2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Aa cok sevindim canim Hadi insallah ya

Kızlar oğlumun adına karar verdik Muhammed Buğra ablası illa Buğra olsun diye ısrar etti ben Asaf diyordum kura çektik Buğra çıktı.. kızımın dediği oldu.. inşallah ömrü de güzel olur
İsmiyle yaşasın canım. Çok güzel isminiz. Bizim daha kesin değil ama muhammet emir olabilir benim paşada

Hahha benimkide kuruyemişe düşkün çok antep fıstığı aç, kajuuu istiyooyumm. Fındık benim, şiyah üzümümü bana veyyy

Ama yemek konusunda iyi değil 4yaşı var bu zamana kadar çorba yemedi sadece kuru yemekler ,sebzelerlede arası hiç iyi değil yani bi süt hayır diyemediği bide çerezler yemek olmasada olur onun için

Aa oda kotu ya insallah buyudukce yemeklerle arası iyi olur bnmkide oyle olcak lsin simdiden belli ediyor kendini

Kızlar randevumuz Cuma gunuydu arkadasimla. Cuma gunu sokaga cikma yasagi oldugu icin Carsambaya aldılar Cok sevindim. Tam 6 hafta bitmis olucak carsamba gunu cok ozlemistim kızımı. İnsallah sorunsuz gider geliriz.

Hadi inşallah kuzum, 2 gün sonra kavuşma günü o zaman

Hadi inşallah güzel haberlerle gel canım Prensesimin fotosunu isterimmm

Kızlar penti nin bedenleri nasıl biliyor musunuz, bir gecelik beğendim de hangi beden alsam bilemedim

Arkadaşlar utanarak soracağım
Ben bebeğin hareketlerini makatta hissediyorum. Orada pıt pıt oluyor . Sizce böyle bir şey olması mümkün mü?

Bebek arabasi ilk çocukta herkes travel sistem heves eder ama.basli başına bı pişmanlıktır.. 2014 de aldığım travel sistem arabamı 2017 de sattım. O arada baston almıştım en ucuzundan diğeri uçağa sigmadigi için 1 haftalık tatilde idare etsin sırf diye, inanirmisiz 5 sene yağmur çamur dere tepe kullandim 2 çocuğunun arası 2 yaş olduğu için o arada ikiz bebek arabası aldım bir de, arkalı önlü olanlardan onda çok rahattı neyse gelmgelelim hepsini verdim. Smdiki spriz minnosa ise yoyo bebek arabası aldm ingrmdan, zamanında olsaydı bir tek bundan alıp buthb çocukları bunla büyütürdum dedm, kalitesi çok ii duruyor 4 yaşındaki kızım biniyor inmek istemiyor anne çok rahat die. Tavsiye ederim,bagaj tipi 6 kg. Travel kesinlikle almayın zaten Chicco little way ya da ohhala modeli gibi olabilir ama travel pişmanlıktır ki bnde en iyisi vardı dediğim gibi 3 sene kullanıp aldığından daha fazla bı fiyata satmıştım

Kızlar randevumuz Cuma gunuydu arkadasimla. Cuma gunu sokaga cikma yasagi oldugu icin Carsambaya aldılar Cok sevindim. Tam 6 hafta bitmis olucak carsamba gunu cok ozlemistim kızımı. İnsallah sorunsuz gider geliriz.
Bnm de cars ayrıntılı ultrason var :)

Açıkcası ben baston arabalara hiç sıcak bakmıyorum. Travel olupta 6-7kg olan ve katlandığında küçücük olan arabalar var. Araştırmak gerek.
Tabi ki tercih meselesi ama bastonlar bana hiç konforlu gelmiyor

Güzel kızını görüp güzel haberlerle gel inşallaah

Bende bastonlari cok begenmiyorum bence kisiden kisiye degisir memnuniyet durumu canim. Bende iki tane trawel sistem var ve iyiki almisim diyorum. Oglum 3 yasini gecti hala biniyor. Simdi yeni dogcak kizimida digerine bindiririm birini babasi birini ben kullaniriz. Hem rahat hemde cok havali duruyor bence

Slm kızlar nasılsınız. Bir kaç gündür giremiyorum sayfaya. Maşallah baya yazmışsınız bi kaç sayfa okudum başım döndü. Bende bugün tekrar hastaneye gittim cildiyeye. Kaşıntım geçmedi malesef. Doktor müdahale edemem bebek var ilaç veremem. Krem merhemlerle idare edeceksin doğuma kadar dedi. Ne yapıcam hiç bilmiyorum bütün vücudumu sardı. Sabaha kadar uyutmuyo kaşıntı. Hayırlısıyla bi bitseydi şu günler doğsaydı bebişlerimiz.

Katılıyorum. Birde bebek arabalarında kullananlar memnunum diyor ama o kişinin memnun olduğu arabadan ben memnun olmayabilirim. Tamamen beklenti karşılamayla alakalı.
Mesela mamas papaslar evet çok güzel, hatta memnun olan çok kişi var. Ama ben memnun olmam. Çünkü aradığım özellikler arasında hafif olması var. Dediğim gibi tamamen kişisel beklentilerle alakalı bir durum

Kantaron yağının iyi geldiğini söylüyorlar ama hamilelikte kullanılması konusunda bilgim yok. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…