2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benimde kızım 3buçuk yaşında
9 aylıkken ayırmıştır odasına tık sesine uyanıyo du yatakta dönsek uyanıyo du
3 yaşına gelince bana alıştı şimdi birlikte yatıyoruz uyuyana kadar sonra annem alıyo gece ki karnıma vurmasın falan diye sabah babasının yanına gidiyo onu bırakıp bana geliyo evimizde yatak konusunda hiç düzenimiz kalmadı yakında kızıma yatak alıcam ve tekrar sil baştan alıltırmaya çalışıcam düşüncem şu yöndeki bebek doğdu annem istemedi olmasın baştan odasına alıştırayım
Beşiği de yatıyordu normalde büyüklerimiz bebek olunca kardeşin yatar dediler diye bidaha yatmadı Oyüzden bi yatak alıcaz inş ramazan çıksında Allahın izniyle montessori düşünüyorum kolayca girip çıksın diye

Dikkat etmek ve temkinli olmak lazim. Ondan dedim olagan dışı bisey hissetmedikce cikmiyorum. Dogumumuza kadar gececek insallah ❤

Canim miyomun konumu bebegin uzerinde ve bebegi istemiyor, ciksin diye baski yapiyor. Bu itme durumu da bende kasilma yapiyormus ki ben kasilmanin farkinda bile degilim. Onun yerine agri hissediyorum, miyomun agrisini.

21. Haftaya kadar 1 cm buyumustu, 4 haftada 1 cm daha buyumus. Bir de kireclenir gibiydi yine kanlanmis. Ama Omer’im miyomdan 4,5 kat buyuk olunca savasci oglum miyomun ustesinden geliyor.

İnsallah canim. Bebislerimizi saglikla alalim kucagimiza, vaktinde gelsinler insallah.

kızlar merhaba, bir sorum olacak. benim tsh yüksek çıktı biraz, yani 3.5 civarı. doktorum bir endokrinoloji doktoruna yönlendirdi, bir ilaç ismi söyledi 25mg muhtemelen onu verir dedi. neden kendi yazmıyorda endokrinoloji doktoruna yönlendiriyor, sonuçta bir kere daha hastaneye gidecem bu nedenle, ve sonuçta her doktor para :)
endokrinoloji doktoruna yönlendirilen oldumu hiç aramızda ? ne yapıyor neye bakıyor ? ultrasonla bakılıyormu yoksa sadece ilaç yazıp gönderiyormu :)

Sagol canim. Ben artik hangi haftayi okuyacagimi da bilmiyorum. SAT’a gore mi, gelisime gore mi?

ben elimden geleni yapacagim, gerisi Rabbimin takdiri. Guzel yazi yazmis olsun insallah.

İnş Ömer kuzucuk sağlıkla vakitli saatli dünyaya gelir annesi dualarımdasın inş

Ya dahiliye yada endokrinoloji bakıyo cnm bu hormonlara bende gidiyorum dahiliye ye her drun branşı ayrı oluyo

Umarım sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.
Allah hayırlısını nasip etsin.
Çok düşünmemek lazım sanırım, stres en fenası.
Bol bol dinlenerek, güzelce beslenerek Allah'a emanet bekleyeceğiz.

Amin canim, insallah saglikla sihatele ala kucaklarimiza.
Stres boyutunu sanirim atlattim.
Mevla gorelim neyler, neylerse guzel eyler...

Sagol canim. Ben artik hangi haftayi okuyacagimi da bilmiyorum. SAT’a gore mi, gelisime gore mi?

ben elimden geleni yapacagim, gerisi Rabbimin takdiri. Guzel yazi yazmis olsun insallah.

