Sıkıntısız atlatırsınız inşallahŞeker değerlerimiz hmen hemen aynı çıkmış, sizin suyunuzda azalma var bende fazlalık. bir sürü test istediler ama pek birşey de söylemiyorlar ki, hemen diyete başlattılar doğru. evde kan şekeri ölçüyorum sürekli. 1 hafta bitti kontrole gittim biraz daha diyete devam dediler, yine devam ediyorum pazartesi yine gideceğim bakalım.
Aynen öyle biz bütün evin mobilyasini 7 bin liraya yaptirmistik yıl 2012saçmalamışlar iyicene
biz bi ranza dolap yaptırıcaz 2500 fiyat aldık
ama özel yapım genelde 5bin civarı
umarım iyidir ama şu kanserojen olma ihtimali de tırstırıyor beni :/
ama 22 bin saçmalamışlar artık
Ben varim canım ama şuan canlı derse geçiyorum, dersim bitince sana döneceğim detaylar içinArkadaşlar bu arada daha önce epiduralsiz normal doğum yapmış var mı
Ben normal yaptım, epiduralli, suni sancıli.
Bu seferkini gözüm yerse epiduralsiz yapmak istiyorum ama tecrübe edenlerden bir iki tavsiye alırsam fena olmaz ☺☺
Aynen öyle biz bütün evin mobilyasini 7 bin liraya yaptirmistik yıl 2012o çok abartı bı fiyatti ama aşağı yukarı 10 bini buluyor yani az düzgün bişe olsun dersen. En dandığı zaten 5-6 diyorlar 2 günde elinde kalir.. eşim 22 yi duyunca (onun beğendiği modeldi bu arada ben 13-14 derler diye düşünüyordum ama 22 de beklemiyordum açıkçası ) dışarı çıktık ulan 20 bine ben prefabrik ev yaptrcam adamlar odayı vermiyor diye söylendi taşınmasak mi evimiz ii eşyalarımız güzel modundayiz
25+0 dan selamlarikinci gebelikte karın daha erken çıkıyor arkadaslar kesin bilgi
Hormonlar?Ben eşime şu dönemlerde çok bağırıyorum herşeyi batıyor bazen onu geri ittigim oluyor hadi uyuma vakti diyip o uyuduktan sonra uyuyorum bunlar neden olabilir
Kız canını ver demedim bu arada sadece tansiyon baktır dedim.Tansiyondan bisey olsa fark ederim canim. Birde hamilelikten once de dusuk tansiyon sorunum olurdu benim; o da olursa. Doktor bu iyi bisey demişti. Tansiyondan olduğunu sanmiyorum o yüzden.
Decavit+gyno ferro+magosit 3 aydir hergun aksatmadan iciyorumBenim dönemlerim duzenli oldugu icin biliyorum yoksa nasil bilicem :)) dikkat ettim her ay bu zamanlarda bi şişiyorum
22 bin miOdalardan bahsetmişsiniz bnde kızlara çocuk odası yapcam, genç odası diyeyim artk büyük kızım 1 e başlıyacak busene. Evden 4-5 bin liraya hallederim diye çıktım dün bir de ne göreyim fiyatlar havada ucusuyor. Siteler e gittik envai çeşit mağaza ama hava bir sıcak, hem korona çok da fazla biyere girip çıkmak istemedim 2 aydır da yatınca evde sıfır hareket yürümeyi unutmuşum hemennde yoruldmo nasıl fiyatlar ya 22 bin lira dediler hele bir tanesine arkama bile bakmadan çıktım çocuk odası bakarken kendime yatak odası aldım geldim o da enteresan oldu
Ben büyüyen beşik. büyük şifonyer bir de 3 kapılı dolap aldım çilekten. 6 bin tl ye mal oldu. yatağı, uyku seti, cibinliği dahil. ama ben de duydum 15-20 bin tl bu saydığım 3 ü içinde. aslında buna bile gerek yok diyolar da ilk çocuk olunca insan özeniyor kim ne derse desin. illa yaptık yani odasını.ya bi çocuk odasının da ille 10 bine sağlam olacağını düşünmüyorum
5 6bne bulursun çok güzel oda.
Ankaradankızlar merhaba, yarın doktor kontolüm olacak. istanbuldayım, ve sokaga çıkma kısıtlaması var. daha önce tecrübe eden oldumu acaba, nasıl davranmalıyız ? kimisi diyorki yolda polis durdurursa hastaneden gelen sms mesajını göster geç. kimisi diyorki 112 veya 155i ara, haber ver. birde eşim beni arabayla götürecek, acaba 2 kişi gitmemiz sorun olurmu ?
daha önce başına gelen varmı acaba ?
