Kesinlikle, bu hafta sonu planına aldım. Ya düşündükçe neler çıkıyor, burayı boşaltacağımız odayı da boşaltmamız lazım, ıvır zıvır doluSizinki de çalışma odası gibi. O zor oluyor. Şimdiden kolay gelsin. Ama çok da ertelemeden yapmak lazım. Ben artık yorulmaya başladım ya. Kalp atışlarım hızlanıyor hemen.
Canım ben geçen cumartesi günü gittim hastaneye yasak olmasına rağmen. Öncesinde 112'yi arayıp bilgi vermen gerekiyor, buna binaen Sağlık Bakanlığı'ndan bi SMS geliyor, onu göstererek istisnai duruma dahil oluyorsunuz. 112 de "hangi hastanede ne randevunuz hangi saatte var?" sorusunu soruyor sadece. Aramanı öneririm.
Tansiyondan bisey olsa fark ederim canim. Birde hamilelikten once de dusuk tansiyon sorunum olurdu benim; o da olursa. Doktor bu iyi bisey demişti. Tansiyondan olduğunu sanmiyorum o yüzden.Bu arada bende vitamini aksatıyordum 3 içip 5 içmiyordum. Dedim olmaz böyle.
Demiri düzenli kullanıyordum sadece.
Şimdi Demir+ d vitamini + multivitamin + magnezyum kullanıyorum düzenli bir şekilde.
Böbreklerim iflas etmezse iyi, başka temennim yok
Adet dönemini hala nasıl hesaplıyorsunuz ya
Normal bi süreçte de değiliz ki sağlık ocağında ölçtür diyeyim. Eczane olabilir belki ama. Onda da her eczane ölçmüyor gerçi. Biz Ankara da tansiyon ölçen eczane bulabilmek için kaç eczane dolaşmıştıkŞaka gibiydi
Yo oyle dusunme. Aslinda en guzeli sorgulamak. Ama saglik konusunda ben bunu pek yapamıyorum sanirim ya. Hal boyle olunca peynir gibi ilac kullanuo insan iste. Ah ahh..Çok amin
Bu normal bir prosedür her hamile içinde geçerlidir
Hamileliğin öncesinden başlıyarak folikasit ilk trimesterın sonuna kadar kullandırılır sonrasında değerler dengede olsun diye vitamin takviyeleriyle desteklenir
Aslında herşey bizim ve bebeğimizin sağlığı için
Lakin bazen ben gibi tüm düzene baş kaldırma eğiliminde olan mualif kişilikler doktorları zorluyor
Doktor olsam ben gibi bir hasta ile ciddi sorun yaşardım
Kız doğumu hiç planlama bi bakmışsın epidural almam derken epidural istiyorum diye bağırıyorsun bir bakmışsın epidural fikriyle gidip gerek bile kalmadan doğurmuşsun(inş)
Benim normal doğum imkanım yok ama sanırım ben gerekiyorsa eğer almayı reddetmezdim. Ayy bilmiyorum böyle konuşmak kolay uzaktan
İmşallah canım☺
Hahah benimkide küçülüyor ya da göbek büyüyünce otomatik olarak küçük gözüküyor. Emin değilim
yok be kuzum 3. doğum ama küçüğüm 16 yaşında herşeyi unutmuşum yeni anne oluyorum sankiDoğal hiç bir yöntem bilmiyorum canım, ben oğlumda suya atilan kopuren sandozlardan alıyordum, bakalım bu ne durumda ilerleyecek..
Senin ilk doğum olacak dimi.
Öncelikle sakin ol tatlım. Bugun bir iki kere bana da karin agrisi oldu ama gecti. Küçük bi atistirmalik tatli ye sonra sessiz ve sakin bi ortamda uzan. Bebegine odaklan. Hareketlerini hissedeceksindir eminim. Bazen arkalardan tekmeliyo benimki de, hareket etmiyomus gibi geliyo ama oyle uzanip dikkat edince fark ediyosun. Panik yapma ^_^Yaa kizlar 2 saat falan oldu regl olacakmisim gibi hafif karnım ağrıyor. Midem de sanki bulancak gibi 2-3 saat öncesinde bebegmn hareketlerini falan hissediyordum. Aşırı mi panigim yoksa normal değil mi bu durum?
