2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Neden pijama giyememiştin acaba. Bende sezeryan oldum hep pijama lı idim.
İlk gün sonda da var die sanırım dopumdan sonra sadece pijama üstümü giydirdiler. Sonda çıkınca pijama altımı giydirmişlerdi.
İkinci günde diğer pijama takımı mı giymiştim. Bende gecelik hiç giymedim.

İnsallah cok yuksek olmazda canim icine sinen yerde olmus olur

Bende sezeryan olmustum hic gecelik giymedim canim hep pijamaydi. Bi sorun yasamamistim. Bide dogumdan sonra kusmustum mesela iki parca oldugu icin kiyafetim ustumu degismem yetmisti diger turlu komple soyun giy olurdu. Ben yine pijama aldim 2 takim önü dugmeli. Hatta yıkadim bugun utuliycem. Bi takimda evden götürürüm tamamdir

ben de aynısını aldım ama ben de bekliyorum işte... umarım gelecek benim de 1 hafta oldu.. bir de bununla beraber önü full dügmeli bir gecelik aldım.. bir tane daha gecelik alırsam kapatacağım hastanede ben ne giyeceğim kısmını

Gerçi faturası dün emailime düştü... yakında gelir diye düşünmek istiyorum..

İnsallah cok yuksek olmazda canim icine sinen yerde olmus olur ❤
yaptığı hastaneler de pahalı.. biri amerikan biri acıbadem... bakalım daha o konuşmaya başlamadık... şimdi bugün evden kan aldılar.. doktorum kan uyuşmazlığı ve tam kan& idrar tahlili istemişti. Onun sonucu için gittiğimde tahminen 2 hafta sonra falan belki konu açılır.. belki de açılmaz bilemedim..

İçini ferah tut canım eminim o gayet mutlu senin karnında olmaktan :) Tekmeleriyle de bunu gösteriyordur herhalde Güzel sonuçlarla gel

Trendyoldan 1 ay oldu hala kargoya bile verilmedi ama bebiş icin aldim seyler geldi sadcee mustela seti aldim henuz o gelmedi

Trendyoldan 1 ay oldu hala kargoya bile verilmedi ama bebiş icin aldim seyler geldi sadcee mustela seti aldim henuz o gelmedi
Ben pentinin kendi sitesinden aldım. Yalnız geçen gün pijama almam lazım pijama üstlerim daraldı die hayıflsnıyordum. Eşim kız için bişiler almaya girmiş siteye banada pentiden pijama sipariş etmiş rahat rahat giy die .
İnşallah benim aldığımı almamışsın dedim hala dönmedi mesajıma bakalım 2 bugs bunnyli pijamam olabilir bakalım ne almış herif.

Cok gecmis olsun canim Rabbim yardimcin olsun Insallah dogumdan sonra gecer

olmadi iade eder degistirirsin dusunup almis ne guzel pentiden aldıklarıniz geldimi bnmkiler hala gelmedi bilgi.mesjida gelmedi bi arayım sunlari

Günaydınlarr, Bugs Bunny favorimizdirr, çok beğendim takımı güle güle giyin
Ben de şimdi pijama takımımın olmadığını fark ettim. Bizim burada yaz akşamları serin olur aslında, gecelikle bi yere kadar değil mi.

Benim de ebebek ve idilbaby'den vardı, 10 günü geçmişti herhalde gelmeleri, Hm çabuk göndermişti. Şimdi trendyoldan aldım bir şeyler bakalım onlar ne zamana gelir

Güle güzel gör bebişini, çok heyecanlanıyor insan, inşallah güzel sonuçlarla döneceksin

olmadi iade eder degistirirsin dusunup almis ne guzel pentiden aldıklarıniz geldimi bnmkiler hala gelmedi bilgi.mesjida gelmedi bi arayım sunlari
Kargolandığına ait mail geldi ama çarşamba sonrası tatil kesin haftaya gelir.
Eşimin aldığıda kimbilir kaç hafta sonra gelir Allah bilir.

Eklentiler

• Screenshot_20200421-101902.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 51
Canim hersey güzel gececek normal bu ruyalar
Ben teste gidince bir ruya gordum varya icim disima cikti sonra gittim glukozu ictigim gibi bizimkidi kipir kipir oldu Rabbime sukurler ediyorum hala ruyayi net hatirliyorum
Bide benim gibi olan var mi baska baska ruyada ayni bebisi goruyorum kizim olarak

Bilemiyorum zaten sezaryen olacağım diye gecelik götürdüm ben, sondam da 6 saat sonra falan çıkarıldı spinal anestezinin etkisi geçince. kalkıp yürüdüm hareketlendim hemen WC ye gitmek fln bana zor gelirdi pijamayla indir kaldır o yüzden de hiç düşünmedim pijama giymek, ancak bir hafta sonrasında giyebilmiştim,

Sanırım öyle oldu, çünkü gaz gibi değil . Bebişten başka bir şey olamaz diye düşündüm. Ama çok garipsedim ve hiç hoşlanmadım

Kızlar bu arada eşimin doğum günü yaklaşıyor, siparişlerimden biri ona hediyeydi inşallah hemencik gelir
10 yıldır birlikteyiz ve ilk defa ona ait olmayan bir hediye aldım :)

Ben seviyorum Lügat365'i, bu da dün gece karşıma çıkıverdi bir işaret olmalı dedim :)

Şöyle yazmışlar:
Baba: Kızan, karışan, sinirlendiren. Koruyan, sarılan, özlenen; mânâsı yokluğunda daha iyi anlaşılan kişi. Birçok dilde benzerlik gösteren kelime, ba çocuk sesinden türetilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…