2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tebrik ederim canım hayırlısı Allahtan :) benim de 15ınde kontrolum var erkek demişti ama kız diyecek diye hazırlıyorum kendimi nedense değişecek gibime geliyor

Sağlıkla gelsin minik kız, benim de ikinci kızıma hamilelik boyunca böbrekte genişleme var demişlerdi ama doktorumuz hep olumlu konuştu Doğuma kadar normal boyuta gelir dedi şükürler olsun kızım sorunsuz doğdu şimdi 4 yaşına yaklaştı maşallah hiçbir sorunumuz olmadı içini ferah tut

Canım doktor bana hiçbişey demediği halde ben hep kız kız dedim hatta herkes öyle hissetti hep kız setlerine baktık eşimde bende doktor erkek dediğinde ben şok eşim şok:)) ama şimdi sağlık herşeyden önemli ama iiyki erkek diyorum çok alıstım bu fikre:))

Ya kızlar benim artık sırt ve bel ağrılarım max. Derecede. Ağlayarak uyandım, oturuyorum şuan salonda uykum olduğu halde. Dayanılmaz bir tutulma, ağrı yaşıyorum. Magnezyum tabletine 2 gün oldu başlayalı, ne zaman etkisini gösterir bilen var mı? Gerçekten dayanılır gbi değil.

Aslında yürümediği sürece giydirmemek gerekiyo. 13 aylıkken başladık biz spor ayakkabıya.. Öncesi ev patiği giydi çooook nadiren
Öğrenmiş oldum sağolun kızlar

Kısa istiyorsan lavin de olabilir

Ayy bizde öyle eşim 5 kilo ben 3900 doğmuşum bizimkide iri olur diye düşünüyorum.hatta eşim okadar innamıs ki bitanede yenidoğan bezi alalım dediğimde bizimki zaten 5 kilo doğcak napcan yenidoğanı diyor:)

Bu arada bugün sabah dediğim gibi tartıldım hiç kilo almamışım anlamıyorum ben hamile değilken bu kadar yesem 5 kilo abartısız alırdım.şimdi dünyayı yiyip almadım demekki yiyip yiyip kilo almamak böle bişeymiş :)) ama yinede frenlemem lazım kendimi biri bana dur desinnn

Her sabah alarm kurar gibi 7 de açlıktan kusacak gibi uyanıyorum ve akşama kadar bu maraton hiç bitmiyor

Ben 3600 kilo 53 cm doğmuşum, eşim 3500 kilo 52 cm doğmuş:) ben tr standartlarında uzun boyluyum bir kadın olarak, eşim orta boylu:)

Senin sırt ağrıların bence birden kilo almanla da alakalı. YouTube da bu sırt ağrıları için bazı hareketler var. İçerden magnezyumla desteklerken dışardan da o egzersizleri yapabilirsin süreci hızlandırır diye düşünüyorum:)

Şaka mı bu ya neyin kafası cinsiyet için ayrı para almak ta ne

Canım çok normal ilk anda böyle hissetmen çünkü dediğin gibi kendini kıza alıştırdın onunla ilgili şeyler düşündün ve bı anda farklı olduğunu öğrendin ama hiç bı farkı yok tabiki gerçekten sağlıkla kucağımiza alalım en onemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…