2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ben en baştan beri travel istiyorum ama karar veremiyorummmm... mamas papas çok ağırmış tek öğrendiğim bu
Ben mamas papas aldım canım. Evet ağır bi araba 13 kg kadar toplam. Bir de aracınızın bagajı ufaksa sorun oluyor diyorlar.

Bende yoyko luxry ve chicqo I move var. Tabi benim ikinci geliyor o yuzden iki tane var. Arabamiz olmadigi icin bagajda nasil oluyolar bilmiyorum ikiside travel.

İnglesina Trilogy
Bagi Easyfold
-Diğer travellere göre hafif(9kg)
-Katlandığında az yer kaplıyor
-Tek elle kapanıp açılıyor
-çift yönlü kullanılıyor

Ben baya araştırıyorum ama şu zamana kadar bu özelliklerde denk geldiğim 2 bebek arabası var. Hala araştırma içerisindeyim

Bir arkadaşım inglesina aldı aptica sanırım ama o da ağır bi araba.
Bugaboo ant var sanırım hafif ve kullanışlı olarak önerilen.

Bebek arabası gerçekten sorun ya, derya deniz bir ürün. E bu dolar euro kur farkı da ithal ürünleri iyice uçurmuş Değer mi diyor insan, daha uyguna benzer özellik arayışına giriyorsun, bu sefer de orada kaybol

Ben eşime devrettim, sever öyle araştırmaları filan, bakalım ne çıkacak sonuç. Bizim bagaj da ufak, sağa sola çok gidiyoruz bi de normalde dolduruyoruz, şu an tek derdimiz bebişle ilk kampımıza ne zaman gideriz O yüzden az yer kaplasın, dayanıklı olsun, estetik olsun, 2. el şahin/doğan parası kadar olmasın diye diye diyee elde bir şey kalmıyor.

Katlandığında baya küçülen travel sistemler var canım. Ben özellikle o ürünlere bakıyorum.
Bizimki de satıcı anlatırken öyle minnacık kalıyordu ama iş kullanmaya gelince o kadar pratik olmuyor maalesef adamın eli alışmış 1 dk da yaptı ohh ne kolaymış dedik sonra biz kullanırken pek öyle olmadı biz de iki arabayı satıp geniş bagajlı araç aldık anlatılanlara değil kullananlara sorun düşündüğünüz model için bence

2 bucuk yıldır bir fiil kullanıyorum onu. Benimkide joie chrome travel. Taşlı yol varsı ben hamile iken mecbur travel almıştım yoksa o taşlarla normal ufak tekerler dağılırdı 2 güne.
Güle güle kullansın yekta paşa.

Bir arkadaşım inglesina aldı aptica sanırım ama o da ağır bi araba.
Bugaboo ant var sanırım hafif ve kullanışlı olarak önerilen.
Yok aptica değil trilogy olanı hafif ve katlandığında az yer kaplıyor.

Bugaboo Ant benim dediklerimden daha hafif ve daha küçükmüş. Bunu da değerlendirmeye alacağım. Teşekkürler

Evet o şekilde yapmaya çalışıyorum. Zaten mağazadan bakmaya fırsatım olmadı olsaydı kendim denemek isterdim.
Dediğin gibi satıcı değilde kullanıcıların yorumları daha belirleyici oluyor.

Haha doğan şahin iyiymiş. Ben de kızımda bir araba beğenmiştim eşim hayatım ne gerek var bunu alacağımıza sen kapıdan taksiye bin git gel taksiyle heryere daha uygun oluyor demişti

Son düzenleme:
Teşekkür ederiz canım

Haha doğan şahin iyiymiş. Ben de kızımda bir araba beğenmiştim eşim hayatım ne gerek var bunu alacağımıza sen kapıdan taksiye bin git gel taksiyle heryere daha uygun oluyor demişti
Ah o da çok mantıklıymış Ama gerçekten o bebek arabası fiyatlarını görünce özellikle baktık, baya binek araba alınabiliyor

Daha yeni hamileyken seko markete girmis cocukta mama istemis uzulmus almis istedigi mama 190 tlymis eve geldi bana diyor cocuk doğunca emzir mamalar cok pahalı batarız valla dedi cok gulmustum ona her anne yavrusunu illa beslemek ister ama hayat şartları ne gösterir kimse bilemez sağlıklı olsunlarda

Benim kullandığım pompa lansinoh tekli elektrikli olan, memnunum. Travel sistem bebek arabası da pier cardinin bi modeli ama dediğim gibi ben tek başıma katlayıp bagaja koymakta zorlanmıştım. İyi araştırıp almak lazım satıcıların anlatımlarına kanmayın

Benimki de aynı şeyi söylemişti arabayı aldık. Doğan/şahin alsaydık en azından yıllarca binerdi diye

ya böyle söyleyince hatırladım bizim oğlan herzaman normalden fazla yiyordu mamayı atıyorum 1paket mama 10gün gidecekse bizde o5gün gidiyordu aylık masrafı bizden çoktu valla,bez olarak pampers zaten pahalı
Şimdide aylık olarak ona nesquick tozu ve süt alıyoruz, her sabah rutin hali almış süt içmese hün başlamıyor onun için
Aynen sağlıklı olsunlar yeter ki yesinler,içsinler

Benimki de aynı şeyi söylemişti arabayı aldık. Doğan/şahin alsaydık en azından yıllarca binerdi diye
Bunu tek diyen eşim değilmiş, bütün erkekler aynı diye boşuna demiyoruz
Kızlar oğlumun adına karar verdik Muhammed Buğra ablası illa Buğra olsun diye ısrar etti ben Asaf diyordum kura çektik Buğra çıktı.. kızımın dediği oldu.. inşallah ömrü de güzel olur
Adıyla yaşasın canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…