- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Kesin Bilgi yayalım25+0 dan selamlarikinci gebelikte karın daha erken çıkıyor arkadaslar kesin bilgi
Olsun çıkmış olur aradanKirlenmiştir aslında benim oturduğum ev yeni sadece 2 ay oturulmuş içinde. 8 ay kadardır da boşmuş. O yüzden tertemizdi
Doğduktan sonra da boyanır aslında kuzum, odada tek kalmayacak bir süre çünkü. Şimdiki boyalarda öyle kötü kokulu değil hemen de kuruyorsilikon bazlı olan silinebilen boyalar özellikle.
kızlar merhaba, yarın doktor kontolüm olacak. istanbuldayım, ve sokaga çıkma kısıtlaması var. daha önce tecrübe eden oldumu acaba, nasıl davranmalıyız ? kimisi diyorki yolda polis durdurursa hastaneden gelen sms mesajını göster geç. kimisi diyorki 112 veya 155i ara, haber ver. birde eşim beni arabayla götürecek, acaba 2 kişi gitmemiz sorun olurmu ?
daha önce başına gelen varmı acaba ?
Teşekkür ederimmm. Evet Çilek'ten almıştım ben de. Aynen benim 1 haftada teslim edilecekti ama ben işe geliyorum diye günü ayarlayamamıştık bir türlü. 15 günde gelmiş oldu toplamda. 3 kişi geldiler zaten gelen ekip kurulumu yaptı. Yatak dolap şifonyer 1 saat gibi sürdü sanırım.
Doğal hiç bir yöntem bilmiyorum canım, ben oğlumda suya atilan kopuren sandozlardan alıyordum, bakalım bu ne durumda ilerleyecek..10 hap içeyim bir kaşık şurup içmeyeyim:)))
Bendeki felsefede bu
Ilaç kullanmaya başladığımdan beri ellerimdeki karıncalanmada azalma oldu
Kıraplar içinde bir arkadaşım yaban mersini önerdi
Ve günde bir çay bardağı maden suyu iyi gelir dedi
Bilmiyorum acaba varmıdır kıramplar için seninde önerebileceklerin
Kraplar ciddi anlamda hayatı zorlaştırıyor
Çocuğun yediği helal giydiği haram demişlerOlsun çıkmış olur aradanaldım boyayı da çünkü. Kıyafet alışverişini de tamamladım. Çok bisey almadım ben zaten. Kaç kg doğacak falan belli değil diye. İri olabilir dedi doktorum. Doğduktan sonra da alırım dedim. Boya işi de bitince ay sonunda yıka ütüle yerleştir kısmına gelecek sıra
Aynen çok uzun sürdü bizim de. Sadece tv ve çalışma masasını çıkarttık aslında odadan. Ama tek tek ayıkla tozunu al diğer odaya yerleştir falan. Koltuk falan olsa kolay boşaltırsın aslında.Benim de 18 mayıs kontrolüm ve yasak var, hastaneden gelen mesajı gösterip gelebilirsiniz dediler. Burada bir arkadaş da yazmıştı, karakola sorduklarında da aynı şeyi söylemiş.
Ben de eşimle gideceğim, bence sorun olmaz çünkü toplu taşımaya binme ya da araçla çıkmama gibi bir zorunluluk yok. Bu arada yine baktım, zorunlu sağlık randevusu olanlar da yasağa dahil değil diye belirtilmiş.
Harika, darısı başımıza diyorum :) Yalnız o oda boşaltma işi gözümde öyle büyüyor ki. Bir an önce de yapmak lazım.
Önümüzdeki hafta tekrar serinleyecek gibi duruyor. Mama evet ya duydum. Umarım gerek kalmaz mama olayına.Çocuğun yediği helal giydiği haram demişler
Alınır boyuna posuna göre. Zaten doğumdan sonra en büyük masraf bir mama iki kıyafet ihtiyacı imiş.
Eksikleri öyle öyle tamamlayacağız
Havalar böyle sıcak olursa ben ilk serin hava bulduğum an yıkama-ütüleme yapacağım. Yoksa yüreciğim dayanmaz.
Ah yok ya, odada kitaplık, dolap 2 tane baza var, ıyy altları filan dolu, düşündükçe fena oldumAynen çok uzun sürdü bizim de. Sadece tv ve çalışma masasını çıkarttık aslında odadan. Ama tek tek ayıkla tozunu al diğer odaya yerleştir falan. Koltuk falan olsa kolay boşaltırsın aslında.
Sizinki de çalışma odası gibi. O zor oluyor. Şimdiden kolay gelsin. Ama çok da ertelemeden yapmak lazım. Ben artık yorulmaya başladım ya. Kalp atışlarım hızlanıyor hemen.Ah yok ya, odada kitaplık, dolap 2 tane baza var, ıyy altları filan dolu, düşündükçe fena oldumŞu an taşınmaya eşdeğer benim gözümde
Benim de 18 mayıs kontrolüm ve yasak var, hastaneden gelen mesajı gösterip gelebilirsiniz dediler. Burada bir arkadaş da yazmıştı, karakola sorduklarında da aynı şeyi söylemiş.
Ben de eşimle gideceğim, bence sorun olmaz çünkü toplu taşımaya binme ya da araçla çıkmama gibi bir zorunluluk yok. Bu arada yine baktım, zorunlu sağlık randevusu olanlar da yasağa dahil değil diye belirtilmiş.
