2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Olsun çıkmış olur aradan aldım boyayı da çünkü. Kıyafet alışverişini de tamamladım. Çok bisey almadım ben zaten. Kaç kg doğacak falan belli değil diye. İri olabilir dedi doktorum. Doğduktan sonra da alırım dedim. Boya işi de bitince ay sonunda yıka ütüle yerleştir kısmına gelecek sıra

Benim de 18 mayıs kontrolüm ve yasak var, hastaneden gelen mesajı gösterip gelebilirsiniz dediler. Burada bir arkadaş da yazmıştı, karakola sorduklarında da aynı şeyi söylemiş.
Ben de eşimle gideceğim, bence sorun olmaz çünkü toplu taşımaya binme ya da araçla çıkmama gibi bir zorunluluk yok. Bu arada yine baktım, zorunlu sağlık randevusu olanlar da yasağa dahil değil diye belirtilmiş.

Harika, darısı başımıza diyorum :) Yalnız o oda boşaltma işi gözümde öyle büyüyor ki. Bir an önce de yapmak lazım.

Doğal hiç bir yöntem bilmiyorum canım, ben oğlumda suya atilan kopuren sandozlardan alıyordum, bakalım bu ne durumda ilerleyecek..
Senin ilk doğum olacak dimi.

Çocuğun yediği helal giydiği haram demişler
Alınır boyuna posuna göre. Zaten doğumdan sonra en büyük masraf bir mama iki kıyafet ihtiyacı imiş.
Eksikleri öyle öyle tamamlayacağız
Havalar böyle sıcak olursa ben ilk serin hava bulduğum an yıkama-ütüleme yapacağım. Yoksa yüreciğim dayanmaz.

Arkadaşlar bu arada daha önce epiduralsiz normal doğum yapmış var mı
Ben normal yaptım, epiduralli, suni sancıli.
Bu seferkini gözüm yerse epiduralsiz yapmak istiyorum ama tecrübe edenlerden bir iki tavsiye alırsam fena olmaz ☺☺

Aynen çok uzun sürdü bizim de. Sadece tv ve çalışma masasını çıkarttık aslında odadan. Ama tek tek ayıkla tozunu al diğer odaya yerleştir falan. Koltuk falan olsa kolay boşaltırsın aslında.

Önümüzdeki hafta tekrar serinleyecek gibi duruyor. Mama evet ya duydum. Umarım gerek kalmaz mama olayına.

Aynen çok uzun sürdü bizim de. Sadece tv ve çalışma masasını çıkarttık aslında odadan. Ama tek tek ayıkla tozunu al diğer odaya yerleştir falan. Koltuk falan olsa kolay boşaltırsın aslında.
Ah yok ya, odada kitaplık, dolap 2 tane baza var, ıyy altları filan dolu, düşündükçe fena oldum Şu an taşınmaya eşdeğer benim gözümde

Ah yok ya, odada kitaplık, dolap 2 tane baza var, ıyy altları filan dolu, düşündükçe fena oldum Şu an taşınmaya eşdeğer benim gözümde
Sizinki de çalışma odası gibi. O zor oluyor. Şimdiden kolay gelsin. Ama çok da ertelemeden yapmak lazım. Ben artık yorulmaya başladım ya. Kalp atışlarım hızlanıyor hemen.

Canım ben geçen cumartesi günü gittim hastaneye yasak olmasına rağmen. Öncesinde 112'yi arayıp bilgi vermen gerekiyor, buna binaen Sağlık Bakanlığı'ndan bi SMS geliyor, onu göstererek istisnai duruma dahil oluyorsunuz. 112 de "hangi hastanede ne randevunuz hangi saatte var?" sorusunu soruyor sadece. Aramanı öneririm.

öyle düşünme lütfen. dedimya benim gibi tecrübesiz ilk gebeliğini yaşayan arkadaşlarım var. bu forumda o kadar çok şey ögrendimki anlatamam. en yakınıma oramayacaklarımı burada özgürce yazabiliyorum. veya en yakınımdakinin bana konuşamayacakları konuları burada hiç görmedigim kişiler bana anlatıyor :) tekrar ediyorum, iyiki varsınız :)

Kimse yok mu yahu

Ben eşimin beni aldattigini görüyorum hep çünkü çok cirkinlestim bi de eşime yeteri kadar ilgi göstermediğimden hep gözü dışarı kayarsa korkusundan dolayı görüyorum sanırım bi de kalkınca gerçekmiş gibi tavırlar yapıyorum rüya fln görme diyor ama geçen o da beni görmüş aynı şeyi yaptı tripler atti dedim şimdi anladin mi bni

Kız doğumu hiç planlama bi bakmışsın epidural almam derken epidural istiyorum diye bağırıyorsun bir bakmışsın epidural fikriyle gidip gerek bile kalmadan doğurmuşsun(inş)
Benim normal doğum imkanım yok ama sanırım ben gerekiyorsa eğer almayı reddetmezdim. Ayy bilmiyorum böyle konuşmak kolay uzaktan
Önümüzdeki hafta tekrar serinleyecek gibi duruyor. Mama evet ya duydum. Umarım gerek kalmaz mama olayına.
İmşallah canım
Kız gobegi erkek gobegi farkli olur derlerdi inanmazdım ama cok farklı oluyor canim. Benim totoda buyudu
Hahah benimkide küçülüyor ya da göbek büyüyünce otomatik olarak küçük gözüküyor. Emin değilim

Sağolasın canım
Hadi sen hormonlardan görüyorsun bilinçaltı herşeye açık oluyor Peki ya oo?
Gerçi Bizden çok hormonlular onlar maşallah

Sağolasın canım

Hadi sen hormonlardan görüyorsun bilinçaltı herşeye açık oluyor Peki ya oo?
Gerçi Bizden çok hormonlular onlar maşallah
Ben eşime şu dönemlerde çok bağırıyorum herşeyi batıyor bazen onu geri ittigim oluyor hadi uyuma vakti diyip o uyuduktan sonra uyuyorum bunlar neden olabilir

Yaa kizlar 2 saat falan oldu regl olacakmisim gibi hafif karnım ağrıyor. Midem de sanki bulancak gibi 2-3 saat öncesinde bebegmn hareketlerini falan hissediyordum. Aşırı mi panigim yoksa normal değil mi bu durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…