Ben mamas papas aldım canım. Evet ağır bi araba 13 kg kadar toplam. Bir de aracınızın bagajı ufaksa sorun oluyor diyorlar.ben en baştan beri travel istiyorum ama karar veremiyorummmm... mamas papas çok ağırmış tek öğrendiğim bu
Benimde gündemim bebek arabası ve gogus pompası kızlar. Lansinoh u baya tavsiye ediyorlar pompada . Ama henüz bebek arabası araştırmasına girmedim tek bildiğim travel sistem bir bebek arabası istiyorum . Tasarımları çok hoşuma giden modeller olsa da önceliğim kesinlikle arabaya sığması var mi araştırıp şunu öneririm diyen ?
İnglesina TrilogyBenimde gündemim bebek arabası ve gogus pompası kızlar. Lansinoh u baya tavsiye ediyorlar pompada . Ama henüz bebek arabası araştırmasına girmedim tek bildiğim travel sistem bir bebek arabası istiyorum . Tasarımları çok hoşuma giden modeller olsa da önceliğim kesinlikle arabaya sığması var mi araştırıp şunu öneririm diyen ?
Bir arkadaşım inglesina aldı aptica sanırım ama o da ağır bi araba.İnglesina Trilogy
Bagi Easyfold
-Diğer travellere göre hafif(9kg)
-Katlandığında az yer kaplıyor
-Tek elle kapanıp açılıyor
-çift yönlü kullanılıyor
Ben baya araştırıyorum ama şu zamana kadar bu özelliklerde denk geldiğim 2 bebek arabası var. Hala araştırma içerisindeyim
Bizimki de satıcı anlatırken öyle minnacık kalıyordu ama iş kullanmaya gelince o kadar pratik olmuyor maalesefKatlandığında baya küçülen travel sistemler var canım. Ben özellikle o ürünlere bakıyorum.
2 bucuk yıldır bir fiil kullanıyorum onu. Benimkide joie chrome travel. Taşlı yol varsı ben hamile iken mecbur travel almıştım yoksa o taşlarla normal ufak tekerler dağılırdı 2 güne.Benim aldığım Joie litetrax 4 travel sistem.
Ben zaten beğeniyordum bu modeli. Nisan annelerimden bir arkadaşım önermişti. İlerleyen zamanlarda da memnuniyet durumunu sordum hala çok memnundu o yüzden buna karar verdim. Yoksa bebek arabası işinin içinden çıkamayarak çıldırabilirdim.
Travel sistem almayacağım dememe rağmen aldım valla. Çokta sevdim, 2 gün önce kurdum kendi başıma evin içinde sürdüm falan ☺
Yok aptica değil trilogy olanı hafif ve katlandığında az yer kaplıyor.Bir arkadaşım inglesina aldı aptica sanırım ama o da ağır bi araba.
Bugaboo ant var sanırım hafif ve kullanışlı olarak önerilen.
Humana stiil tea , rezene , ve kimyonlusu ilk zamanlar vazgeçilmezim idiler. Tavsiye ederim ben gene alacağım.Teşekkür ederim kuzum suyu bende duydum bol su bol süt diyor herkes . Listeden çıktılar
Evet o şekilde yapmaya çalışıyorum. Zaten mağazadan bakmaya fırsatım olmadı olsaydı kendim denemek isterdim.Bizimki de satıcı anlatırken öyle minnacık kalıyordu ama iş kullanmaya gelince o kadar pratik olmuyor maalesefadamın eli alışmış 1 dk da yaptı ohh ne kolaymış dedik sonra biz kullanırken pek öyle olmadı biz de iki arabayı satıp geniş bagajlı araç aldık anlatılanlara değil kullananlara sorun düşündüğünüz model için bence
Haha doğan şahin iyiymiş. Ben de kızımda bir araba beğenmiştim eşim hayatım ne gerek var bunu alacağımıza sen kapıdan taksiye bin git gel taksiyle heryere daha uygun oluyor demiştiBebek arabası gerçekten sorun ya, derya deniz bir ürün. E bu dolar euro kur farkı da ithal ürünleri iyice uçurmuşDeğer mi diyor insan, daha uyguna benzer özellik arayışına giriyorsun, bu sefer de orada kaybol
Ben eşime devrettim, sever öyle araştırmaları filan, bakalım ne çıkacak sonuç. Bizim bagaj da ufak, sağa sola çok gidiyoruz bi de normalde dolduruyoruz, şu an tek derdimiz bebişle ilk kampımıza ne zaman giderizO yüzden az yer kaplasın, dayanıklı olsun, estetik olsun, 2. el şahin/doğan parası kadar olmasın diye diye diyee elde bir şey kalmıyor.
