2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
merhaba kızlar çok giremiyorum
evden çalışıyorum muhasebenin hele mali müşavirlerin yükü çok ağırlaştı inanın, aranızda vardır belki.
daha doğrusu iş çok yok ama sürekli yeni kanunlar tasarılar vs. okumaktan yoruldum.
26. haftama girdim ben de sanırım 27. haftamda ancak şeker yüklemesi yaptırabileceğim. Doktora da ilk defa 1 ay ara vermiş olacağım. Hareketleri hissettiğimden artık daha rahatım ama tabi doktora gittiğimde aa suyun azalmış artmış vs diyecek diye ödüm kopuyor.
bu yurt dışında kontrolleri nasıl 2 ayda bir falan yapıyorlar da dayanıyorlar anlamıyorum.

Yaa, ben de kokusu yok diye duymuştum o yüzden hoşuma gitmişti :) Beyaz sabunla da kalıntı kalıyor gibi diyorlar ama doğru mu?
40 derecede kalmıyor canim 30 derecede kaliyor ama bazen

güle güle kullan canım tabikide işini görecek tarzdaysa ne olcak.iyi günlerde kullanın

ya ne bileyim o bu çantayla çocuk büyüttüyse ben de büyütebilirim diyorum biraz da
çünkü önümü göremiyorum, hem eşimin hem de kendi işimin.
bu durumlar böyle olmasa daha rahat olurdum kesin ama şu dönem idare dönemi bizim için maalesef
keşke böyle olmasaydı tabi : (

benim aldığım pusetli değil ve çok güzel kapalı halinin fotosunu atmak isterdim ama silmişim ben pusetli almadım bu araba çok hafif.evim 8. kat asansörlü ama indir kaldır uğraşamam .yoksa görümcemde vardı bir model o kullanmadı,ağır siye bana verecekti istemedim internetten jokerden aldım tripper venüs

Eklentiler

• 477D4748-99A9-49B3-BCCB-FF01089331CE.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 51
Kolay gelsin canım. Ben şubattan beri ayda bir gidiyorum. Bir şekilde geçiyor :) Çalışırken zaten dışarıdayım mantığındaydım, evde durup izole kaldıkça iyice sakınır oldum kendimi o yüzden hastaneye gitmek işime gelmemeye başladı:/
Gittiğinde haber ver sonucu yaz canım

aa bu güzelmiş fiyatı da uygun bir bakayım, kaydettim şimdi.

aa bu güzelmiş fiyatı da uygun bir bakayım, kaydettim şimdi.
canım jokerde kapıda ödemede var aklında olsun.birde bu çekçekli valiz gibi oluyor koruma kılıfıda var.ve çok hafif resimdekinden güzel.siteside gayet güzel gönderdi.

ay eşim bayıldı şimdi videosunu da gösterince gerçekten kolay duruyor kapanıp açması
hemen alalım diyor şimdi de ay valla çocuk gibi yaa
çok güzel gerçekten güzelde sürülüyor yani.resimleri vardı evde kurduk geri kutuladık.beğendik biz arabamız ufak çekçekli topla koy iyi yani

ay eşim bayıldı şimdi videosunu da gösterince gerçekten kolay duruyor kapanıp açması
hemen alalım diyor şimdi de ay valla çocuk gibi yaa
benimde eşim beğendi zaten canım.tek düğmeyle açılıyo .bide kılıfı var .arabaya kolay sığar diye illa onu aldık

bende ordanbirin numarası var jokerden .aramıştım bana indirim tanımlamıştı

Benim çantam bu kızımda almıştm. Valiz gbi kullandım hep. Halada kullanıyorum çok eşya alıyor. Kısa mesafe için kendi normal sırt çantalarımı kullandım. Genel olarak klasik sırt çantası takarım. Klasik model deri ama sırt taşıma. Anne bebekte o nedenle bunu seçmiştim.

Eklentiler

• Screenshot_20200424-174228.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…