Oy maşallahhh, ne güzelyok be kuzum 3. doğum ama küçüğüm 16 yaşında herşeyi unutmuşum yeni anne oluyorum sanki
geliyorlar iki hanelere düştük neredeyse hepimizYo oyle dusunme. Aslinda en guzeli sorgulamak. Ama saglik konusunda ben bunu pek yapamıyorum sanirim ya. Hal boyle olunca peynir gibi ilac kullanuo insan iste. Ah ahh..
Saglikla bi dogsalardi keratalar.
Oy maşallahhh, ne güzel
Benim sezaryenimde çok rahat geçmesine rağmen bende korkuyorum.Kuzum ya ben burdaki çoğu kişinin aksine sezaryenden korkuyorum
Oğlum da epidural aldım ama onun da dezavantajları oluyor, tabi epiduralsiz yapmadığım için hangisi daha az hasarla atlatılır kıyaslama yapamıyorum
Yaa kizlar 2 saat falan oldu regl olacakmisim gibi hafif karnım ağrıyor. Midem de sanki bulancak gibi 2-3 saat öncesinde bebegmn hareketlerini falan hissediyordum. Aşırı mi panigim yoksa normal değil mi bu durum?
Insallah tatlim benim inşallaaaahhgeliyorlar iki hanelere düştük neredeyse hepimiz
kramlar sancılar
hazırlan anne geliyorum diyor
doğacaklar büyüyecekler belki biz gibi hayatlarının bir yerlerinde onlarda bizim gibi tanışacaklar
Insallah tatlim benim inşallaaaahh❤
Evet artık ben de bayağı hissediyorum agirlastigimi. Ozellikle bacaklarmda cikan kilcak damarlar cok rahatsız etmeye basladi. Fiziksel zaten agirim bde psikolojmi de etkilemeye basladi.Kesinlikle, bu hafta sonu planına aldım. Ya düşündükçe neler çıkıyor, burayı boşaltacağımız odayı da boşaltmamız lazım, ıvır zıvır doluAkşam yemeğinden sonra hiçbir şeye takatim kalmıyor resmen. Ağırlaşıyoruz artık galiba, hissettirmeye başladı hamilelik :)
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgi içinBana hastane randevu mesajını göstermenin yeterli olduğu söylenmişti ama dediğinizi yapıp tüm önlemleri almakta fayda var kesinlikle.
Odalardan bahsetmişsiniz bnde kızlara çocuk odası yapcam, genç odası diyeyim artk büyük kızım 1 e başlıyacak busene. Evden 4-5 bin liraya hallederim diye çıktım dün bir de ne göreyim fiyatlar havada ucusuyor. Siteler e gittik envai çeşit mağaza ama hava bir sıcak, hem korona çok da fazla biyere girip çıkmak istemedim 2 aydır da yatınca evde sıfır hareket yürümeyi unutmuşum hemennde yoruldmo nasıl fiyatlar ya 22 bin lira dediler hele bir tanesine arkama bile bakmadan çıktım çocuk odası bakarken kendime yatak odası aldım geldim o da enteresan oldu
saçmalamışlar iyicene
biz bi ranza dolap yaptırıcaz 2500 fiyat aldık
ama özel yapım genelde 5bin civarı
umarım iyidir ama şu kanserojen olma ihtimali de tırstırıyor beni :/
ama 22 bin saçmalamışlar artık
25+0 dan selamlarikinci gebelikte karın daha erken çıkıyor arkadaslar kesin bilgi
Ben aldim geri gonderdim canim ama ben haric kimse gondermedi.
Benim gonderme sebebim kaliplari cok kucuk geldi gozume 0-3 ay almistim. Ama malı cok guzel zaten altlarinda pamuk orani yaziyor urunlerin ona gore almak lazım. %100 pamuktu. Bedeni istedigim gibi olsaydi da keske gondermeseydim ama gozume cok kucuk geldi. 1 sefer giyse ne ala yani bana gelenleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?