Neden pijama giyememiştin acaba. Bende sezeryan oldum hep pijama lı idim.Çok güzelmiş, ben sezaryen olduğum için hiç pijama giyememiştim, bu her zaman her ortamda giyilirBenim aldıklarım hemen geldi lcw , minicity , ebebek ve BabyMall dam almıştım, 2-3 gün içinde geldiler, hatta biri ctesi geldi sokağa çıkma yasağı var diye hiç beklemiyordum ama kargoculara serbestmiş
İnsallah cok yuksek olmazda canim icine sinen yerde olmus olurDaha o aşamayı sorgulamaya geçmedim... Beni de körkutmuyor değil... Normalde hem annem hem ben hem ablamın genç kızlığından beri gittiği birisi.. O yüzden onunla başladım.. ama ablam mesela daha hamileliğin başında ben bu kadar para veremem deyip tanımadığı bir doktora başladı... hamilelikte başlangıçta çok problem yaşadı diğer doktorla sonra normale döndüler... Ben bu adamı hem çok seviyorum hem de beni aşırı rahatlatıyor.. artık pazarlığın dibine vurmaya çalışacağım.. olmazsa başka doktora geçiş yapacağım son kısımda.. ama onu da istemiyorum tüm takibi bununla yapmışken..
Bende sezeryan olmustum hic gecelik giymedim canim hep pijamaydi. Bi sorun yasamamistim. Bide dogumdan sonra kusmustum mesela iki parca oldugu icin kiyafetim ustumu degismem yetmisti diger turlu komple soyun giy olurdu. Ben yine pijama aldim 2 takim önü dugmeli. Hatta yıkadim bugun utuliycem. Bi takimda evden götürürüm tamamdirNeden pijama giyememiştin acaba. Bende sezeryan oldum hep pijama lı idim.
İlk gün sonda da var die sanırım dopumdan sonra sadece pijama üstümü giydirdiler. Sonda çıkınca pijama altımı giydirmişlerdi.
İkinci günde diğer pijama takımı mı giymiştim. Bende gecelik hiç giymedim.
ben de aynısını aldım ama ben de bekliyorum işte... umarım gelecekBende bunu aldım. Her zamanki ben rahat olacak. Ama ev için almıştım hastanede ne giycem bunu mu giysem bilemiyorum.
Kızımdan bi tane pijamam var büyük geldiği için giyememiştim hastane dışında. İkinci olarak almasam bunu mu götürsem acaba.
Bu arada nette aldıkları ulaşan var mı ya. Geçen hafta verdiğim hiçbir şipariş ulaşmadı daha. 1 hafta oldu. O minnak cicileri bekliyorum bekliyorum gelen giden yok.
yaptığı hastaneler de pahalı.. biri amerikan biri acıbadem... bakalım daha o konuşmaya başlamadık... şimdi bugün evden kan aldılar.. doktorum kan uyuşmazlığı ve tam kan& idrar tahlili istemişti. Onun sonucu için gittiğimde tahminen 2 hafta sonra falan belki konu açılır.. belki de açılmaz bilemedim..İnsallah cok yuksek olmazda canim icine sinen yerde olmus olur ❤
İçini ferah tut canım eminim o gayet mutlu senin karnında olmaktan :) Tekmeleriyle de bunu gösteriyordur herhaldeGünaydın kizlar
Yarın detaylıya gidicem ya bugun ne kadar karışık rüyalar gördüm. Bebisleri uzun sure gormeyince boyle oluyor herhalde. İnsallah bi an once gidip guzel sonuclarla donseydimde benimde icim rahatlasaydi..
Ok l beden aldımzaten modeli bol sonra da geniş geniş giyerim
Bende bunu aldım. Her zamanki ben rahat olacak. Ama ev için almıştım hastanede ne giycem bunu mu giysem bilemiyorum.
Kızımdan bi tane pijamam var büyük geldiği için giyememiştim hastane dışında. İkinci olarak almasam bunu mu götürsem acaba.
