2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Pipi ne ola ki

Cesaretine hayran kaldım ben hala etini kesersem diye cesaret edemiyorum elini de sabit tutmuyor zaten, bizde tırnak kesmek ayrı bir merasim

Büyük bir stok ve yerinde duramamış bi bebe kız gördüm
Bizim ateş ölçerimiz de plusmed bu arada

Çok teşekkür ederim mantar sanki bakteriden daha korkunç geliyor gözüme insan ilk gebeliği olunca korkuyor herşeyden
Benimde ilk gebeliğim canım,geçen haftalarda benim de akinti kaşıntı vardı,doktora gittim,baktı mantar dedi,krem yazdı,sadece kaşıntı olduğunda sur dedi,bebek icin sıkıntılı değil dedi,sen yine de kendi dontoruna sor

Büyük bir stok ve yerinde duramamış bi bebe kız gördüm
Bizim ateş ölçerimiz de plusmed bu arada
Ayyy sen diyince farkettim. Kadraja rüzgarı girmiş bir zeynep kuzusunu.
Bu arada bende hala makas ile kesiyorum. Tırnak makasını hala beceremiyorum kzıımda. Oğlumada gene takım alırım makaslı ve tırnak makaslı bakalım.

Cesaretine hayran kaldım ben hala etini kesersem diye cesaret edemiyorum elini de sabit tutmuyor zaten, bizde tırnak kesmek ayrı bir merasim
Cesaretle ne alakası ola ki
Valla çevremde makasla kesen görmedim. Şey bakımından diyorum hani insana alıştığı yol daha kolay gelirmiş ya. Belki daha tehlikesiz olduğu doğrudur ama alışkanlık
Az buçuk kardeşimden aşinayım uykuya geçerken hemen ucundan kesiveriyorduk bana o kadar korkunç gelmiyor o yüzden.
Alakasız örnek vericem de son zamanlarda kedimden mi alıştım bilmiyorum güzelce kucağımıza alıp çıtı pıt kesiyoruz 10 sn içinde Ki onunda et kısmı vardır oraya denk getirmemek gerekir canı yanmaması için bir de daha kalın tabi o tırnaklar Kedim benim evladım o kısmı ayrı

Çok teşekkür ederim mantar sanki bakteriden daha korkunç geliyor gözüme insan ilk gebeliği olunca korkuyor herşeyden
Mantardan korkma. Hamilelikte çok görülüyor. Fitil ve kremleri var tak diye geçirir. Bebeğe bir zararı yok. İdrar yolu enfeksiyonunun var mesela.
Sadece doğum zamanı mantar olmaz ise iyi olur diyorlar bebek doğarken bulaşmasın bebeğe diye. Ki hamileliğin sonunda alttan bakılcapı için normal doğum olduğunda fitil atılıp oda hemen temizlenir.

Ben kucuk makasla yapiyorum hala oglum dogdugundan simdiye kadar (4yasinda ) belkide uslu duran bir cocuk canini seviyor kipransa cani yanacak biliyor

çok sağol canım aydınlattın :)

Ben de hiç makas kullanmadım. Dediğin gibi uyurken uçlarından almak rahat geliyo

Ben kucuk makasla yapiyorum hala oglum dogdugundan simdiye kadar (4yasinda ) belkide uslu duran bir cocuk canini seviyor kipransa cani yanacak biliyor
Nasıl yapıyorsunuz ya bana ters geliyor şuan çok
Küçükken tırnakları güçsüz oluyor kağıt gibi de büyünce zor olmuyor mu

Tırnak makasıyla etini kesme durumu olabiliyor canim biraz daha zor oluyor ama bende arkadaslarin dedigi makas olmasina ragmen nedense hic onu denemedim. Daha mi kolaymış onla kesmek. Kızımda denerim artik :) bildigimiz tirnak makasinin kucuguyle yani bebek tırnak makaslariyla kestiginde eti kesme durumu olabiliyor bende bi kere yapmıştım maalesef cok aglamisti kuzum ama sonra alıştım 3 senedir hep kullaniyorum. Arkadaslarin dedigi makas alındı ve oylece kaldi bizde. Simdi denerim kullanmayi kıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…