Epidural i onermemisti bana Dr um, hem fiyat olarak fark vermem gerekecekti hemde zaten Bellini açıklığa kadar epidural olmuyor dedi o zaman kadar sanciyi çekeceksin epiduralda ıkınma hissini kaybedeceksin dedi bebeği vakumla almak zorunda kalıyoruz çoğu zaman dedi, gereksiz gördü, özel hastaneydi bu arada ama.dr um çok mükemmel bı insandi para peşinde koşanlardan degildi. Onu dinledim ve epiduralsiz normal doğum yaptım 15 dk da doğdu kizim, darısı hepinizin başına. Sabah 7.30 da hastaneye gittim aman aman bı sancı yok dayabikmiycak gibi değil yani. Hemen doğumhane ye aldılar 4 cm açıklık var doğum baslamis dediler odaya aldılar nst falan filan ebe gelip gidiyor. Ben hala soruyorum bgn doğar mı bu çocuk diye ogleni bulmaz dogsr demişti ilk bakan ebe.neyse bnde ağrı sızı yok sosyal medyada geziyorum elimde.tlfbendimm canım 39+4 te nisanım ve suyum geldi doktora gittik 1cm açıklık ile gece 12 de ağrı hissetmedim saat 3 e kadar falan . Oğlan 12 de oğlum doğdu ama . Son 6 7 saat çok zordu . 5 cm açıklıkta epidural istedim ama doktor sabret hiç bir müdahale etmeyecegimm dedi. Ben de şimdi epidural istiyorum ama doktorum vermez kesin . Bu süreçte annem ve eşim hep yanımdaydı belime masaj falan yaptılar. Ama dediğim gibi son 5 6 saat zor oldu. 2. Kolay olur diyorlar ama kısmet bakalım. Epidural da acı hissi nasıl hafif hafif mi
Ay maşallah canım ya seninki prenses gibi bir doğum olmuş benim de 2. Doğumum öyle rahat ve kolay olur insallah . benim açılmam çok yavaş ilerledi süreç uzayınca yordu beni bayaEpidural i onermemisti bana Dr um, hem fiyat olarak fark vermem gerekecekti hemde zaten Bellini açıklığa kadar epidural olmuyor dedi o zaman kadar sanciyi çekeceksin epiduralda ıkınma hissini kaybedeceksin dedi bebeği vakumla almak zorunda kalıyoruz çoğu zaman dedi, gereksiz gördü, özel hastaneydi bu arada ama.dr um çok mükemmel bı insandi para peşinde koşanlardan degildi. Onu dinledim ve epiduralsiz normal doğum yaptım 15 dk da doğdu kizim, darısı hepinizin başına. Sabah 7.30 da hastaneye gittim aman aman bı sancı yok dayabikmiycak gibi değil yani. Hemen doğumhane ye aldılar 4 cm açıklık var doğum baslamis dediler odaya aldılar nst falan filan ebe gelip gidiyor. Ben hala soruyorum bgn doğar mı bu çocuk diye ogleni bulmaz dogsr demişti ilk bakan ebe.neyse bnde ağrı sızı yok sosyal medyada geziyorum elimde.tlfDr geldi 8 de baktı tamam güzel dedi geliyor bgn bebek, sancı az yetersiz bizim için henüz dedi. Neyse yan odalarda bekleyenler var yine 3 kisiymisiz toplam, snra ebe geldi tekrar gel kız seni dogurtalim dedi mesai başlar yoğun olur al çocuğunu kucağına otur rahat rahat dedi. Ben daha nasıl öyle ki böyle mi demeden serumu yapıştırdı, suni sanciymiw ben bilmiyorum tabi. Naptınız bana dedim bieden bı sancı girince saat 8.30 su bu arada taktılar doğumhane ye çıktık 8.45 de de kızım kucagindaydi o kadar güzel bı dogumdu ki 9 gibi odaya indim arkadaşlarımı aradım ben doğurdum diye, inanamamisti kimse. İnşallah bu da bı o kadar, hatta ondan da kolay olur, hepimizin
Ne güzel rahat olmuş doğumun, epidurale gerek bile kalmamış. Herkesin farklı oluyor tabi. Ben ikinci doğumda sancı geldikçe nefes egzersizlerinin çok faydasını gördüm. Tabi bulunduğun ortam ve personel de o derece etkili. Tamamen suni sancı ile başlamama rağmen ikinci doğum çok daha rahattı. Her ne kadar beni sancı odasından alıp doğumhanede masaya geçmeye ikna için uğraşsalar daEpidural i onermemisti bana Dr um, hem fiyat olarak fark vermem gerekecekti hemde zaten Bellini açıklığa kadar epidural olmuyor dedi o zaman kadar sanciyi çekeceksin epiduralda ıkınma hissini kaybedeceksin dedi bebeği vakumla almak zorunda kalıyoruz çoğu zaman dedi, gereksiz gördü, özel hastaneydi bu arada ama.dr um çok mükemmel bı insandi para peşinde