2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bizde yaniyoruz valla birde sıcakta çocukların peşinde oldum bugün beynimize güneş geçti resmen

burası da çok sıcak. hele bizim ev ögleden sonra güneş alıyor iyice dayanılmaz oluyor. Allah'tan duş imkanımız var :)
Benim evde çok güzel güneş alıyor kışın iyi; sıcak oluyor, ama yazın kötü
En serin yer yatak odam fakat sürekli orada takılmam mümkün değil
Bir de zaten evde kedi var, camda sineklik olsa da pek güvenemiyorum bu yüzden efil efil estiremiyorum daha çok pişiyorum. Balkon kapılarını açamıyorum. Onlara sineklik yaptıracağım sırf bu yüzden.

Bebek çamaşır deterjanı ne aldınız? Bn dalan granül sabun aldım çok yorum vardı. Ekstra yumuşatıcı da almak gerekiyor mu acaba
Dalan organik zeytinyağlı granül alıcam inşallah aklımda o var. Yumuşatıcılar kimyasal hep hiç gerek yok bence. Tazecik tenlerine sürekli temas edecek. Sirke ile yumuşatabilirsiniz kötü kokmuyor. Gerekirse lavanta yağı falan da eklersiniz koku için.

Sağol canım güzelmiş ekledim favorilere
Şu sıralar o kadar çok bakındığım şey var ki hepsi birbirine girdi. Evin ihtiyaçları da var bir yandan ona bak buna bak derken öh dedim rölantiye aldım kendimi.

merhaba 2020 aralik annesiyim. ordan geldim buraya gebeliginiz devam ettimi aynisini yasiyorum ve cok korkuyorum

Kızlar selam meryem ana otu kullanan var mı önceki gebeliğinizde benim ilk gebeliğim baya araştırmalarım ve deneyenler sonucu kullanacağım

Kızlar selam meryem ana otu kullanan var mı önceki gebeliğinizde benim ilk gebeliğim baya araştırmalarım ve deneyenler sonucu kullanacağım

Ben kullanmayı düşünüyordum ama sezeryana dönme kararı alınca gerek kalmadı. Püf noktalarına dikkat edersen işe yaradığını söylüyorlar

Ben de bilemedim sanki yumuşatıcı iyi değil gibi düşündüm. Bu arada dalan 1 kg 4 adet trendyolda 66 tl ye aldım. 16,50 tl ye geliyor bir tanesi.
Bende dalan roxy aldım baby mall sitesinden. 1 kg 10.95 tl. Yumuşatıcı da dalin bahar ninnisi aldım o da 16.95 ti

Ben geçen tartıldım. 11 kilo almışım. Ama duyan şok çünkü genel olarak bir kilom yok sadece göbek. Şişkinliğim falan da yok. Bakalım son aylarda yuvarlanma moduna geçecek miyim
Bende oyle canim bi gobek var gerisi eski halim gibiyim nerdeyse bakalim nasil olcak ilerimiz :)

Ay kızlar kilolarınız güzel çok aman aman kilo alan yok. Hele hiç almayanlar oohhh yaa nası güzel bende tartılmaya korkuyorum ama rahat 8 kilo aldım dahası da olabilir zaten ilk gebelikten duruyordu bi kısmı. Cumaya bende şeker için gideceğim inşallah bişey çıkmaz çünkü beslenmem felaket ilkinde de böyleydim çıkmamıştı şeker buda öyle olur inşallah ya.

Vee hiçbirşey almayanlardan biriyim. Hala ümitliyim kendim gidip alabilirim diye bakalım.

Göbeğim aşırı büyüdü ve 6 kilo aldım şimdiye kadar ama 9 aylık gibi şikayetlerim var

benimde canım istiyor son bir haftadır .havalardan heralde ya bende başlsmam diyorum ama çok kilo aldım sigarayı bir anda bıraktığım için.

Canim beslenme ikinci planda bende seker yuklemesi icin. Benimde beslenme duzenimde karbonhidrat coktu buna ragmen cikmadi. Biraz genetik yatkinlik ve yapi önemli bence herkeste degisir tabi.

Ben bıraktığımda kızımda hamilelikte rüya görüyordum böyle içerken canım çekiyordu heralde. Ayy şimdi dayanıyorum ama doğunca ne olacak demiştim. Doğdu hiç kıyamıyorsun april, ona öyle kokmak hayatta en son isteyeceğin şey olutor. Ben bırak içmek içeni yaklaştırmıyorumdum iyice ağzını yüzünü yıkasın öyle gelsin diye. Emzirirken dahada kolay sigara düşünmemek merak etme başlamazsın

benimde canım istiyor son bir haftadır .havalardan heralde ya bende başlsmam diyorum ama çok kilo aldım sigarayı bir anda bıraktığım için.
Acaba ondan mı ki
Tesadüf olamaz heralde herkesin canının çekmesi
Ay inşallah ya Yine kolay olacaksa sıkıntı olmaz Dur bakalım bi doğurayım
Bakalım nasıl olacak. Umarım bir daha hiç başlamam, başlamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…