Geçen hafta ben de eşimle gittim hastaneden sms i göstermeniz yeterlidir dediler. Çıkışta da hastanede olduğuma dair rapor aldım. Ama ne giderken ne de dönüşte polisle karşılaşmadıkkızlar merhaba, yarın doktor kontolüm olacak. istanbuldayım, ve sokaga çıkma kısıtlaması var. daha önce tecrübe eden oldumu acaba, nasıl davranmalıyız ? kimisi diyorki yolda polis durdurursa hastaneden gelen sms mesajını göster geç. kimisi diyorki 112 veya 155i ara, haber ver. birde eşim beni arabayla götürecek, acaba 2 kişi gitmemiz sorun olurmu ?
daha önce başına gelen varmı acaba ?
Aynen öyle biz bütün evin mobilyasini 7 bin liraya yaptirmistik yıl 2012o çok abartı bı fiyatti ama aşağı yukarı 10 bini buluyor yani az düzgün bişe olsun dersen. En dandığı zaten 5-6 diyorlar 2 günde elinde kalir.. eşim 22 yi duyunca (onun beğendiği modeldi bu arada ben 13-14 derler diye düşünüyordum ama 22 de beklemiyordum açıkçası ) dışarı çıktık ulan 20 bine ben prefabrik ev yaptrcam adamlar odayı vermiyor diye söylendi taşınmasak mi evimiz ii eşyalarımız güzel modundayiz
Marka bir yer mi . 2 arkadaş aldı yakın zamanda birinin genç odası gibi diğerinin çatılı ev şeklinde olanlardan takım olarak 5000 civarında almışlardı
Merhaba bende normal doğum yaptım üstünden 15 yıl geçti ama,ağrısı sızısı evet fazla ama sonrası rahat şimdi yine aynı şekilde normal istiyorum epidural normal doğumda nasıl oluyo bende onu hiç bilmiyorumKimse yok mu yahu
2sini toplam mı 5.000 ealdılar?
şu çatılı olanları ben de seviyorum
Cok cokkk sevinirimBen varim canım ama şuan canlı derse geçiyorum, dersim bitince sana döneceğim detaylar için
Marka değil , cilekte baktım orda 6 bin mesela ama okadar adi ki elinde kalacak gibi suntadan.. mdf istiyorum ben onlar da da 10 bin civarı oluyor işte düzgün bişey olursa. 2 çocuk gardrop ölçüsü daha buyuk bakıyorum ve 2 yataklı olunca fiyat değişiyor tabi. Tek cocuksa en az 7 civarı ii bisey olsn derseniz.. yaklaşık 10 tane mağaza gezdim kaliteli duranlarin hepsi bu şekildeydi. Bunlar imalatçı ucuza veriyor markalı olan 22 dediMarka bir yer mi . 2 arkadaş aldı yakın zamanda birinin genç odası gibi diğerinin çatılı ev şeklinde olanlardan takım olarak 5000 civarında almışlardı
Marka değil , cilekte baktım orda 6 bin mesela ama okadar adi ki elinde kalacak gibi suntadan.. mdf istiyorum ben onlar da da 10 bin civarı oluyor işte düzgün bişey olursa. 2 çocuk gardrop ölçüsü daha buyuk bakıyorum ve 2 yataklı olunca fiyat değişiyor tabi. Tek cocuksa en az 7 civarı ii bisey olsn derseniz.. yaklaşık 10 tane mağaza gezdim kaliteli duranlarin hepsi bu şekildeydi. Bunlar imalatçı ucuza veriyor markalı olan 22 dedi
İki doğumum da epiduralsiz oldu ama nasıl kıyas edebiliriz ki epidural deneyimim olmadı.Arkadaşlar bu arada daha önce epiduralsiz normal doğum yapmış var mı
Ben normal yaptım, epiduralli, suni sancıli.
Bu seferkini gözüm yerse epiduralsiz yapmak istiyorum ama tecrübe edenlerden bir iki tavsiye alırsam fena olmaz ☺☺
Ben normalde rüya görmezdim. Hamilelikte ne kadar saçma şey varsa gördüm. Rüya yorumuna inanırım ama hamilelikte görülenler yorum dışı benceGünaydın canım.
Cidden hamileyken pamuk gibi rüya gören var mı ya ? Bende hiç işe yaramıyor çünkü.
Ayda yılda bir rüya görüp hatırlıyorum zaten çoğunlukla.
Genelde gördüğüm rüyalarda birbirinden tamamen bağımsız ve dizi çekiliyormuşcasına uzun soluklu oluyor
Bu arada kuzum vücut kendini rahatsız olduğu an ayarlar yan mi yattım çamura mi battım ne oldu diye düşünmeye gerek yok
Bende ilkinde de şimdi de çoğunlukla sağ yanıma yatıyorum şükür birşey olmadı olacağını da sanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?