2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sıkıntısız atlatırsınız inşallah

Aynen öyle biz bütün evin mobilyasini 7 bin liraya yaptirmistik yıl 2012 o çok abartı bı fiyatti ama aşağı yukarı 10 bini buluyor yani az düzgün bişe olsun dersen. En dandığı zaten 5-6 diyorlar 2 günde elinde kalir.. eşim 22 yi duyunca (onun beğendiği modeldi bu arada ben 13-14 derler diye düşünüyordum ama 22 de beklemiyordum açıkçası ) dışarı çıktık ulan 20 bine ben prefabrik ev yaptrcam adamlar odayı vermiyor diye söylendi taşınmasak mi evimiz ii eşyalarımız güzel modundayiz

Ben varim canım ama şuan canlı derse geçiyorum, dersim bitince sana döneceğim detaylar için

ya bi çocuk odasının da ille 10 bine sağlam olacağını düşünmüyorum
5 6bne bulursun çok güzel oda.

Ben eşime şu dönemlerde çok bağırıyorum herşeyi batıyor bazen onu geri ittigim oluyor hadi uyuma vakti diyip o uyuduktan sonra uyuyorum bunlar neden olabilir
Hormonlar?
Hamilesin yahu boşver normallik arama zaten.
Onun canına oku dostumm
Kız canını ver demedim bu arada sadece tansiyon baktır dedim. Tansiyon sorunu olsun olmasın herkesin dikkat etmesi lazım. Gebelik normal bir zaman dilimi değil. Bende düşük tansiyonluyum fakat en çok 2 haftada bir kesin baktırıyorum. 9/5 gördükçe rahatlıyorum
En yakınım tansiyondan erken doğum yaptı bu konuda da hassasım. O da birşey olmaz diyordu zorla hastaneye git normal değil bu dedim sonuç yatış verdiler.
22 bin mi
Her detayını kendim yapsam kendim seçsem o kadar tutmaz. Altın tozu mu katmışlar o takıma ?

ya bi çocuk odasının da ille 10 bine sağlam olacağını düşünmüyorum
5 6bne bulursun çok güzel oda.
Ben büyüyen beşik. büyük şifonyer bir de 3 kapılı dolap aldım çilekten. 6 bin tl ye mal oldu. yatağı, uyku seti, cibinliği dahil. ama ben de duydum 15-20 bin tl bu saydığım 3 ü içinde. aslında buna bile gerek yok diyolar da ilk çocuk olunca insan özeniyor kim ne derse desin. illa yaptık yani odasını.

Ankaradan Geçen hafta ben de eşimle gittim hastaneden sms i göstermeniz yeterlidir dediler. Çıkışta da hastanede olduğuma dair rapor aldım. Ama ne giderken ne de dönüşte polisle karşılaşmadık

Marka bir yer mi . 2 arkadaş aldı yakın zamanda birinin genç odası gibi diğerinin çatılı ev şeklinde olanlardan takım olarak 5000 civarında almışlardı

2sini toplam mı 5.000 ealdılar?
şu çatılı olanları ben de seviyorum

Yok yok ikisi ayrı arkadaş ama ikisi da tam takım olarak aldılar dolaplarıyla falan. Çatılı olan 4500du sanırsam. Müsait oda varsa güzel aslında ama ilk zaman çok yatilmiyor 3 yaş sonrası geçişler anca

Marka bir yer mi . 2 arkadaş aldı yakın zamanda birinin genç odası gibi diğerinin çatılı ev şeklinde olanlardan takım olarak 5000 civarında almışlardı
Marka değil , cilekte baktım orda 6 bin mesela ama okadar adi ki elinde kalacak gibi suntadan.. mdf istiyorum ben onlar da da 10 bin civarı oluyor işte düzgün bişey olursa. 2 çocuk gardrop ölçüsü daha buyuk bakıyorum ve 2 yataklı olunca fiyat değişiyor tabi. Tek cocuksa en az 7 civarı ii bisey olsn derseniz.. yaklaşık 10 tane mağaza gezdim kaliteli duranlarin hepsi bu şekildeydi. Bunlar imalatçı ucuza veriyor markalı olan 22 dedi

Maşallah

bendimm canım 39+4 te nisanım ve suyum geldi doktora gittik 1cm açıklık ile gece 12 de ağrı hissetmedim saat 3 e kadar falan . Oğlan 12 de oğlum doğdu ama . Son 6 7 saat çok zordu . 5 cm açıklıkta epidural istedim ama doktor sabret hiç bir müdahale etmeyecegimm dedi. Ben de şimdi epidural istiyorum ama doktorum vermez kesin . Bu süreçte annem ve eşim hep yanımdaydı belime masaj falan yaptılar. Ama dediğim gibi son 5 6 saat zor oldu. 2. Kolay olur diyorlar ama kısmet bakalım. Epidural da acı hissi nasıl hafif hafif mi

İki doğumum da epiduralsiz oldu ama nasıl kıyas edebiliriz ki epidural deneyimim olmadı.

Ben normalde rüya görmezdim. Hamilelikte ne kadar saçma şey varsa gördüm. Rüya yorumuna inanırım ama hamilelikte görülenler yorum dışı bence her sabah yine bi taraflarım açıkta kaldı diye uyanıyorum başka bir izahı yok bu rüyaların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…