Harika, darısı başımıza diyorum :) Yalnız o oda boşaltma işi gözümde öyle büyüyor ki. Bir an önce de yapmak lazım.
Kız gobegi erkek gobegi farkli olur derlerdi inanmazdım ama cok farklı oluyor canim. Benim totoda buyuduKesin Bilgi yayalım
Valla senin göbüş benden de ileride gibi gözüküyormaşallah maşallah
öyle düşünme lütfen. dedimya benim gibi tecrübesiz ilk gebeliğini yaşayan arkadaşlarım var. bu forumda o kadar çok şey ögrendimki anlatamam. en yakınıma oramayacaklarımı burada özgürce yazabiliyorum. veya en yakınımdakinin bana konuşamayacakları konuları burada hiç görmedigim kişiler bana anlatıyor :) tekrar ediyorum, iyiki varsınız :)Buranın tadı bir başka oluyor ben bebeğimi kaybetmiş olmama rağmen hala nisan topiğinde ki bir çok arkadaşımla görüşüyorum fikirlerine ve sözlerine çok önem veriyorum.
Yakın çevremden görmediğim desteği onlardan gördüm.
Ama bu topikte nedense o frekans yakalanamadı gibime geliyor. Açıkça söyleyeyim kendi adıma birşey paylaşmaya korkar oldum. Yazacaklarımın çoğunu siliyorum hatta.
Kimse yok mu yahuArkadaşlar bu arada daha önce epiduralsiz normal doğum yapmış var mı
Ben normal yaptım, epiduralli, suni sancıli.
Bu seferkini gözüm yerse epiduralsiz yapmak istiyorum ama tecrübe edenlerden bir iki tavsiye alırsam fena olmaz ☺☺
Ben eşimin beni aldattigini görüyorum hep çünkü çok cirkinlestim bi de eşime yeteri kadar ilgi göstermediğimden hep gözü dışarı kayarsa korkusundan dolayı görüyorum sanırım bi de kalkınca gerçekmiş gibi tavırlar yapıyorum rüya fln görme diyor ama geçen o da beni görmüş aynı şeyi yaptı tripler atti dedim şimdi anladin mi bniGünaydın canım.
Cidden hamileyken pamuk gibi rüya gören var mı ya ? Bende hiç işe yaramıyor çünkü.
Ayda yılda bir rüya görüp hatırlıyorum zaten çoğunlukla.
Genelde gördüğüm rüyalarda birbirinden tamamen bağımsız ve dizi çekiliyormuşcasına uzun soluklu oluyor
Bu arada kuzum vücut kendini rahatsız olduğu an ayarlar yan mi yattım çamura mi battım ne oldu diye düşünmeye gerek yok
Bende ilkinde de şimdi de çoğunlukla sağ yanıma yatıyorum şükür birşey olmadı olacağını da sanmam.
Kız doğumu hiç planlama bi bakmışsın epidural almam derken epidural istiyorum diye bağırıyorsun bir bakmışsın epidural fikriyle gidip gerek bile kalmadan doğurmuşsun(inş)Arkadaşlar bu arada daha önce epiduralsiz normal doğum yapmış var mı
Ben normal yaptım, epiduralli, suni sancıli.
Bu seferkini gözüm yerse epiduralsiz yapmak istiyorum ama tecrübe edenlerden bir iki tavsiye alırsam fena olmaz ☺☺
İmşallah canımÖnümüzdeki hafta tekrar serinleyecek gibi duruyor. Mama evet ya duydum. Umarım gerek kalmaz mama olayına.
Hahah benimkide küçülüyor ya da göbek büyüyünce otomatik olarak küçük gözüküyor. Emin değilimKız gobegi erkek gobegi farkli olur derlerdi inanmazdım ama cok farklı oluyor canim. Benim totoda buyudu
Sağolasın canımöyle düşünme lütfen. dedimya benim gibi tecrübesiz ilk gebeliğini yaşayan arkadaşlarım var. bu forumda o kadar çok şey ögrendimki anlatamam. en yakınıma oramayacaklarımı burada özgürce yazabiliyorum. veya en yakınımdakinin bana konuşamayacakları konuları burada hiç görmedigim kişiler bana anlatıyor :) tekrar ediyorum, iyiki varsınız :)
Hadi sen hormonlardan görüyorsun bilinçaltı herşeye açık oluyorBen eşimin beni aldattigini görüyorum hep çünkü çok cirkinlestim bi de eşime yeteri kadar ilgi göstermediğimden hep gözü dışarı kayarsa korkusundan dolayı görüyorum sanırım bi de kalkınca gerçekmiş gibi tavırlar yapıyorum rüya fln görme diyor ama geçen o da beni görmüş aynı şeyi yaptı tripler atti dedim şimdi anladin mi bni
Ben eşime şu dönemlerde çok bağırıyorum herşeyi batıyor bazen onu geri ittigim oluyor hadi uyuma vakti diyip o uyuduktan sonra uyuyorum bunlar neden olabilirSağolasın canım
Hadi sen hormonlardan görüyorsun bilinçaltı herşeye açık oluyorPeki ya oo?
Gerçi Bizden çok hormonlular onlar maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?