ben 1 ay önce aldım.Valla herşey dolar bazından zamlanıyor o sebeple aldım canım.birde mağazada indirim pek olmuyor ama sitelerde oluyor.aldım o yüzden .ben de bir tanıdık bakayım.
kimi sorsam herkes eşten dosttan almış yaa
bence bu araba güzel daha fazla vermek istemiyorum.
şimdi alsam çok erken mi sizce?
Ay benim de oğluma aldıklarımdan biri de buydu ama sırt çantası olanı kullandım hep bu büyük gelmişti, şimdi iki çocuk olunca buna geçerim diye düşünüyorumBenim çantam bu kızımda almıştm. Valiz gbi kullandım hep. Halada kullanıyorum çok eşya alıyor. Kısa mesafe için kendi normal sırt çantalarımı kullandım. Genel olarak klasik sırt çantası takarım. Klasik model deri ama sırt taşıma. Anne bebekte o nedenle bunu seçmiştim.
bana da erkek dendi o haftada pipi de gösterildi ama 20. haftada kız gibi dedi bi doktor da detaylıda da kesin birşey demediler acaba benim de değişmiş midir bilemiyorum14. Haftanin icindeydik. Erkege benziyor demisti doktor. Hep erkek diye dusunduk. Erkek denince hata payi olmazmis fln derler ya. Sanirim kordonunu gormus. Detaylida 21. hafta icinde kiz oldugu ortaya cikti. 2 hafta sonrasinda yine kontrol vardi. Sordum, kiz oldugunu teyit ettiler.
Normaldi. 22 yaşındaydım. İlk tecrübem. Aman Allahım. Şu anda da o hastane ekibi olduğu gibi şehir hastanesinde olmasına rağmen hiç şikayetim olmadı mesela. Çok tedirgin gittim ama herkes özel hastane gibi ilgilenildiğini söyledi özellikle doğumda. Şuan doğumda refakatçi almıyorlar hemşireler her türlü yardımda bulunuyormuş.Sezaryen miydi normal miydi senin canım?
Normal doğumları hakkında pek iyi şeyler duymadım. Ancak sezaryen için öyle değildi duyduklarımda, tecrübemde.
Ayaklarım açılana kadar annemin durmasına izin verdiler. İlk kaldıracakları vakit beni hemşireler kendi giydirdi, annem ben yaparım dediyse de yok biz hallederiz sen uğraşma bak iki kişiyiz dediler. Hemencecik giydirdiler ayağa kalkmama yardım ettiler. Sonra hatta sen daha oğlunu göremedin ziyaret saati geçti (akşam 9-10 civarları olmuştu sanırım) yoğunbakımı arayalım biz, eğer uygunlarsa izin alalım git gönderelim seni dediler daha ayağa kalkar kalkmaz.
Aradılar ayarladılar yarım saat sonra oğlumun yanındaydım. Tek sıkıntısı refakatçi kabul etmemesiydi bana göre. Birde 2 gün yatırıyorlar. Cuma öğlen yattım pazar öğlen anca çıkardılar. Biraz daha tutacaklardı hatta. Her yerde öyle değil. Burada sezeryandan sonra 24 saat tutuyorlar sadece. (Tabi artık salgın var belki daha da erken gönderme olayları vardır o ayrı)
Amin cannıım.. Sağlıkçılarımızın hakkı yenmez ama her meslekte olduğu gibi pürüz çıkabiliyor. Allah önce vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Hadi bakalım o zamannŞu alışveriş kısmı en sevdiğiiim...
Off Allah kolaylık versin. Ben müşavirlik düşüncemi son anda staj dosyası açacakken hayır istediğim bu değil diyerek ortadan kaldırdım. Gerçekten çok stresli ve her daim yükün fazla olduğu bir meslek.merhaba kızlar çok giremiyorum
evden çalışıyorum muhasebenin hele mali müşavirlerin yükü çok ağırlaştı inanın, aranızda vardır belki.
daha doğrusu iş çok yok ama sürekli yeni kanunlar tasarılar vs. okumaktan yoruldum.
26. haftama girdim ben de sanırım 27. haftamda ancak şeker yüklemesi yaptırabileceğim. Doktora da ilk defa 1 ay ara vermiş olacağım. Hareketleri hissettiğimden artık daha rahatım ama tabi doktora gittiğimde aa suyun azalmış artmış vs diyecek diye ödüm kopuyor.
bu yurt dışında kontrolleri nasıl 2 ayda bir falan yapıyorlar da dayanıyorlar anlamıyorum.