koşanlardan degildi. Onu dinledim ve epiduralsiz normal doğum yaptım 15 dk da doğdu kizim, darısı hepinizin başına. Sabah 7.30 da hastaneye gittim aman aman bı sancı yok dayabikmiycak gibi değil yani. Hemen doğumhane ye aldılar 4 cm açıklık var doğum baslamis dediler odaya aldılar nst falan filan ebe gelip gidiyor. Ben hala soruyorum bgn doğar mı bu çocuk diye ogleni bulmaz dogsr demişti ilk bakan ebe.neyse bnde ağrı sızı yok sosyal medyada geziyorum elimde.tlfDr geldi 8 de baktı tamam güzel dedi geliyor bgn bebek, sancı az yetersiz bizim için henüz dedi. Neyse yan odalarda bekleyenler var yine 3 kisiymisiz toplam, snra ebe geldi tekrar gel kız seni dogurtalim dedi mesai başlar yoğun olur al çocuğunu kucağına otur rahat rahat dedi. Ben daha nasıl öyle ki böyle mi demeden serumu yapıştırdı, suni sanciymiw ben bilmiyorum tabi. Naptınız bana dedim bieden bı sancı girince saat 8.30 su bu arada taktılar doğumhane ye çıktık 8.45 de de kızım kucagindaydi o kadar güzel bı dogumdu ki 9 gibi odaya indim arkadaşlarımı aradım ben doğurdum diye, inanamamisti kimse. İnşallah bu da bı o kadar, hatta ondan da kolay olur, hepimizin
Yaa ne güzel olmuş. Darısı bize diyelim. Ben hep 19 saatte 11 saatte doğum yapanları duyuyorum da tedirgin olmaya başladım yaklaştıkça zamanEpidural i onermemisti bana Dr um, hem fiyat olarak fark vermem gerekecekti hemde zaten Bellini açıklığa kadar epidural olmuyor dedi o zaman kadar sanciyi çekeceksin epiduralda ıkınma hissini kaybedeceksin dedi bebeği vakumla almak zorunda kalıyoruz çoğu zaman dedi, gereksiz gördü, özel hastaneydi bu arada ama.dr um çok mükemmel bı insandi para peşinde koşanlardan degildi. Onu dinledim ve epiduralsiz normal doğum yaptım 15 dk da doğdu kizim, darısı hepinizin başına. Sabah 7.30 da hastaneye gittim aman aman bı sancı yok dayabikmiycak gibi değil yani. Hemen doğumhane ye aldılar 4 cm açıklık var doğum baslamis dediler odaya aldılar nst falan filan ebe gelip gidiyor. Ben hala soruyorum bgn doğar mı bu çocuk diye ogleni bulmaz dogsr demişti ilk bakan ebe.neyse bnde ağrı sızı yok sosyal medyada geziyorum elimde.tlfDr geldi 8 de baktı tamam güzel dedi geliyor bgn bebek, sancı az yetersiz bizim için henüz dedi. Neyse yan odalarda bekleyenler var yine 3 kisiymisiz toplam, snra ebe geldi tekrar gel kız seni dogurtalim dedi mesai başlar yoğun olur al çocuğunu kucağına otur rahat rahat dedi. Ben daha nasıl öyle ki böyle mi demeden serumu yapıştırdı, suni sanciymiw ben bilmiyorum tabi. Naptınız bana dedim bieden bı sancı girince saat 8.30 su bu arada taktılar doğumhane ye çıktık 8.45 de de kızım kucagindaydi o kadar güzel bı dogumdu ki 9 gibi odaya indim arkadaşlarımı aradım ben doğurdum diye, inanamamisti kimse. İnşallah bu da bı o kadar, hatta ondan da kolay olur, hepimizin
Hadi gözünaydın canım, kanlık yapıldı 50 mg mı? 75 mg mi ?Kızlar cok sukur seker yokbayram ettim. Hepiniz etiketlemissiniz merak etmissiniz cok sag olun❤ Son kanı verdikten sonra acligin etkisiyle zorladı biraz eve zor geldim. Eve gir dus al hemen uyudum sonrasinda. Hala daha toparlayamadim kendimi ama seker yok cok sukur❤ 139 cikti
Kızlar cok sukur seker yokbayram ettim. Hepiniz etiketlemissiniz merak etmissiniz cok sag olun❤ Son kanı verdikten sonra acligin etkisiyle zorladı biraz eve zor geldim. Eve gir dus al hemen uyudum sonrasinda. Hala daha toparlayamadim kendimi ama seker yok cok sukur❤ 139 cikti
Gözün aydın canım. Çok sevindim.Kızlar cok sukur seker yokbayram ettim. Hepiniz etiketlemissiniz merak etmissiniz cok sag olun❤ Son kanı verdikten sonra acligin etkisiyle zorladı biraz eve zor geldim. Eve gir dus al hemen uyudum sonrasinda. Hala daha toparlayamadim kendimi ama seker yok cok sukur❤ 139 cikti
Sagol canimHadi gözünaydın canım, kanlık yapıldı 50 mg mı? 75 mg mi ?