Teşekkür ederiz canım2 bucuk yıldır bir fiil kullanıyorum onu. Benimkide joie chrome travel. Taşlı yol varsı ben hamile iken mecbur travel almıştım yoksa o taşlarla normal ufak tekerler dağılırdı 2 güne.
Güle güle kullansın yekta paşa.
Ah o da çok mantıklıymışHaha doğan şahin iyiymiş. Ben de kızımda bir araba beğenmiştim eşim hayatım ne gerek var bunu alacağımıza sen kapıdan taksiye bin git gel taksiyle heryere daha uygun oluyor demişti
inşallah canım
Teşekkür ederim ♥
Saol canımAynen çok şükür sağlıklı ,kendimiz de sağlıklı olalım mamaydı,anne sütüydü farketmez bence
İnşallah canım Rabbim hepimize kolay,sağlıklı doğumlar nasip etsin
Benim kullandığım pompa lansinoh tekli elektrikli olan, memnunum. Travel sistem bebek arabası da pier cardinin bi modeli ama dediğim gibi ben tek başıma katlayıp bagaja koymakta zorlanmıştım. İyi araştırıp almak lazım satıcıların anlatımlarına kanmayınBenimde gündemim bebek arabası ve gogus pompası kızlar. Lansinoh u baya tavsiye ediyorlar pompada . Ama henüz bebek arabası araştırmasına girmedim tek bildiğim travel sistem bir bebek arabası istiyorum . Tasarımları çok hoşuma giden modeller olsa da önceliğim kesinlikle arabaya sığması var mi araştırıp şunu öneririm diyen ?
Benimki de aynı şeyi söylemişti arabayı aldık. Doğan/şahin alsaydık en azından yıllarca binerdi diyeHaha doğan şahin iyiymiş. Ben de kızımda bir araba beğenmiştim eşim hayatım ne gerek var bunu alacağımıza sen kapıdan taksiye bin git gel taksiyle heryere daha uygun oluyor demişti
Daha yeni hamileyken seko markete girmis cocukta mama istemis uzulmus almis istedigi mama 190 tlymis eve geldi bana diyor cocuk doğunca emzir mamalar cok pahalı batarız valla dedicok gulmustum ona her anne yavrusunu illa beslemek ister ama hayat şartları ne gösterir kimse bilemez sağlıklı olsunlarda
Bunu tek diyen eşim değilmiş, bütün erkekler aynı diye boşuna demiyoruzBenimki de aynı şeyi söylemişti arabayı aldık. Doğan/şahin alsaydık en azından yıllarca binerdi diye
Adıyla yaşasın canım hayırlı olsunKızlar oğlumun adına karar verdikMuhammed Buğra ablası illa Buğra olsun diye ısrar etti ben Asaf diyordum kura çektik Buğra çıktı.. kızımın dediği oldu.. inşallah ömrü de güzel olur
Adıyla büyüsün paşaKızlar oğlumun adına karar verdikMuhammed Buğra ablası illa Buğra olsun diye ısrar etti ben Asaf diyordum kura çektik Buğra çıktı.. kızımın dediği oldu.. inşallah ömrü de güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?