Sata göre yani bana doktorum öyle demişti ben 2 haftada önden gidiyor demistim onun önemi yok o değişebilir önemli olan gelişimi demişti öyle de oldu mesela son ay gelişim durdu

Ne kadar şanslısın canım.
Benim böyle endişe etmem de belki biraz da destek olacak kimse olmamasının da etkisi vardır.
Annemler ablam çok yakın, ama annem sevmeden sevmeye gelir, yani pek bir desteği dokunmaz, sağolsun
Eşim çok ilgilidir, ilk bir ay izin almaya çalışacak ama sonrasında elbette bütün gün işte olucak.
Oğlum da epey zor bir bebekti, uç yaşına gelene kadar yaklaşık.
Belki ben pek sakin çocuk büyütmedigim icin, belki de hamilelikten duygusalliktan düşünüyorum..
Bir de oğluma cookkk düşkünümmm, onun da etkisi büyüktür tabi.
Bu yaşına kadar çok düzenli ilgiyle alakayla büyüdü.
Meyve saatinden, kitap okumasına, etkinlikler yapmamıza kadar her anımız dolu dolu geçti.
Şimdi birşeyler elbet aksayacak, ve üzülecek, yetemeyecegim diye ister istemez düşünüyorum bazen

İnşallah herşey güzel olucak diyelim

ah canım benim yaa
devlet böyle maalesef çok kötü
o kadar normal ki, biz genel olarak hepimiz özele gidiyoruz da ilgileniyorlar ama genel olarak şunu söyliyim doktor neee kadar iyi mükemmelmvs olsun anne karnına yapabileceği çooook nadir müdahaleler var, yani içimizde ne büyüyorsa o aslında. o nedenle tahlillerini vakitlice yaptır, şekerin tiroidin idrar tahlilin genelik zehirlenmesi vs karşı hepsine muntazam baktır, gerisi zaten Allah’tan.

Sata göre yani bana doktorum öyle demişti ben 2 haftada önden gidiyor demistim onun önemi yok o değişebilir önemli olan gelişimi demişti öyle de oldu mesela son ay gelişim durdu

Hayirlisi olsun canim. O kadar cok parametre var ki, detayli dusundukce insanin kafayi yememesi isten degil...

Kendi alanı değil diye. Ilaç dozunu ona göre belirler. Bende dahiliyeye gitmiştim . O da ilaçtan sonra kontrole çağırır tekrar doz yeterli mi diye ama senin değer düşük 25 yeterli olur büyük ihtimal

Canım ben oğlumun odasını 7 aylıkken ayırdım, o konu da pek zorluk yaşamadik, tabi ki çocuk bu istediği zaman gelip gitmeleri oldu.
Ama kitabını okuyup yatirdigimiz da kendi kendine dalmasini da bilir.
Sadece son zamanlarda karantinadan evde oturmaktan bunalıp,.belki birazda yaşından canavarlar hayaletler vs korkuyorum demeye başlayınca hiç üzmeyelim deyip yanımızda uyutmaya başladık.

Korkuları da geçti, yatak alınınca tek yatacaksin diyoruz, zaten hala gecenin bir bölümü kendisi yatıyor, uyanınca geliyor,.yani yeni bir geçiş olmayacak bizim için.
Ama eminim kardeşi olunca bebeksi hareketleri olacaktır, hatta daha bugün kardeşine hastane çıkışı aldım, anne onlari bana giydir dedi kuzum

Çok zorlanmadan, ihmal etmeden büyütelim inşallah, benim endisem büyüğümü ihmal ederim diye...
İnşallah oturacağız dengeleri ☺

Peki bebisin ağlamalarina , iki saatte bir kalkmalarinda büyük de uykusundan kalkarsa ne yapacaksınız.
Oğlumun uykusu çok hafiftir mesela.
Dediğiniz doğru ters de gelebilir
Zaten babasına çok düşkün, kıskanıyorum
O şekilde.iyice benden soğur mu
Ama bu seferde bebek de her kalktığında kalkar mı bilemiyorum...

Evet evet hepsi hamilelikten bence de güzel temenni böyle, hadi inşallah diyorum

Ben anneme ne zaman dua et desem, “Allah’ın duası üzerinde olsun“ der. İçimden öyle demek geldi size de İçinizi ferah tutun, o sandığımızdan daha güçlü, çok güzel sonuçlanacak inşallah bu süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…