2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
S Sahinys trendyoldan yorumlarina baktim bi kisi lohisalikta kullanmis diger yorumlarda kumaşın esnek olmadığı yazıyor sen bi beden buyul al en iyisi

Eklentiler

• Screenshot_20200421-071900.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 42
Ok l beden aldım zaten modeli bol sonra da geniş geniş giyerim

Günaydın canlar Yeni bir güne sağlıkla devam edelim insallah
Maşallah herkes eksiklerini hemen hemen tamamlamış .Ben daha bir şey almadım diyebilirim.
Minik minik hediyeler gelmeye başladı.Kafamda çok şey var ama ben de görmeden, dokunmadan alamayanlardanim.
Tabi süreç böyle devam ederse güvenilir markalardan almaya başlayacağım.

Dilerim bu hastalık artık azalarak kaybolsun.. Biz de biraz rahat edelim.

Bende bunu aldım. Her zamanki ben rahat olacak. Ama ev için almıştım hastanede ne giycem bunu mu giysem bilemiyorum.
Kızımdan bi tane pijamam var büyük geldiği için giyememiştim hastane dışında. İkinci olarak almasam bunu mu götürsem acaba.
Bu arada nette aldıkları ulaşan var mı ya. Geçen hafta verdiğim hiçbir şipariş ulaşmadı daha. 1 hafta oldu. O minnak cicileri bekliyorum bekliyorum gelen giden yok.

Eklentiler

• Screenshot_20200421-091514.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 56
Gayette güzel bir takım. Rahatlıkla kullanabilirsin.
Alıp kullanamadıktan sonra bir anlamı yok. Bu takımın yeterli gelir canım.

Arkadaşlar utanarak soracağım
Ben bebeğin hareketlerini makatta hissediyorum. Orada pıt pıt oluyor . Sizce böyle bir şey olması mümkün mü?
Duruşundan ötürü oluyordur canım, bende hatırlıyorum bu haftalardayken içe içe tekme savuruyordu. Büyük ihtimal senin bıdığında arkası dönük, tekmeleri içe savuruyor sende makat tarafından hissediyorsun o yüzden
Cok sag olun teyzoslari ❤ İnsallah guzel haberlerle gelicem inaniyorum
İnşallah kuzumm
İnşallah canımm
Güle güle kullanın kuzum

Çok güzelmiş, ben sezaryen olduğum için hiç pijama giyememiştim, bu her zaman her ortamda giyilir Benim aldıklarım hemen geldi lcw , minicity , ebebek ve BabyMall dam almıştım, 2-3 gün içinde geldiler, hatta biri ctesi geldi sokağa çıkma yasağı var diye hiç beklemiyordum ama kargoculara serbestmiş

Canım benim de bi ara kaşıntı olmuştu. Benim doktorum kantaron yağını önerdi. evde yapılmış doğal. ufak bi bölgede 2-3 gün dene istersen. Benim sonra geçti.

O zaman şehirden dolayı belkide. Bende ebebek hm ve baby mallden sipariş verdim geçen hafta. Ama hepsiburadadan vitamin siparişi vermiştim o pat diye geldi.
Hatta gittigidiyordanda kızım için bez siparişim var oda kaç gündür kocaelinde gözüküyor. Bezde gelmedi normalde bez tsrzı ürğnler hemen ulsştırılır anlamadım ben bu işi.

Günaydın kizlar
Yarın detaylıya gidicem ya bugun ne kadar karışık rüyalar gördüm. Bebisleri uzun sure gormeyince boyle oluyor herhalde. İnsallah bi an once gidip guzel sonuclarla donseydimde benimde icim rahatlasaydi..

Şuan herkes online alışverişe yöneldiği için olabilir. 11.11 de black friday de falan da böyle olmuştu. Ben de karnım için krem aldım 1 hafta oldu gelmedi hala. İnş çatlamadan ben gelir

Oo gercekten bayagi yuksekmis canim. Dogum ne kadar o doktorda?
Daha o aşamayı sorgulamaya geçmedim... Beni de körkutmuyor değil... Normalde hem annem hem ben hem ablamın genç kızlığından beri gittiği birisi.. O yüzden onunla başladım.. ama ablam mesela daha hamileliğin başında ben bu kadar para veremem deyip tanımadığı bir doktora başladı... hamilelikte başlangıçta çok problem yaşadı diğer doktorla sonra normale döndüler... Ben bu adamı hem çok seviyorum hem de beni aşırı rahatlatıyor.. artık pazarlığın dibine vurmaya çalışacağım.. olmazsa başka doktora geçiş yapacağım son kısımda.. ama onu da istemiyorum tüm takibi bununla yapmışken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…