2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Güle güle kullan

Çok güzel hediye

Benim de bazı kargolarım hemen gönderiliyor, bazıları1 haftayı geçti hala tık yok.
İnşallah senin kargon hemen gelir..

Çok anlamlı ve güzel bir hediyeymiş

ebebekten bez aldım indirimdeydi diye.. ertesi gün geldi.. aynı siparişim içerisinde bluz vs almıştım bebişe.. onlar halen gelecek...

Gunaydın kızlar. Sol göğsümün altında çatlama oldu. Moralim çok bozuldu lierac sipariş verdim. Göğüs neyse de en azından karnımın çatlamasını belki engelleyebılırım. Gerçi 6bucuk ay oldu ama hindistan cevizi yağı ve bebe yargıyla olmck bu iş.

Benimde göğsümun ozellikle alt kısmı komple kahve lekelerle doldu çatlak kremi de fayda etmez ona,karnıma ve göğsüme duzenli olarak çatlak kremi suruyorum ben,bilmiyorum diğer seylerin çokta fayda etmeyeceğini düşünüyorum,eğer surulecekse de çatlatma kremiyle beraber kullanilmali

Yeni cicilerimiz 6 tane boyle takim olms oluyor toplamda. İlk zamanlar icin yeterli olur sanki. Bi tane de hastane cikisindan olur 7 eder. Citcitlilarda aldim icine

Eklentiler

• BC63D796-8BEE-4B4A-96BD-E5A51225F08A.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 44
  • B4F7FBD5-81ED-42F2-A831-71570FF0C686.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 39
  • AA77D649-9EBC-4E3B-AAFB-FC386B6331BF.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 50
İlk hamileliğimde bnm de öyleydi gece uyurken bacaklarımı kasimaktan kanardi artk, uyuz gibi biseydi resmen. Herşeye bakıldı temiz cikkisti. Dr banyo sayısını azaltmami söyledi ve sürekli vücudumu nemli tutmam gerektigini. Doğuma kadar devam etti snra geçti hamilelikte sık rastlanan bı durummus. Eczaneden losyon gibi bı krem almstm adını hatırlamıyorum şuan hepsi olur ecz sor istediğini al demişti. Bebekler için kullanılan filan atopik kremlerden sor al cnm . Zeytinyağı vs de surebilirsin

bakıp karar verip sepete atana kadar stoklar bitmiş yaa
Sepete ekleyince alabiliyosun ama canim. Ben o yuzden orta begendiklerimi de ekliyorum en son odemeye geciyorum. Benimde oyle oluyor ama sipariş edip onaylatiyosun. Sepete ekleyi gormek onemli

Işte bende dün farkettim sol gogusumun altında kırmızı ufak bir çizgi bende bebe yağı kantaron ve badem kullandım olmuyor gerçekten mustela eczanelerde bulamadım depolarda da yok mecburen lierac alicam ya bende sanirim

Güle güle giysin prenses

Sagol teyzosu Kizlar sizce burasinin 0-3 ay kaliplari nasil? Kucuk mu yoksa normal mi? Yani idare edebiliriz dimi ortalama kiloda dogan bi bebekte? 40 ı cıkartana kadar falan. Mtad siz ikinizin ordan aldigi aklimda kalmis

Sagol teyzosu Kizlar sizce burasinin 0-3 ay kaliplari nasil? Kucuk mu yoksa normal mi? Yani idare edebiliriz dimi ortalama kiloda dogan bi bebekte? 40 ı cıkartana kadar falan. Mtad siz ikinizin ordan aldigi aklimda kalmis
Ben hiç almadım cnm işk alışverişim minicityden. Bende sana güvendim sipariş ettim valla

Eklentiler

• Screenshot_20200421-125004.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…