2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım kumunu düştüğü yere, binanın önüne bıraksan daha etkili olur az az dök o çevredeyse mutlaka gelir.

Canım ağzı burnu kan içindeydi gece düşmüş (balkon kapısını zıplayarak açmış) sabah farkettik yanımıza gelmeyince.
Hemen veterinere gittik gayet iyi durumda şaşırtıcı derecede dedi. Dudağı parçalanmış biraz. Birde sol arka Patisi incinmiş. Kırık çıkık yoktu iğnelerini oldu içkanama riski için. Ağrı kesici yaptılar.
Ancak travma yaşadı Hiç yemek yemedi zorla yaş mamalar sıktık ağzına, ödül mamaları sulandırdık. Ne yapsak yemedi 3-4 hafta böyle idi. Daha yeni yemeye başladı hatta. Veterinere göre ağzı acıdığı için yiyemiyordu. İyileşince yemeye başladı ama ben böyle nazlı kedi görmedim dedi bize Böylelikle atlattık şükür..

Ah sevindim yediği içtiği için. Tabi ağzı yara olduğu için yiyememiştir. Kuzum ya şükür düzelmiş. Kediler gerçekten çok güçlüler. Sürekli evde oldukları için sadece travmaları zor geçiyor. O da kendilerini güvende hissettikleri zaman düzeliyorlar.

Ya bizimkine dedim sen bak biraz da alışveriş için gitmiş sepete park oyun yatağının sinekligini koymuş sepete dedim neden alma ihtiyacı hissettin ki öyle bi yatak yok piyasada kızımı sineklerime yedircem alla alla alcam tabi dedi çok derin düşünüyoruz sormayin

Sizede geçmiş olsun kuzum Sizin nasıl oldu? Şimdi nasıl?
Ben evde olduğumdan beri baya toparladı bizim kedi. Belli etmeselerde çok duyarlı, ilgi manyağı canlılar Aşırı hassaslar

Benim eşim misali..
Geçen buna benzer bir konuşma geçti aramızda öbür gün baktım bana yürüteç resmî atmış alalım mı diyor.
Bir şeyde diyemedim ki önerilmiyor kullanmayız diye
Sonradan unutturdum bi şekilde

Ikinci almaya çalıştığı da yürüteç ti bu kadar olmaz bide banyo termometresi onu da bebegin sıcak suyunu ayarlayamazmışız yakarmışız

Bizimki şükür iyi ..ama hala pencereden dısarıya bakınca kuşlara deliriyor:)) Pencere açık olsa yine atlayayacak, pek akıllanmamış gibi

Ikinci almaya çalıştığı da yürüteç ti bu kadar olmaz bide banyo termometresi onu da bebegin sıcak suyunu ayarlayamazmışız yakarmışız

Anayım ben ana yakmam çocumu deseydin
Bizimki şükür iyi ..ama hala pencereden dısarıya bakınca kuşlara deliriyor:)) Pencere açık olsa yine atlayayacak, pek akıllanmamış gibi
Şükür canım Ehehe akıllanmazlar yeter ki sinek böcek kuş görsünler kanatlı herhangi bir şey

Canım sonuna kadar okudum bulduk mesajını görürüm diye düşündüm . Çok üzüldüm inşalllah bulunmuştur. Son durum nedir?
Ayy bende takip ediyorum. Bişeyde yazamıyorum , çok üzüldüm. Bulunsun diye dua ediyorum duyduğumdan beri

Ayy skip hop bu da cok hosuma gidiyor. Hatta ilk gönlümden geçen buydu . Ama indirime girse girse ne kadar girer diye düşünerek yavaşca aklımdan sildim. Ama hala favorilerimde ekli

Ne güzel eskiden e bebekte skip hop ve oikedog markaları varmış. Şimdi satmıyorlar

Evet bende ebebekten almıştım.
Ama canım düz sıradan bir sırt çantasıda alabilirsin bence. Anne bebek çantası olmasına gerek yok. Çünkü başta hevesleniyor insan iki iç kere takıyor sonra kıyafetine göre çanta takmaya başlıyorsun.
Fjällräven çantamı daha çok kullanmışımdır yani anne bebek çantasından. Düz sıradan sıet çantası tek gözlü.

Ne güzel sanslıymıssınız e bebekte olsa indirime girerdi mutlaka.
Evet aslında o şekilde de olabilir. Normal spor bir sırt çantası. En kötü öyle yaparım acelesi yok hala bakınıyorum bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…