Gözün aydın tatlımKızlar cok sukur seker yokbayram ettim. Hepiniz etiketlemissiniz merak etmissiniz cok sag olun Son kanı verdikten sonra acligin etkisiyle zorladı biraz eve zor geldim. Eve gir dus al hemen uyudum sonrasinda. Hala daha toparlayamadim kendimi ama seker yok cok sukur 139 cikti
Haydii gözün Aydın canımKızlar cok sukur seker yokbayram ettim. Hepiniz etiketlemissiniz merak etmissiniz cok sag olun❤ Son kanı verdikten sonra acligin etkisiyle zorladı biraz eve zor geldim. Eve gir dus al hemen uyudum sonrasinda. Hala daha toparlayamadim kendimi ama seker yok cok sukur❤ 139 cikti
Ohh şahane hadi geçmişler olsuunKızlar cok sukur seker yokbayram ettim. Hepiniz etiketlemissiniz merak etmissiniz cok sag olun❤ Son kanı verdikten sonra acligin etkisiyle zorladı biraz eve zor geldim. Eve gir dus al hemen uyudum sonrasinda. Hala daha toparlayamadim kendimi ama seker yok cok sukur❤ 139 cikti
Bende bugun icin ak kara cıkıcak diyodumOhh şahane hadi geçmişler olsuunama yine dee ipin ucu kaçmayacak değil mi
Darısı başıma diyorum, pazartesi günü ortaya çıkacak ak kara
Ooh afiyet şifa olsun diyorumBende bugun icin ak kara cıkıcak diyodum
Valla yufka aldirdim esime borek yapcam yarinbikac istedigim sey var onlari yerim sonra normal seyrimde giderim. Ama bu degerde de soyle bisey var ramazan oldugu icin hic olmadigi kadar tatli yedim cok sukur etkilememis herhalde oncesinde hic yemedigim icin. Benim anladigim bunye onemli canim genetik onemli beslenme sonra. Cunku cokta dikkat ettim diyemem her zaman
Kızlar oda düşünüyorsanız çok çok sağlam olsun demeyinya bi çocuk odasının da ille 10 bine sağlam olacağını düşünmüyorum
5 6bne bulursun çok güzel oda.
Canım ben aynen doktorunun dediklerini yaşadım, zaten belli bir açıklığa kadar sancı oluyor, ondan sonra epidural yapılıyor evet, ama asıl sıklaşma da o ara başlıyor.Epidural i onermemisti bana Dr um, hem fiyat olarak fark vermem gerekecekti hemde zaten Bellini açıklığa kadar epidural olmuyor dedi o zaman kadar sanciyi çekeceksin epiduralda ıkınma hissini kaybedeceksin dedi bebeği vakumla almak zorunda kalıyoruz çoğu zaman dedi, gereksiz gördü, özel hastaneydi bu arada ama.dr um çok mükemmel bı insandi para peşinde koşanlardan degildi. Onu dinledim ve epiduralsiz normal doğum yaptım 15 dk da doğdu kizim, darısı hepinizin başına. Sabah 7.30 da hastaneye gittim aman aman bı sancı yok dayabikmiycak gibi değil yani. Hemen doğumhane ye aldılar 4 cm açıklık var doğum baslamis dediler odaya aldılar nst falan filan ebe gelip gidiyor. Ben hala soruyorum bgn doğar mı bu çocuk diye ogleni bulmaz dogsr demişti ilk bakan ebe.neyse bnde ağrı sızı yok sosyal medyada geziyorum elimde.tlfDr geldi 8 de baktı tamam güzel dedi geliyor bgn bebek, sancı az yetersiz bizim için henüz dedi. Neyse yan odalarda bekleyenler var yine 3 kisiymisiz toplam, snra ebe geldi tekrar gel kız seni dogurtalim dedi mesai başlar yoğun olur al çocuğunu kucağına otur rahat rahat dedi. Ben daha nasıl öyle ki böyle mi demeden serumu yapıştırdı, suni sanciymiw ben bilmiyorum tabi. Naptınız bana dedim bieden bı sancı girince saat 8.30 su bu arada taktılar doğumhane ye çıktık 8.45 de de kızım kucagindaydi o kadar güzel bı dogumdu ki 9 gibi odaya indim arkadaşlarımı aradım ben doğurdum diye, inanamamisti kimse. İnşallah bu da bı o kadar, hatta ondan da kolay olur, hepimizin
Canım ben zaten çocuklara özgürlük bırakma taraftarı olduğum için hiç pahalli bişey aldimadim, istediği gibi yazdı, çizdi, etiket yapıştırdı.Kızlar oda düşünüyorsanız çok çok sağlam olsun demeyin
Kulanışlı sağlıklı malzemeden olsun yeter
Bundan on yıl önce çilekten oda almıştım kızlara
Tek çizik yok sapa sağlam
3 kez taşındı bu eşyalar birde
Ve eskidi biliyormusunuz
Mobilyakar sağlam ama model duruş eskidi
Göze batmaya başladı
A April wind bende canimi aldirtmam gibi bisi demedim kibi degisiklik olsa hissederim ona gore giderim gerekirse dedim. Burda acil bisey olmadikca evden cikmiyorum. Hastane, saglik ocagi, eczane. Dışarısı kımıl kımıl insan dolu. Bi gorsen ne demek istedigimi anlardin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?