Bu arada nette aldıkları ulaşan var mı ya. Geçen hafta verdiğim hiçbir şipariş ulaşmadı daha. 1 hafta oldu. O minnak cicileri bekliyorum bekliyorum gelen giden yok.
Ben pentinin kendi sitesinden aldım. Yalnız geçen gün pijama almam lazım pijama üstlerim daraldı die hayıflsnıyordum. Eşim kız için bişiler almaya girmiş siteye banada pentiden pijama sipariş etmiş rahat rahat giy die .Trendyoldan 1 ay oldu hala kargoya bile verilmediama bebiş icin aldim seyler geldi sadcee mustela seti aldim henuz o gelmedi
Cok gecmis olsun canim Rabbim yardimcin olsun Insallah dogumdan sonra gecerBaktılar canım kan testlerim yapıldı hepsi temiz çıktı. Doktor ya kedilerden yada bebekten oluyo diyo. Bazı hamileliklerde bebek annede kaşıntı yapabiliyomuş. Valla ne yapacağımızı şaşırdık. Doktor sorunun ne olduğuyla pek ilgilenmiyo çünkü yapacak bişeyimiz yok her şartta ilaç veremem bebeği riske atamam diyo. Merhemlerle idare edeceksin doğuma kadar diyo. Doğumdan sonra geçmezse ona göre ilaç tedavisine başlıcaz diyo
Ben pentinin kendi sitesinden aldım. Yalnız geçen gün pijama almam lazım pijama üstlerim daraldı die hayıflsnıyordum. Eşim kız için bişiler almaya girmiş siteye banada pentiden pijama sipariş etmiş rahat rahat giy die .
İnşallah benim aldığımı almamışsın dedim hala dönmedi mesajıma bakalım2 bugs bunnyli pijamam olabilir bakalım ne almış herif.
Rica ederimEvet akşam baktık çok beğendik gerçekten özellikleri de cok iyi benimde tam aradığımTeşekkür ederim Sience3
Günaydınlarr, Bugs Bunny favorimizdirr, çok beğendim takımı güle güle giyinBende bunu aldım. Her zamanki ben rahat olacak. Ama ev için almıştım hastanede ne giycem bunu mu giysem bilemiyorum.
Güle güzel gör bebişini, çok heyecanlanıyor insan, inşallah güzel sonuçlarla döneceksinGünaydın kizlar
Yarın detaylıya gidicem ya bugun ne kadar karışık rüyalar gördüm. Bebisleri uzun sure gormeyince boyle oluyor herhalde. İnsallah bi an once gidip guzel sonuclarla donseydimde benimde icim rahatlasaydi..
Kargolandığına ait mail geldi ama çarşamba sonrası tatil kesin haftaya gelir.olmadi iade eder degistirirsin dusunup almis ne guzel pentiden aldıklarıniz geldimi bnmkiler hala gelmedi bilgi.mesjida gelmedi bi arayım sunlari
Canim hersey güzel gececek normal bu ruyalarGünaydın kizlar
Bilemiyorum zaten sezaryen olacağım diye gecelik götürdüm ben, sondam da 6 saat sonra falan çıkarıldı spinal anestezinin etkisi geçince. kalkıp yürüdüm hareketlendim hemen WC ye gitmek fln bana zor gelirdi pijamayla indir kaldır o yüzden de hiç düşünmedim pijama giymek, ancak bir hafta sonrasında giyebilmiştim,Neden pijama giyememiştin acaba. Bende sezeryan oldum hep pijama lı idim.
İlk gün sonda da var die sanırım dopumdan sonra sadece pijama üstümü giydirdiler. Sonda çıkınca pijama altımı giydirmişlerdi.
İkinci günde diğer pijama takımı mı giymiştim. Bende gecelik hiç giymedim.
Duruşundan ötürü oluyordur canım, bende hatırlıyorum bu haftalardayken içe içe tekme savuruyordu. Büyük ihtimal senin bıdığında arkası dönük, tekmeleri içe savuruyor sende makat tarafından hissediyorsun o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?