Ben e bebek baby me alt açma örtüsünü 40 lı 38 e aldim canim
Uni baby i herkes islak mendil de tek geçiyor
Bezde de prima premium care .
Ben şaşmak istemedim direkt onları aldim
Yenidogduklari icin ciltleri çok hassas olacak. Emişi çekişi rahat etmesi çok önemli ılerleyen dönemlerde farkli - daha uygun ve doğal ürünlere yönlenedebilirim . Deneme isini 40ndan sonraya bıraktım
Ben de bezi aldım biraz premium care, aslında 5 yeğenim var tecrübeli çok etrafımda ama büyüdü onlar da :) ablamlar hep uni baby kullanırdı oradan aklımda ama o zaman sleepy yoktu sanırım. O yüzden kadrajıma aldım bunu da
Bence almana gerek yok sırf hastaneden çıktığında kullanacağı birsey icin masrafa gerek yok daha önemli ihtiyaçlarını alabilirsin onun yerine
Işte benim istedigim modeller gule gule kullanın inşallah
Amin insallah cnm fiyatida iyi bakabilirsin ben baska model icin gidip bnu aldm hic yorumlara dahi bakmadm ama aldıktan sonra arkdasimnda varmis eski gruptan cok memnun bende cok svdm cok kibar ve katlaninca baston modeli gibi uzun oluyor evet oda var toplasam port bebeyi iki kere kullanmam heralde
Ben de bezi aldım biraz premium care, aslında 5 yeğenim var tecrübeli çok etrafımda ama büyüdü onlar da :) ablamlar hep uni baby kullanırdı oradan aklımda ama o zaman sleepy yoktu sanırım. O yüzden kadrajıma aldım bunu da
Amin insallah cnm fiyatida iyi bakabilirsin ben baska model icin gidip bnu aldm hic yorumlara dahi bakmadm ama aldıktan sonra arkdasimnda varmis eski gruptan cok memnun bende cok svdm cok kibar ve katlaninca baston modeli gibi uzun oluyor evet oda var toplasam port bebeyi iki kere kullanmam heralde
Bende bagi easyfold u Inceledim şimdi oda baya hoşuma gitti pierre cardinden 600 tl kadar daha uygun sanıyorum incemelere devam edicem 1. Sıram bagi oldu bile
Bende bagi easyfold u Inceledim şimdi oda baya hoşuma gitti pierre cardinden 600 tl kadar daha uygun sanıyorum incemelere devam edicem 1. Sıram bagi oldu bile
SSahinys
begendigini atsana resmini bnm aldgm hamileler hastane icin almis bn s beden geceligi sabahligi xs aldm dogumdan sonra karnim cok kalmaz diye dusundum bide sonrada kullanym diye buyk almadm
Bende bebek arabalarının ana kucağı özelliği olanlardan almayı düşünüyorum böylelikle puset almama gerek kalmayacak ana kucağı ile hastaneden çıkartabiliyoruz. Araç oto koltuğu özellikli olanlardan da olursa araçta da rahatca kullanabiliyormusuz detaylı araştırmadım inceleyip oyle karar vereceğim
Travel sistemlerin o şekilde oluyor, emniyet kemeriyle arabaya sabitliyorsun güvenli şekilde gidiyorsun nerdeyse 10 ay hatta 1 yaşına kadar da ana kucağı kullanılabiliyor arabada,sonra oto koltuğu almak gerekiyor bebek arabasının da diğer aparatı kullanılıyor
Ben e bebek baby me alt açma örtüsünü 40 lı 38 e aldim canim
Uni baby i herkes islak mendil de tek geçiyor
Bezde de prima premium care .