Yaaa kızgınlıkta mıydı?Kızlar kedim kaçtı.
Çok güzelmiş canım güle güle kullansın inş bebiş.Eki Görüntüle 2624896
Kızlar ben aldım belki size de fikir olur
Sağol tatlım pembesini aldım ben ama diğer renk seçenekleri de varÇok güzelmiş canım güle güle kullansın inş bebiş.
Degildi aslinda ama bugün bi degisikti. Miyavlayip durdu delirtti beni bugun. Kostu evin icinde. Daha once kizginlik gecirdi boyle olmamisti. Kizginlik belirtisi gibi gelmedi bana. 3. Katta oturuyorum kacabilecegi tek yer balkon. Aklim almiyor.Yaaa kızgınlıkta mıydı?
Ayy kızgınlıkta değilse veya kısır ise uzaklaşmazBenimde geçen ay kedim 5. Kattan düşmüş gece. Ayy neler yaşadığımı bir ben bilirim Umarım bulursunuz kuzum her yere haber salın
Kedin mi kayboldu canım çok üzüldüm. Kapının önüne, düştüğü yere kullandıği kumdan koysan canım belki kokuya gelir .Degildi aslinda ama bugün bi degisikti. Miyavlayip durdu delirtti beni bugun. Kostu evin icinde. Daha once kizginlik gecirdi boyle olmamisti. Kizginlik belirtisi gibi gelmedi bana. 3. Katta oturuyorum kacabilecegi tek yer balkon. Aklim almiyor.
EvetKedin mi kayboldu canım çok üzüldüm. Kapının önüne, düştüğü yere kullandıği kumdan koysan canım belki kokuya gelir .
Yok kuzum getirmediler dahaA April wind geldi mi isimli olan??
Canım cam falan açık mıydı? İyice baktınız mı eve?Degildi aslinda ama bugün bi degisikti. Miyavlayip durdu delirtti beni bugun. Kostu evin icinde. Daha once kizginlik gecirdi boyle olmamisti. Kizginlik belirtisi gibi gelmedi bana. 3. Katta oturuyorum kacabilecegi tek yer balkon. Aklim almiyor.
Güle güle kullanın kuzumEki Görüntüle 2624896
Kızlar ben aldım belki size de fikir olur
Pencerenin biri acikti o odada ben vardim zaten gitse gorurdum. Geriye balkon kaldi.Yok kuzum getirmediler daha
Canım cam falan açık mıydı? İyice baktınız mı eve?
Benim kız bildiğimiz metre var ya haşur huşur ses çıkaran, ona bayılıyor. Onu çıkardığım gibi miyavlar koşa koşa gelir. Biz aradık evde bulamadık metre geldi aklıma hemen aldım salladım ses çıkardım baktım halaaa gelmiyor dedim kesin düşmüş çıktık dışarı aramaya başladık ki darbe aldığı için arabanın altına saklanmış yine metreye tepki verdi miyavladı da farkettikSende sevdiği birşeyle ara bakalım seslen adıyla Üzüldüm ya
Kedinin durumu nasıl canım? Kıyamam ona bizimki de 4 ay önce 5. Kattan düştü Allahtan kırığı yoktu ama incindigi için uzunca bir süre sendeledi. Hergün veterinere götürdük iğne vuruldu şükür şimdi iyi benim prensesim.Yok kuzum getirmediler daha
Canım cam falan açık mıydı? İyice baktınız mı eve?
Benim kız bildiğimiz metre var ya haşur huşur ses çıkaran, ona bayılıyor. Onu çıkardığım gibi miyavlar koşa koşa gelir. Biz aradık evde bulamadık metre geldi aklıma hemen aldım salladım ses çıkardım baktım halaaa gelmiyor dedim kesin düşmüş çıktık dışarı aramaya başladık ki darbe aldığı için arabanın altına saklanmış yine metreye tepki verdi miyavladı da farkettikSende sevdiği birşeyle ara bakalım seslen adıyla Üzüldüm ya
Ay çok aptalımPencerenin biri acikti o odada ben vardim zaten gitse gorurdum. Geriye balkon kaldi.Aklima geldikce agliyorum sokaga cikma yasagindan dolayi cikamadim evden. Esimde isten geldiginse yan binanin catisina bakti geldi yok. Arada balkona cikiyoruz miyavlarsa filan diye. Ay sokaklarda yasayamaz o ( yemek yemeyi de bilmez. Allah'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?