2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ben de bir tanıdık bakayım.
kimi sorsam herkes eşten dosttan almış yaa
bence bu araba güzel daha fazla vermek istemiyorum.
şimdi alsam çok erken mi sizce?
ben 1 ay önce aldım.Valla herşey dolar bazından zamlanıyor o sebeple aldım canım.birde mağazada indirim pek olmuyor ama sitelerde oluyor.aldım o yüzden .

Ay benim de oğluma aldıklarımdan biri de buydu ama sırt çantası olanı kullandım hep bu büyük gelmişti, şimdi iki çocuk olunca buna geçerim diye düşünüyorum

bana da erkek dendi o haftada pipi de gösterildi ama 20. haftada kız gibi dedi bi doktor da detaylıda da kesin birşey demediler acaba benim de değişmiş midir bilemiyorum

Normaldi. 22 yaşındaydım. İlk tecrübem. Aman Allahım. Şu anda da o hastane ekibi olduğu gibi şehir hastanesinde olmasına rağmen hiç şikayetim olmadı mesela. Çok tedirgin gittim ama herkes özel hastane gibi ilgilenildiğini söyledi özellikle doğumda. Şuan doğumda refakatçi almıyorlar hemşireler her türlü yardımda bulunuyormuş.

Off Allah kolaylık versin. Ben müşavirlik düşüncemi son anda staj dosyası açacakken hayır istediğim bu değil diyerek ortadan kaldırdım. Gerçekten çok stresli ve her daim yükün fazla olduğu bir meslek.

Kızlar kedim kaçtı.
Yaaa kızgınlıkta mıydı?
Ayy kızgınlıkta değilse veya kısır ise uzaklaşmaz Benimde geçen ay kedim 5. Kattan düşmüş gece. Ayy neler yaşadığımı bir ben bilirim Umarım bulursunuz kuzum her yere haber salın

Çantayı ayda bi şehir dışına gittiğim için çok kullandım ama hala taş gibi. Sadece çok büyük dediğim gbi ben bebeğin valizi olarak kullandım.
Mama sandalyem de bu. Deri kılıfı yırtıldığı içine içine o gri süngerden minderi aldım 9 lira idi sanırım ebebekten . Chicconun mama sandalyeleride çok sağlam biz oturalım bizi taşır yani aklınızda bulunsun

Eklentiler

• 20200424_182324.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 61
  • 20200424_182144.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 76
Degildi aslinda ama bugün bi degisikti. Miyavlayip durdu delirtti beni bugun. Kostu evin icinde. Daha once kizginlik gecirdi boyle olmamisti. Kizginlik belirtisi gibi gelmedi bana. 3. Katta oturuyorum kacabilecegi tek yer balkon. Aklim almiyor.

Degildi aslinda ama bugün bi degisikti. Miyavlayip durdu delirtti beni bugun. Kostu evin icinde. Daha once kizginlik gecirdi boyle olmamisti. Kizginlik belirtisi gibi gelmedi bana. 3. Katta oturuyorum kacabilecegi tek yer balkon. Aklim almiyor.
Kedin mi kayboldu canım çok üzüldüm. Kapının önüne, düştüğü yere kullandıği kumdan koysan canım belki kokuya gelir .

Yok kuzum getirmediler daha
Canım cam falan açık mıydı? İyice baktınız mı eve?
Benim kız bildiğimiz metre var ya haşur huşur ses çıkaran, ona bayılıyor. Onu çıkardığım gibi miyavlar koşa koşa gelir. Biz aradık evde bulamadık metre geldi aklıma hemen aldım salladım ses çıkardım baktım halaaa gelmiyor dedim kesin düşmüş çıktık dışarı aramaya başladık ki darbe aldığı için arabanın altına saklanmış yine metreye tepki verdi miyavladı da farkettik Sende sevdiği birşeyle ara bakalım seslen adıyla Üzüldüm ya

Pencerenin biri acikti o odada ben vardim zaten gitse gorurdum. Geriye balkon kaldi. Aklima geldikce agliyorum sokaga cikma yasagindan dolayi cikamadim evden. Esimde isten geldiginde yan binanin catisina bakti geldi yok. Arada balkona cikiyoruz miyavlarsa filan diye. Ay sokaklarda yasayamaz o ( yemek yemeyi de bilmez. Allah'ım evde sevdigi ne varsa herseyin sesini cikarttim. Evde olup ortaya cikmamasi mumkun degil..

Kedinin durumu nasıl canım? Kıyamam ona bizimki de 4 ay önce 5. Kattan düştü Allahtan kırığı yoktu ama incindigi için uzunca bir süre sendeledi. Hergün veterinere götürdük iğne vuruldu şükür şimdi iyi benim prensesim.

Ay çok aptalım
Büyük şehirde değilim yasak yok hiç aklıma da gelmedi en azından umarım bir hasar yoktur Çaresizlik çok kötü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…