merhaba kızlar çok giremiyorum
evden çalışıyorum muhasebenin hele mali müşavirlerin yükü çok ağırlaştı inanın, aranızda vardır belki.
daha doğrusu iş çok yok ama sürekli yeni kanunlar tasarılar vs. okumaktan yoruldum.
26. haftama girdim ben de sanırım 27. haftamda ancak şeker yüklemesi yaptırabileceğim. Doktora da ilk defa 1 ay ara vermiş olacağım. Hareketleri hissettiğimden artık daha rahatım ama tabi doktora gittiğimde aa suyun azalmış artmış vs diyecek diye ödüm kopuyor.
bu yurt dışında kontrolleri nasıl 2 ayda bir falan yapıyorlar da dayanıyorlar anlamıyorum.
ya ne bileyim o bu çantayla çocuk büyüttüyse ben de büyütebilirim diyorum biraz da
çünkü önümü göremiyorum, hem eşimin hem de kendi işimin.
bu durumlar böyle olmasa daha rahat olurdum kesin ama şu dönem idare dönemi bizim için maalesef
keşke böyle olmasaydı tabi : (
tek sıkıntım puset
ona da birinin çok güzel dediğine biri çok kötü demiş tabi herkesin beklentisi farklı, normal.
görmeden de alamayacağım sanırım, çünkü arabamız ufak ağır olmasın, kapayıp açmayı becerebilmeliyim ve gerçekten çok uçuk fiyatlar var.
benim aldığım pusetli değil ve çok güzel kapalı halinin fotosunu atmak isterdim ama silmişim ben pusetli almadım bu araba çok hafif.evim 8. kat asansörlü ama indir kaldır uğraşamam .yoksa görümcemde vardı bir model o kullanmadı,ağır siye bana verecekti istemedim internetten jokerden aldım tripper venüs
merhaba kızlar çok giremiyorum
evden çalışıyorum muhasebenin hele mali müşavirlerin yükü çok ağırlaştı inanın, aranızda vardır belki.
daha doğrusu iş çok yok ama sürekli yeni kanunlar tasarılar vs. okumaktan yoruldum.
26. haftama girdim ben de sanırım 27. haftamda ancak şeker yüklemesi yaptırabileceğim. Doktora da ilk defa 1 ay ara vermiş olacağım. Hareketleri hissettiğimden artık daha rahatım ama tabi doktora gittiğimde aa suyun azalmış artmış vs diyecek diye ödüm kopuyor.
bu yurt dışında kontrolleri nasıl 2 ayda bir falan yapıyorlar da dayanıyorlar anlamıyorum.
Kolay gelsin canım. Ben şubattan beri ayda bir gidiyorum. Bir şekilde geçiyor :) Çalışırken zaten dışarıdayım mantığındaydım, evde durup izole kaldıkça iyice sakınır oldum kendimi o yüzden hastaneye gitmek işime gelmemeye başladı:/
Gittiğinde haber ver sonucu yaz canım
benim aldığım pusetli değil ve çok güzel kapalı halinin fotosunu atmak isterdim ama silmişim ben pusetli almadım bu araba çok hafif.evim 8. kat asansörlü ama indir kaldır uğraşamam .yoksa görümcemde vardı bir model o kullanmadı,ağır siye bana verecekti istemedim internetten jokerden aldım tripper venüs
canım jokerde kapıda ödemede var aklında olsun.birde bu çekçekli valiz gibi oluyor koruma kılıfıda var.ve çok hafif resimdekinden güzel.siteside gayet güzel gönderdi.
Kraft Solid Travel Sistem Bebek Arabası Mavi ürününü 1.599,00 TL fiyat ile satın alabilirsiniz. Kraft markası ve tüm çeşitlerini aynı gün kargo ile sipariş verebilirsiniz.
Yoyko 360 Derece Dönen Bebek Arabası 3 in 1 Gri Füme Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
ben de bir tanıdık bakayım.
kimi sorsam herkes eşten dosttan almış yaa
bence bu araba güzel daha fazla vermek istemiyorum.
şimdi alsam çok erken mi sizce?
Benim çantam bu kızımda almıştm. Valiz gbi kullandım hep. Halada kullanıyorum çok eşya alıyor. Kısa mesafe için kendi normal sırt çantalarımı kullandım. Genel olarak klasik sırt çantası takarım. Klasik model deri ama sırt taşıma. Anne bebekte o nedenle bunu seçmiştim.