2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Dünden beri ayakta durdukça karnım patlayacak gibi hissediyorum gergin gergin sanki. Halbuki dokunuyorum sert değil ama bilemedim.

Oh afiyet olsun kuzuma.
Benim oglanin 1.5 yasindan beri kuruyemis yeme aliskanlgi var. Herkes en basta cok küçük verme diyordu bende normalde korkarim boyle seylerde ama baktim seviyor verdim. Hergun karisik kuruyemisle gune basliyor 1.5 sene oldu 10 gunde 1 falan kuruyemis aliyoruz taze yesin diye. Ki gercekten mutfak masrafiyla yarisir kuruyemis fiyatlari naapiyim seviyor yiyor. Fındık ici, badem, ceviz,kaju, uzum,leblebi. Cok sukur hic bogazinda falan kalmadı da bi sorunla karsilasmadik Canlari sag olsunda yesinler

Ya benimki de 1,5 yaşında ama korkuyorum yiyebilir mi diye, ben rondodan çekip yediriyorum. Üst azı dişleri de çıkmadı henüz sanırım yiyemez üst azılar da çıkınca denesem mi acaba

Dünden beri ayakta durdukça karnım patlayacak gibi hissediyorum gergin gergin sanki. Halbuki dokunuyorum sert değil ama bilemedim.
Benimde öyle 2 gündür aynı haftadaymışız
Kızlar ben sizlerden gerideyim ama aynı hissi yaşıyorum. Elimle tutma ihtiyacı hissediyorum sürekli, bıraksam sanki dağılacak, acayip bir gerginlik. Büyüme atağı mıdır diye yorumluyordum dün kendi kendime.

Evet aynı his elimle tutma gereği hissediyorum sanki. Acı ağrı gibi bir his değil ama rahatsızda ediyor :/ Niye böyle anlamadım

Bellerimizi bükecekler ama deger onlar için herşey masallah senin tosunada ne guzel bide yemeyen çocuk olsa onla.ugrasmak dahda zor

Tonton paşaya afiyet olsun bizimkisi cevizi ,antep fıstığını Bize bile vermiyor benim diyor çok seviyor ama bi türlü erik kurusu ,üzüm kurusunu sevmiyor hiç tadına bakmadan ıyyy diyor
Yesinler kuzucuklar yeter ki
bu arada testimin sonucu neqativ inşallah seninde öyle olucak merak etme

Bellerimizi bükecekler ama deger onlar için herşey masallah senin tosunada ne guzel bide yemeyen çocuk olsa onla.ugrasmak dahda zor
Ama yemek konusunda iyi değil 4yaşı var bu zamana kadar çorba yemedi sadece kuru yemekler ,sebzelerlede arası hiç iyi değil yani bi süt hayır diyemediği bide çerezler yemek olmasada olur onun için

benim eşe şimdilik telsizi devrettim onu araştırıyor henüz bebek arabasına bak dersem çıldırır

Ya benimki de 1,5 yaşında ama korkuyorum yiyebilir mi diye, ben rondodan çekip yediriyorum. Üst azı dişleri de çıkmadı henüz sanırım yiyemez üst azılar da çıkınca denesem mi acaba
Oglumun çıkmıştı canim ben ona güvendiğim icin vermistim. Sen rondodan gecirmek istemiyorsan kendin parcala istersen bardakla vurup kirsan daha buyuk parcalar olur toz gibi olmaz ama yinede dikkatli ver canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…