2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kantaron yağının iyi geldiğini söylüyorlar ama hamilelikte kullanılması konusunda bilgim yok. Geçmiş olsun
Kaşınan yerleremi iyi geliyormuş. Ben yaralara iyi geliyor diye biliyorum. Birde mide rahatsızlıklarında sabah aç karnına içiliyor. Teyzem yapmıştı bana zeytinyağına ama içemedim yaralara sürerim diye atmadım. Doktorda bir sürü merhem verdi sabah ayrı gündüz ayrı gece ayrı. Merhem kurutuyor kaşınan yeri ama kuruduğu halde kaşınmaya devam ediyor ve başka yerlerime sıçrıyor durmuyor ürüyor sürekli.

Çok iyileri var, içine ped alırsın mis gibi olur rahat etmez diyorsan. Ben dediğim gibi en ucuz modelini almıştım 1 numaramız olmuştu. Travel sistem arabamın 10 da 1 fiyatı bile değildi yani ama dediğim gibi çok daha severek kullanmistik içine bebe yorganı koyuyordum misler gibi oluyordu, tam yatar olması onemli ama, biz çok geziyoruz bagajda az yer kaplaması en sevdiğiniz ozelliklerinden biriydi

Canım karaciğerine baktırsan ondan ola biliyor galiba
Yani belki iç organlarından gelen bişeydir cildiyecilik degildir

İyi Akşamlar
Detaylı ultrason resmimizle geldik teyzeleri nasılsınız
Doğumdan sonra buset mi portbebe mi kullanıcaksınız
Çok güzelsin sen maşallah❤❤
Puset kullanacağım cnm . Port bebe kullanmadım hiç rahat olur mu olmaz mı bilemiyorum.

S Sahinys begendigini atsana resmini bnm aldgm hamileler hastane icin almis bn s beden geceligi sabahligi xs aldm dogumdan sonra karnim cok kalmaz diye dusundum bide sonrada kullanym diye buyk almadm

Fiyat konusunda nasıllar peki canim sanirim inglesina 6 bin civarı yazmıştın önceki paylaşımında. Bagi peki ?

Bende çiftlisini istiyorum hem vakitten de kazanabilirim böylelikle.
Mağazaya dahi gidemiyoruz büyük ihtimalle hediye gelecek limiti çok yuksek tutmak istemiyorum bende bebek arabasına bu sebeple . 2 bini geçmemesi benim icin en önemlisi açıkçası.

İyi Akşamlar
Detaylı ultrason resmimizle geldik teyzeleri nasılsınız
Doğumdan sonra buset mi portbebe mi kullanıcaksınız

Pusetler yenidogam bel acisindan iyi degil diyorlar ama benim aldığım pusetin icinde yenidogana uygu aparatlar var ama henuz karar veremedim hastanemle ev arasıda baya var arabada da guvende olması icin pusette lazim ama hala karar sızım

Canım kantaronun cilt yenileme özelliği var ben catlaklar icin cildime sürüyorum memnunum

Kızlar iyi akşamlar
Trendyolda indirim gördüm sleepy bebek bakım örtüsünde, 40 adet 37 ₺. Bunu kullanan ve memnun kalanlar oldu mu acaba? Bi de sleepy yenidoğan ıslak pamuk yorumları da çok iyi ama hiç fikrim yok.

Bende bebek arabalarının ana kucağı özelliği olanlardan almayı düşünüyorum böylelikle puset almama gerek kalmayacak ana kucağı ile hastaneden çıkartabiliyoruz. Araç oto koltuğu özellikli olanlardan da olursa araçta da rahatca kullanabiliyormusuz detaylı araştırmadım inceleyip oyle karar vereceğim

Ben e bebek baby me alt açma örtüsünü 40 lı 38 e aldim canim
Uni baby i herkes islak mendil de tek geçiyor
Bezde de prima premium care .
Ben şaşmak istemedim direkt onları aldim
Yenidogduklari icin ciltleri çok hassas olacak. Emişi çekişi rahat etmesi çok önemli ılerleyen dönemlerde farkli - daha uygun ve doğal ürünlere yönlenedebilirim . Deneme isini 40ndan sonraya bıraktım

Ben kraft pilot modelini aldim puseti cok konforlu bebege gore ayarlanıyor içindeki aparatlar ama ne biliyim port bebe alsam mi diye dsnyorum hastane çıkışı icin karar veremedim henuz

Eklentiler

• Screenshot_20200420-232947.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 47
Ben kraft pilot modelini aldim puseti cok konforlu bebege gore ayarlanıyor içindeki aparatlar ama ne biliyim port bebe alsam mi diye dsnyorum hastane çıkışı icin karar veremedim henuz
Bence almana gerek yok sırf hastaneden çıktığında kullanacağı birsey icin masrafa gerek yok daha önemli ihtiyaçlarını alabilirsin onun yerine
Işte benim istedigim modeller gule gule kullanın inşallah

kullanmadim canim ama fiyati iyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…