erkek oldugunu ogrendim.Biraz uzulmek degil ama gozumden yas geldi biliyorum saglikli olmasi herseyden onemli belki kizanlar olur ama icim biraz burulmadi desem yalan olur.kendimi baya kaptirmisim cunku.kiz bebekli hayaller kurmustum.erken soylemeseydi keske.onun disinda benim baya onden gidiyomus karni biraz genis cikti.ya sende seker olabilir yada buyuk ihtimal iri bi bebek olacak 4 kg civari dogabilir dedi.Halbuki daha yarim kilo falan anca aldim.Hem hic kilo almayip hem bebegin iri olmasi cok rastlamadigim bisey dedi doktor ama iri bi bebek aileden dolayi dedi.Bu arada ben muayenehaneye gidiyorum doktorum perinatolog o yuzden ayriyetten bi ucret almiyor her seferinde farkli bi organini kontrol ediyor haftasi gore.bana boyle acikladi.bende durumlar boyle
Öğrenmiş oldum sağolun kızlarAslında yürümediği sürece giydirmemek gerekiyo. 13 aylıkken başladık biz spor ayakkabıya.. Öncesi ev patiği giydi çooook nadiren
Kısa istiyorsan lavin de olabilirLavinya benim hep aklimda olan bir isim son zamanlarda. Bide soyle bisey var ki ben ve eşim Türk değiliz e haliyle ailelerde Türk değil,onun için Türkçe isimler kullanmak istemiyorum daha çok international isimler arıyorum :) ama Lavinya benim hep dilimde
Ayy bizde öyle eşim 5 kilo ben 3900 doğmuşum bizimkide iri olur diye düşünüyorum.hatta eşim okadar innamıs ki bitanede yenidoğan bezi alalım dediğimde bizimki zaten 5 kilo doğcak napcan yenidoğanı diyor:)Bizimki de iki hafta önden gidiyor ölçümlere göre. Ama benim ki erken yumurtlama. Eşim 5 kilo ben 4 kilo dogmusuz bende iri bir bebek bekliyorum nedense :)Cinsiyet içinse hayırlı olsun diyelim. Bende çok kız istemiştim ama hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren erkek hissediyodum:)) hakkımızda hayırlısı olsun :)
Her sabah alarm kurar gibi 7 de açlıktan kusacak gibi uyanıyorum ve akşama kadar bu maraton hiç bitmiyorBu arada bugün sabah dediğim gibi tartıldım hiç kilo almamışım anlamıyorum ben hamile değilken bu kadar yesem 5 kilo abartısız alırdım.şimdi dünyayı yiyip almadım demekki yiyip yiyip kilo almamak böle bişeymiş :)) ama yinede frenlemem lazım kendimi biri bana dur desinnn
Ben 3600 kilo 53 cm doğmuşum, eşim 3500 kilo 52 cm doğmuş:) ben tr standartlarında uzun boyluyum bir kadın olarak, eşim orta boylu:)Ayy bizde öyle eşim 5 kilo ben 3900 doğmuşum bizimkide iri olur diye düşünüyorum.hatta eşim okadar innamıs ki bitanede yenidoğan bezi alalım dediğimde bizimki zaten 5 kilo doğcak napcan yenidoğanı diyor:)
Şaka mı bu ya neyin kafası cinsiyet için ayrı para almak ta neHayırlısı olur insallah.oh ikisi biarada masallah.bu devırde hersey pahalı bi doktoru aradım muayene ücreti olmus 500
Gecende özele gittim dedim cinsiyet için geldım muayene(65) +cinsiyet (100) sok oldum cinsiyete bile para istiyolar
Canım çok normal ilk anda böyle hissetmen çünkü dediğin gibi kendini kıza alıştırdın onunla ilgili şeyler düşündün ve bı anda farklı olduğunu öğrendin ama hiç bı farkı yok tabiki gerçekten sağlıkla kucağımiza alalım en onemlisiYuzde 80 kiz diyodu doktor ama bugun erkek oldugunu ogrendim.Biraz uzulmek degil ama gozumden yas geldi biliyorum saglikli olmasi herseyden onemli belki kizanlar olur ama icim biraz burulmadi desem yalan olur.kendimi baya kaptirmisim cunku.kiz bebekli hayaller kurmustum.erken soylemeseydi keske.onun disinda benim baya onden gidiyomus karni biraz genis cikti.ya sende seker olabilir yada buyuk ihtimal iri bi bebek olacak 4 kg civari dogabilir dedi.Halbuki daha yarim kilo falan anca aldim.Hem hic kilo almayip hem bebegin iri olmasi cok rastlamadigim bisey dedi doktor ama iri bi bebek aileden dolayi dedi.Bu arada ben muayenehaneye gidiyorum doktorum perinatolog o yuzden ayriyetten bi ucret almiyor her seferinde farkli bi organini kontrol ediyor haftasi gore.bana boyle acikladi.bende durumlar boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?