Ben şaşmak istemedim direkt onları aldim
Yenidogduklari icin ciltleri çok hassas olacak. Emişi çekişi rahat etmesi çok önemli ılerleyen dönemlerde farkli - daha uygun ve doğal ürünlere yönlenedebilirim . Deneme isini 40ndan sonraya bıraktım
Ben hala unibaby yenidoğan kullanıyorum oğluma alerji vs hiç yapmadı, bezde de deneyip deneyip hep primaya dönüyorum, be olursa olsun hep ıslak kalıyor sanki diğerlerinde
SSahinys
begendigini atsana resmini bnm aldgm hamileler hastane icin almis bn s beden geceligi sabahligi xs aldm dogumdan sonra karnim cok kalmaz diye dusundum bide sonrada kullanym diye buyk almadm
azlar iyi geceler istanbul avrupa yakasında doktor önerinize ihtiyacım var.
bat clinicte serpil kırıma gidiyorum ama hiç memnun değilim ilgi sıfır, doğum eğitimleri odaklı bir doktor sadece.
tavsiyelerinize ihtiyacım var ?
azlar iyi geceler istanbul avrupa yakasında doktor önerinize ihtiyacım var.
bat clinicte serpil kırıma gidiyorum ama hiç memnun değilim ilgi sıfır, doğum eğitimleri odaklı bir doktor sadece.
tavsiyelerinize ihtiyacım var ?
Slm kızlar nasılsınız. Bir kaç gündür giremiyorum sayfaya. Maşallah baya yazmışsınız bi kaç sayfa okudum başım döndü. Bende bugün tekrar hastaneye gittim cildiyeye. Kaşıntım geçmedi malesef. Doktor müdahale edemem bebek var ilaç veremem. Krem merhemlerle idare edeceksin doğuma kadar dedi. Ne yapıcam hiç bilmiyorum bütün vücudumu sardı. Sabaha kadar uyutmuyo kaşıntı. Hayırlısıyla bi bitseydi şu günler doğsaydı bebişlerimiz.
Test yapıldı mı hamilelikte kaşıntı olduğunda test yaparlar . Kuruluk mu var ciltte . Benim ilk bacaklarımda kuruluk vardı hindistancevizi yağı iyi gelmişti. Sonra ellerimde kuruluk çatlama başlamıştı ona da ınstagram da büşrana kremi almıştım 2,3 kullanımda geçti. Ama başta dediğim gibi kaşıntınin altinda bi sebep var mı baktı mi doktor
Baktılar canım kan testlerim yapıldı hepsi temiz çıktı. Doktor ya kedilerden yada bebekten oluyo diyo. Bazı hamileliklerde bebek annede kaşıntı yapabiliyomuş. Valla ne yapacağımızı şaşırdık. Doktor sorunun ne olduğuyla pek ilgilenmiyo çünkü yapacak bişeyimiz yok her şartta ilaç veremem bebeği riske atamam diyo. Merhemlerle idare edeceksin doğuma kadar diyo. Doğumdan sonra geçmezse ona göre ilaç tedavisine başlıcaz diyo
Test yapıldı mı hamilelikte kaşıntı olduğunda test yaparlar . Kuruluk mu var ciltte . Benim ilk bacaklarımda kuruluk vardı hindistancevizi yağı iyi gelmişti. Sonra ellerimde kuruluk çatlama başlamıştı ona da ınstagram da büşrana kremi almıştım 2,3 kullanımda geçti. Ama başta dediğim gibi kaşıntınin altinda bi sebep var mı baktı mi doktor
Evet baktı canım kan testlerim yapıldı. Benim kuruluktan değil sinek ısırığı gibi oluyo başta sonra kaşıdıkça temre gibi oluyo ve sürekli heryerimde çoğalıyo
Bnu L al bence cunku benim aldigim gogusten sonra salah geliyor blue mama modeli ama bu penye olduğu için hastanede felan yürüken cok yapışırsa rahat edemezsin ama evde felan giyceksen m alabilirsin sonucta dogum sonrasi kullancaz ve cok kilo kalacağını dusunmuyrm bunu bende begenmistim sonra belki alirim
Canım dubatti marka aldık ama Tr de var mıdır o marka bilmiyorum %50 indirimdeydi eşimle de beğenmiştik aldık Gidip denemeden almayın derim ben naçizane tavsiyem internetten hepsi çok güzel görünüyor